:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Meni je prilično porazno da čovek mora na ovakav način da reaguje, ko zna koliko je pljuvačine bilo. I opet je provukao nekoliko stvari (Star Citizen will always be
primarily a PC game, Star Citizen will never be on the PS3 or Xbox 360. As for the next gen consoles, PS4 and Xbox One, we have
NO CURRENT PLANS, but my stance remains open and is consistent with the many interviews I’ve given...) zbog kojih će mu sutra skidati glavu. A stav je potpuno zdrav - pravimo ovu igru za takve i takve korisnike, za tu i tu platformu, zbog toga i toga. Sve je super, sve je pošteno, ima moju podršku, izraženu i kroz piskaranje na nekom tamo opskurnom forumu, ali i u kinti kroz pledge.
G@W, stvarno ne kapiram odakle tebi pravo da kukaš na flejm. Tebi je provokacija i to što ja imam Helghast avatar, a kamoli bilo šta drugo. Skačeš odmah kao da te je neko opario i kad imaš i kad nemaš povoda, mene si već napao u nekoj sličnoj temi u PC sobi, da li oko igre The Forest, koju ću takođe kupiti istog dana kada se bude objavila na PCju, zato što se eto tebi učinilo da ti se može tako. Imaš sreće da sam moderator samo po tituli, pošto zbog viška obaveza ne stižem da pratim češće pa ne želim da se mešam u moderisanje ljudima koji ovde rade iz dana u dan. Pljuvanje drugih ljudi kako su cigani iz čista mira je nešto što je minimum za ban.
A što se teme tiče, ne možeš ovo da razdvojiš kao Apple, suviše je isprepletano, 90% igara izlaze za razne platforme (neke za 2, neke za sve), gomila ljudi se igra i tamo i ovamo, takva vrsta odvajanja ne može da funkcioniše. Jedino što je moguće učiniti jeste da se normalno diskutuje, bez prozivanja i skakanja na svaku glupost i izigravanja uvređenih senzibiliteta.