Cek cek cek, ovo je FUL SIMULACIJA ? Dakle ne postoji 3rd person kamera vec je cela igra iz prvog lica? Pa cak i to kad pristanes negde pa se setas po bazi? Ako je tako ta igra ce da bude nesto najbolje do sad.
ma sta kazes, objasni mi molim te sta ja trazim
sta se vredjas kao seoska mlada ako neko iznese neku potencijalnu kritiku ili samo zabrinutost
flight simulator, how yes no
Zato što ideš po temama i kukaš kako ovo/ono ne valja i kako bi trebalo da je ovako i onako. A radi se o odličnim i inovativnim igrama koje svi čekamo. Ako ti se ne dopada ti preskoči. Meni i još 260 hiljada ljudi se sve dopada.
Iskreno tvoje viđenje igara mi se nikada nije dopadalo.
Edit: Da se razumemo, radim i ja isto što i ti (kukam na igre) ali sa tom razlikom što ja kukam na konzol gluposti poput Gears of War, Halo, Need For Speedm Kolodjuti i sličnih igara koje nam poturaju kao nešto revolucionarno i dobro. Ne idem po X Rebirth, Star Citizen i GTA temama kako bi pisao da ništa ne valjaju jer nisu potezne, ovakve onakve.
i to koliko ljudi je dalo pare za ovo, apsolutno nista ne znaci, (ili znaci, veruju svima sto vidi u reklamama), sto naravno opet ne znaci da ovo nece biti dobra igra
i dalje postaljam pitanje autoriteta, kada neko krene da govori da je nesto apsolutno bolje, ne da je njemu bolje, nego da je bolje, i njemu i svima, za tako nesto cu i dalje da se javljam na repliku![]()
Drugari, posetite fejsbuk stranicu Star Citizen Srbija.Tu mogu da padaju razni dogovori
https://www.facebook.com/starcitizensrbija
Zašto makar ono ne napisa na maternjem jeziku? Zar je toliko teško koristiti domaće pismo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari