Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

Bolje i kasnije, pa da radi kako treba, nego da nas sačeka situacija kao sa BF4.

Odlaganje sux, ali me raduje što je prikazao damage system. Iskreno, nisam očekivao da će uopšte biti vizuelnog prikaza oštećenja. Ovo što su pokazali je stvarno super.

neka odlazu,taman da se skupe pare za neku dx 11. Bilo je dobro do poslednjeg patcha sto sam mogao da uletim u hangar i gledam svoju pticicu sa gtx 260(dx-10)., sada vise ne moze:((
ja sam krenuo prvo sa Aurorom , pa se ugredovao na LN, pa onda uzeo 300i , a sada Avengera. Nekako mi gotivan , ima i bizniz hangar. Ne zelim da dajem vise kinte.Ovo je dosta za pocetak. Gust je da se krene u grindanje i lagano kupovnje brodova. Gledam neke ludake koji imaju po 6,7,8..brodova..

Jedan ima cak nekih 50 brodova....sto se tice odlaganja pa nije frka hehe, shvatili su da ako DFM ne bude radio besprekorno medije ce ih rasturiti, zavrsice prvo taj deo koji menjaju na Cryenginu pa kad to profuncionise onda cemo leteti. Citao sam komentare i maltene se svi slazu sa tom odlukom tako da nece biti nezadovoljtava u vecoj meri.

Nema velikih negodovanja jer je Chris lepo objasnio razlog odlaganja. Svi smo nestrpljivi ali upravo je poenta ovakvog finansiranja bila da nema izdavača koji bi požurivali stvari :d

Kamo sreće da svaki developer ima mogućnost da pomeri datum izlaska onda kada igra nije spremna.

Gran.Turismo.

:d

Watch Dogs takodje.

meltovao sam avengera i uzeo Origin 325a. Vise slotova i kapiram da ce za pocetak igre, dok se ne skupe drugi brodovi, imati vecu multifunkcijonalnost od Avengera.

Novi Avenger + Cutlass

[YOUTUBE]JiSPeI7WCRU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Negde oko 22min krece Dogfighting gameplay, ono nije lsoe za alfu pre pre alfu :D

Ovaj Avenger tek treba da dodje? Jel to modifikovani Avenger? vidim ima 1 sediste, mesto za spavanje. Verovatno ce da kosta vise nego ovaj obicni Avenger. Ili je to ovaj vec standardni???

Poslednja izmena:
Koliko sam ja skapirao ovo je jedini Avenger (Za sada).

I ja sam isto kapirao da je ovo taj update-ovani Avenger, a sto se jos njega tice, koliko ja znam , kada zavrsimo single player kampanju ostace nam jedan avenger koji cemo kasnije odplatiti UEE (u fikciji naravno).

sada cu da meltujem 325 i da uzmem ponovo Avengere da vidim sta se dobija:)))

Avenger sa jednim sedistem je standardni Avenger za PU. Verzija sa dva sedista je training ship za Squadron 42 kampanju.

pa sta mislite sta je bolje za pocetak avenger ili Origin 325a? dok neskupim SC kinte za veci brod sa ovim bi zeleo da trgujem, vadim rudu,fajtam se ,da imam suregrip tractor itd..

skoro da su isti za posao, mada na Avengeru nemas Class 2 harpoint i vise energije trosi zbog veceg motora. Nosivost im je slicna (8t Origin 325a, 10t Avenger). Moguce je da ce 300i serija biti okretniji zbog 12 thrustera za manevrisanje. neces pogresiti koji god da uzmes.

Nesto sad ne razumem. Uzeo sam sa osnovne stranice 300i za 65 dolara. A sad vidim da sam mogao da uzmem 315p Explorer za iste novce? Hmm.

Mozda si gledao cene za 300i koji obuhvata ceo paket (i brod i igru), a 315p je samo brod?

Mislim da si u pravu.

