Sirius9
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 525
Ja sam za svoje telefone i jedan notebook (ne moj) uzeo neki materijal u šrodavnici štofova, sa spoljašnje strane je kao texas a sa unutrašnje kao pliš ili tako nešto mekano a između je tanak sloj sunđera, napravio nacrt, isekao i dao babi da to na mašini sašije. Ona za noteb. je ispala extra a ove za telefone i nisu baš lepe doduše trebalo je da budu privremeno rešenje ali pošto su se jako dobro pokazale te hand-made futrolice ostale su evo već skoro 2 godine. Ružne su do bola (nikad nisu oprane :d) ali može telefon sa metar da ispadne na beton i da se ništa ne vidi ako je u njoj...
Ali čim nabavim I9000 tj. I9010 uzimam neku od ovih kvalitetnijih folija, bitno je da se ne primeti na ekranu...
Inače kad sam skinu fabričku foliju sa telefona uzeo sam neku tamo levu, jedinu koju sam našao u celoj Subotici (pre godinu i po cc) i ta je bila katastrofa, trebalo je da se seče po meri i to je još ok ali što je toliko degradirala sliku na telefonu da je to bilo strašno, iseko, zalepio, razočarao se, odlepio i bacio sra**e...
Ali čim nabavim I9000 tj. I9010 uzimam neku od ovih kvalitetnijih folija, bitno je da se ne primeti na ekranu...
Inače kad sam skinu fabričku foliju sa telefona uzeo sam neku tamo levu, jedinu koju sam našao u celoj Subotici (pre godinu i po cc) i ta je bila katastrofa, trebalo je da se seče po meri i to je još ok ali što je toliko degradirala sliku na telefonu da je to bilo strašno, iseko, zalepio, razočarao se, odlepio i bacio sra**e...