Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

Ja sam za svoje telefone i jedan notebook (ne moj) uzeo neki materijal u šrodavnici štofova, sa spoljašnje strane je kao texas a sa unutrašnje kao pliš ili tako nešto mekano a između je tanak sloj sunđera, napravio nacrt, isekao i dao babi da to na mašini sašije. Ona za noteb. je ispala extra a ove za telefone i nisu baš lepe doduše trebalo je da budu privremeno rešenje ali pošto su se jako dobro pokazale te hand-made futrolice ostale su evo već skoro 2 godine. Ružne su do bola (nikad nisu oprane :d) ali može telefon sa metar da ispadne na beton i da se ništa ne vidi ako je u njoj...
Ali čim nabavim I9000 tj. I9010 uzimam neku od ovih kvalitetnijih folija, bitno je da se ne primeti na ekranu...
Inače kad sam skinu fabričku foliju sa telefona uzeo sam neku tamo levu, jedinu koju sam našao u celoj Subotici (pre godinu i po cc) i ta je bila katastrofa, trebalo je da se seče po meri i to je još ok ali što je toliko degradirala sliku na telefonu da je to bilo strašno, iseko, zalepio, razočarao se, odlepio i bacio sra**e...

aj postavite slike telefona sa full body zaštitom da vidim kako to leže

Ovo lici na Invisible Shield i BodyGuardz ali koliko vidim primetno je jeftinije.
Hm...nije lose da se proba na nekom buducem gadgetu :)

a gde si ovo kupio?

Case Mate Barely There.
68077121.png
30547988.png
64345377.png

InvisibleSHIELD Screen Protector - HTC Desire HD
26227.jpg

A za obican Desire mi je futrola i Screen protector - Dzep :D

ja bas ovako nesto trazim ali izgleda da kod nas ne moze da se nadje,ili ja ne umem :)

Marli dobra dusa :) . Ili to ili hoce da uzme procenat od narudzbine hehe, salim se.

toliko ljudi ima touch screenove a koliko sam ukapirao svih ovih folija, zastitnih kucista i maski itd nema u srbiji ili ih ima u minimalnim kolicinama i par modela.. zasto covece, kad bi prodaja isla k'o luda ?

jel kad lepite invisible shield kvasite tu foliju ili je samo zalepite?

jel se javljaju oni mehurici vazduha? ja sam uzeo neku folix http://www.amazon.de/FoliX-FX-Clear...43MG/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1297432838&sr=8-7 i samo sam je zalepio bez kvasenja. bilo je dosta mehurica vazduha koji su vremenom nestali. medjutim posle mesec-dva na dve ivice je vec odlepljena i nema pomoci, a i otisci prstiju su katastrofa.

ima li neko iskustva sa ove dve folije i koja je po vama bolja

http://www.amazon.de/invisibleSHIEL...GO/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1297432418&sr=1-11

http://www.amazon.de/invisibleSHIEL...=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1297432113&sr=8-1

Poslednja izmena:
Ja imam ovo:

mclaren-samsonite-black-label-travel-bag.jpg

Isplati se godinu dana trpeti malo veci telefon, ali cu ga zato prodati 20e vishe nego onaj koji nije robovao telefonu i mogao je da ga nosi u dzepu farmerki :d

Poslednja izmena:
jel kad lepite invisible shield kvasite tu foliju ili je samo zalepite?

Poprska se tecnoscu koja dolazi uz foliju. Zatim se zalepi na telefon, lepo se istisnu ti baloncici sa vazduhom, ostavi se da se osusi i to je to. A i ako ima baloncica, oni nestanu ubrzo. Moguce je ponovno lepljenje folije u slucaju da se razlepi.

Poprska se tecnoscu koja dolazi uz foliju. Zatim se zalepi na telefon, lepo se istisnu ti baloncici sa vazduhom, ostavi se da se osusi i to je to. A i ako ima baloncica, oni nestanu ubrzo. Moguce je ponovno lepljenje folije u slucaju da se razlepi.

nisam siguran da ova pakovanja koja sam okacio gore imaju tu tecnost, jedino da probam ovo sa vodom i samponom
http://www.devdef.com/pages/install

Meni stigao invisible shield, instalirao ga za 15ak minuta, malo je bilo problema sa uglovima sa zadnje strane ali sve se rešava sa 30ak sekundi pritiska prstima. Lep je osećaj, mada je malo uža (prednji deo) od samog telefona pa postoji možda po pola milimetra nezaštićenog ekrana sa obe strane. Sve ostalo je super, probao sam hemijskom da ogrebem i nije moglo :D Mada nisam jako pritiskao.

Belkin duofit armband za iphone 3g i belkin screen protector!

Ja sam skoro kupio ovu futrolu ili masku kako vec, sa sgs ali postoje i za mnoge druge modele.Moram da je preporucim jer sam bas zadovoljan, u pocetku nisam ni hteo da razmisljam o kupovini jer nikad nisam voleo te fixne futrole, ali kad sam isprobao ovu vidim da ni tel ne isgleda ruzno a na prvom mestu dosta stiti od grebanja i sa strane i pozadi, a i napred jer ima zabeljanja pa bez problema moze i tako na sto...
Jos jedan + od gume je pa u kolima ne kliza ako stoji na tabli...

dsc05172a.jpg

dsc05169j.jpg

dsc05170a.jpg

Jos samo foliju na displej i ceo je zasticen ;)

Poslednja izmena:
25036.jpg

b.jpg

HTC Wildfire Pouch - PO S530 dobio na promociji HTC-a u Uscu i bas sam zadovoljan... :)

ima negde u beogradu da se kupi invisibleshield?

ili je jos uvek samo narucivanje sa ebaya?

Oduvek Surpass

Najbolje su mi stitili telefone. Svojevremeno mi je Nokija 8210 upala u baru duboku par cm, telefon potonuo, donjim krajem se zabio u blato. I ipak nije crkao (EDIT: nista nije crklo na njemu).

Pozdrav.

Prilozi

• N6120c-7.jpg
    N6120c-7.jpg
    35.8 KB · Pregleda: 105
  • N6120c-2.jpg
    N6120c-2.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 88
  • N6120c-1.jpg
    N6120c-1.jpg
    175.2 KB · Pregleda: 93
  • N6120c-8.jpg
    N6120c-8.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
To ti je nokia 6210 classic, ja je još uvek imam, extra telefon, baš mi dosadila :D

Za moj Galaxy S, kupio screen protector za 300din, neki noname, kineski. Ne vidim da mu nešto fali. :)

Imam neku ultra slim futrolu (450din, noname) i to je to. Kupio sam za 300din i case iz atačmenta, idealno paše, radi posao, samo možda suvišna stvar, ako se koristi futrola.

Prilozi

• 2011-04-21 16.19.47.jpg
    2011-04-21 16.19.47.jpg
    78.8 KB · Pregleda: 175
Poslednja izmena:
Najbolje su mi stitili telefone. Svojevremeno mi je Nokija 8210 upala u baru duboku par cm, telefon potonuo, donjim krajem se zabio u blato. I ipak nije crkao (EDIT: nista nije crklo na njemu).

Pozdrav.

Možda štiti ali telefon izgleda odvratno u ovome, radije bi da se izgrebe nego da izgleda ovako.

@Marko
Gde si pazario "case",kako pase na telefon?

LEATHER-CASE-STRAP-IP-R76825-0.jpg

Nazad
Vrh Dno