Da ne pitam noob pitanja, odlucio sam da procitam natenane po deset stranica ove teme uvek kad ugrabim vreme. Posle sam se uhvatio da ne mogu stati pa sam procitao sve postove do 2. :D

Ideja igre je fascinantna, koncept founding-a je apsolutno pobedio (vidi se inace i koliko su igraci zeljni neceg novog i kompleksnog, te da nesto ne mora biti mainstream da bi uspelo na trzistu).

Svakako sam za to da se udruzimo kad to bude moguce i sami stvorimo sebi nezaboravni dozivljaj :)

Inace hangar mi na masini iz potpisa radi tecno (nisam merio) na masini iz potpisa na high. Very high josh nisam probao.
Edit> very high drzi od 30-50 FPS (mereno FRAPS-om).

Kazi te mi samo, da li LTI postoji u bilo kakvoj formi jos?

Poslednja izmena:
Hahaha hvala druze :)))

Ne treba ti LTI, to je glupost koja više nije aktuelna čak ni kao sredstvo za namicanje para tako da će uskoro svi zaboraviti na to. U finalnoj igri će biti toliko brodova, ako budeš igrao bar godinu dana imaćeš sigurno pet, šest pa da ne znam koliki si casual. Svejedno ćeš morati redovno da uplaćuješ osiguranje za ostale brodove i delove.

Samo što final neće skoro. Ako su dogfighting odložili za tri-četiri meseca, onda cenim da će final da bude tamo negde 2017. godine... Ali nema veze, i sam dogfighting će velikoj većini biti dovoljan.

Nadam se da nece kaznjavati casual igrace. Koliko sam do sada video i citao, ne bi trebalo da bude problem. Ipak treba i da se radi. :)

Sudeći po pričama, moći ćeš da odradiš par misija i da za te pare kupiš mesečno osiguranje. Pre tog saznanja sam se bio zaleteo da kupim brod sa LTI i posle ga zamenio za drugi paket.

Nadam se da nece kaznjavati casual igrace. Koliko sam do sada video i citao, ne bi trebalo da bude problem. Ipak treba i da se radi. :)

Po mom nekom zapažanju ova igra se i pravi za casual tj. ne baš casual već za igrače koji nemaju puno vremena na bacanje kao prosečan MMORPG igrač. Više ciljaju WoT, War Thunder, DotA kategoriju igrača tako sigurno neće biti kao u EVE ili onom nesrećnom Travianu gde moraš biti prisutan u igri 16 od 24 sata dnevno.

Naravno, to ne znači da igra neće biti skill based. Ali je neće praviti tako da ljudi gube puno vremena glupost.

Jedino će biti nezgodno kada konačno završe sve što su isplanirali. Neću znati gde pre da idem :)

Po mom nekom zapažanju ova igra se i pravi za casual tj. ne baš casual već za igrače koji nemaju puno vremena na bacanje kao prosečan MMORPG igrač. Više ciljaju WoT, War Thunder, DotA kategoriju igrača tako sigurno neće biti kao u EVE ili onom nesrećnom Travianu gde moraš biti prisutan u igri 16 od 24 sata dnevno.

Naravno, to ne znači da igra neće biti skill based. Ali je neće praviti tako da ljudi gube puno vremena glupost.

Jedino će biti nezgodno kada konačno završe sve što su isplanirali. Neću znati gde pre da idem :)

Gde nadje Travian da poredis sa EVE-om :) U eve uopste nemoras da provodis 24/7 jer ako si igrao video si da je skilovanje vremensko. Mozes da ne igras ni 1 minut aktivno i da iskilujes char kao i onaj ko igra 10 sati dnevno. Otprilike je eve najmanji potrosac vremena od svega sto si naveo.

u eve je grind ze kesom, a i tamo imas casual igrace, naravno tesko da ce imati neke end game brodove i sta, ali tako je u svakoj igri. i u ovom sc ce biti slicno, ako ne ulozis neko vreme (ili ovde rl pare izgleda) neke stvari ili neces imati, ili bar ce ti dosta duze trebati da to toga necega dodjes
doduse kapiram da cim ovako nesto pise g@w nije ni igrao eve

Nazad
Vrh Dno