Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Mozda ce ti naplatiti spediciju + carinu PDV. A mozda i ne ...
Ja se ogranicim na 41 funtu za svaki slucaj

Ja sam taj 1€ papreno platio, a nekad kažu i da prodje bez dodatnih troškova. Na tebi je da odlučiš

Stvarno? Znaci, hoce i to. Ja iskreno ni ne znam koliko bi sve to izaslo.
Ne znam koliko DHL uzima za spediciju, pa onda carina jel fiksna ili ne?
Znam samo da je pdv 20%.

Špedicija je fiksna (3240 din ako nije poskupelo) a carinska stopa zavisi od vrste robe ali za početak računaj 10%.

Ako je neko skoro naručivao (ja baš dugo nisam), ima li u poslednje vreme nekih zastoja ili sporije stižu pošiljke? Poručeno 14.10. još je u processing statusu, stavke i dalje raspoložive za kupovinu (dakle nije out of stock).

Narucujte preko posrednika, em ne brinete za carinu em je provizija koju uzimaju manja od postarine.

I mene to zanima. Neko pouzdan.
I meni su najavili paket za danas. Isto je bio u procesu 3 dana.

Meni stigao paket. Nisam platila carinu, jer sam prvobitnih 51,50e prebacila u forinte na sajtu, pa je ispalo oko 48,80e. I tako prodje moj paket do 50e.
Nije losa fora ako vam zafali 1-2e, probajte da izvrtite sve valute, pa koja uspe.

Danas mi je stigao jedan paket i fale mi jedne papuce, koje su mi uredno naplatili. Bile su akciji kada sam narucila, sada nisu, ali vidim da ih ima u ponudi. Ne znam o cemu se radi, nikad mi se to nije desilo.
Da li da im pisem da mi refundiraju? Mislim, da li uopste rade to?
I postarina mi je bila uvecana zbog njih.

Nisu na spisku. Meni je naplaceno kao da jesu, a na fakturi ce cena bez njih.

Nisam odavno naručivao direktno na SD, naručio u četvrtak uveče i danas stiglo, za DHL dostavu i dalje se ne plaća ni pdv do 50 evra.

Nazad
Vrh Dno