Opet je Micron 4600 bolji, na 14 slajdova za sinteticko ATTO testiranje na tomshardware se kolju, Micron malo prednjaci u najvecem broju testova, za nesto su jednaki, za nesto Samsung malo prednjaci, itd, ...Pogledaj zato random IOPS...
A tu 1ms razlike u latenciji sigurno nećeš da primetiš.
Trenutno imam A320 ploču koja nema nvme slot, pa sam ubacio pci karticu i preko nje nvme ssd radi besprekorno za sada. Postoji li neko slično rešenje ali sa 2 nvme slota?
Super sto je bolji kad kod nas ne moze da se nabavi. Samsung se bar uvozi, na kp vec ima oglasa za nabavku istog.Opet je Micron 4600 bolji, na 14 slajdova za sinteticko ATTO testiranje na tomshardware se kolju, Micron malo prednjaci u najvecem broju testova, za nesto su jednaki, za nesto Samsung malo prednjaci, itd, ...
Zadnju slika sam stavio samo da dodatno pokaze komentar sto sam napisao:
dobre, odnosno mozda cak bolje reci i odlicne burst performance, a lose sustained, nista vise nista manje, (zato je neko i zaokruzio sustained bio) xD
SK Hynix P51 ako se dobro secam kineskih/koreanskih testova je jos bolja opcija (ne secam se power efikasnosti doduse, al bice valjda uskoro i na tomshardware/techpowerup da direktno uporedimo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari