Zdravo drugari,
evo žena mi šizi za pošiljku
rekao sam joj da je sve o.k. Ako može još neko da nešto napiše ........ da nam smiri strasti![]()
Ja sam poručio u subotu danas mi piše ovo:
Departed Facility in GATWICK - UK
Šta znači to , hoće mi stići pošiljka ili se vraća ?
Jel ima jos neko taj trip da su ovi sa SD poceli da zabusavaju sa dostavom paketa? Kako koji paket porucim,sve duze traje isporuka... Btw sta mislite o onom usc.co.uk sajtu? Porucio sam nesto odatle u petak,ali jos uvek nisam dobio broj za pracenje posiljke na dhl kao na SD sto dobijam... Nije valjda da su prevaranti?
Hvala. Poruceno, pa sta Bog daNe. Sve zajedno kucas.
usc.co.uk ti je ista firma, tj. cerka-firma SD. Tako da ako zabusavaju na SD, ista prica je i tamo.
Naručio (između ostalog) 4 kofera na Hrvatsku. Živ nisam u kakvom će stanju stići i da li će stići. :-D
Prilicno sam siguran da ovo nije tacno, mozda ce neko moci da potvrdi. Carinska osnovica je vrednost robe + postarinaPostarina se ne racuna u cenu paketa,dakle paket neka bude 49.9 recimo,postarina je posebna stavka,ne mogu da ti carine i oporezuju postarinu![]()
naprotiv, ovo sto si ti rekao nije tacno! Svi paketi koji se salju preko dhl express-a se ne carine ukoliko im vrednost samog paketa ne prelazi 49.99 eura bez postarine.Prilicno sam siguran da ovo nije tacno, mozda ce neko moci da potvrdi. Carinska osnovica je vrednost robe + postarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari