Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Ma jok bre, prošetaj se po ovim turskim/ španskim radnjama kod nas koje isto prodaju robu iz Bangladeša, makar možeš da probaš brojeve...

Dugo nisam kupovao na SD-u a gledam neke farmerice da uzmem. Vidim imaju neke Lee Cooper za 23e, lepo izgledaju, vredi li to ? Ranije sam kod njih uzimao Pierre Cardin i nisam bio nešto preterano zadovoljan kvalitetom džinsa, mada za 10-12 evra nisam ni očekivao mnogo :)
ranije su im sve te farmerke bile plasticne. tj malo pamuka. tako da to ne vrede ni toliko. carape su im isto plastika.

To si u pravu, ali ovaj model Lee Coopera je 98% pamuk i 2% elastin. Na farmericama koje su sa ovakvom specifikacijom obavezno piše, na ovim modelima kao što je Pierre Cardin od 9e ne piše specifikacija jer su tipa 70% pamuk, 30% poliester i baš ne prijaju kad se obuku.

Dobar dan,
Da li je neko skoro poručivao? Konkretno me zanima do 50€...Da li je ista priča?

Ja sam skoro nesto uzimao, do 50evra bilo. Sve isto kao i pre.

Poručio sam robu u iznosu od 43,98 funti sa SportsDirect-a i poslato mi je preko neke službe DPD.
Da li ću morati da platim neke dodatne troškove?

Nemaju vise dil sa DHLom za dzaba vracanje posiljki iz Srbije ali su i dalje fer sa refundom(kad se uk;juci neko od menadzera).

Sada šalju preko UPS-a, do 50 eura plaća se PDV, kuriru, dobijete papir da su oni platili umesto vas pa im refundirate.

Express Delivery ?

"dobijete papir da su oni platili umesto vas pa im refundirate" cudna procedura

Poslednja izmena:
Sport direct je u bunaru, bar u Irskoj. Ne koriste vise DHL ili bar lokalnu postu, nego raspali Fastway Couriers, koji nemaju korisnicku podrsku, nocna mora.

Meni juče stigo paket sa sporta normalno kao i uvek DHL-om bez ikakvih problema bez carine i PDV 46€ vrednost robe i 14€ postarina

Moja greška, ja sam poručio sa House of Fraser, koja je matična kuća Sports directu pa sam pomislio da i oni šalju UPS-om.

Nikada nisam porucivao sa SD, da li se isplati nesto ovako poruciti?

Skoro je nesto slicno u Lidlu bilo za 4000din, U Decathlon je 8500din.

Edit: Sad vidim da tako nesto nije ni moguce poruciti.
The following products cannot be delivered to the country selected

Preporuka za muske patike, majce sa SD? Narucuje li neko jos uvek sa ovog satja? Tj da li se uopste isplati pratiti popuste.

Ja sam skoro narucivao do 50e i sve je isto kao pre.A sto se preporuke tice,valjda znas sta ti se svidja i sta volis da nosis :)

Bas odavno nisam sa SD nista porucivao. Ali kada se setim .... :)...Poodavno smo za svako letovanje, jedno 4 godine za redom, ako je bila recimo Grcka, imali ustaljen sistem. Narucimo brdo stvari za recimo 300-500-600e za celu porodicu na adresu gde smo na letovanju, uklopimo datume da nam roba stigne dok smo tamo, DHL nam lepo to isporuci bez ikakvih dazbina. u apartman. U povratku dok su letnje guzve, ionako nista niko ne gleda na granici. Jednom se cak desilo da nismo unapred imali smestaj, te sam stavio najblizu adresu blizu crkve u centru mesta i normalno moje podatke i br pasosa. Na dan kada sam video da ce biti isporuka, morao sam oko 2km da odem autom do crkve, malo pricekam kurira i bez problema tu na ulici preuzmem kutije :). Jedne zime, pred katolicki Bozic, smo cak kod gazderice od prosle godine iznarucivali sve i svasta od letnje garderobe, zena bez problema primila, kutije su nas cekale kada smo tek jula otisli opet kod nje na 10 dana. A sta cemo - nego da se snalazimo :)
Mnoge stvari su i dan danas u upotrebi.

Bas odavno nisam sa SD nista porucivao. Ali kada se setim .... :)...Poodavno smo za svako letovanje, jedno 4 godine za redom, ako je bila recimo Grcka, imali ustaljen sistem. Narucimo brdo stvari za recimo 300-500-600e za celu porodicu na adresu gde smo na letovanju, uklopimo datume da nam roba stigne dok smo tamo, DHL nam lepo to isporuci bez ikakvih dazbina. u apartman. U povratku dok su letnje guzve, ionako nista niko ne gleda na granici. Jednom se cak desilo da nismo unapred imali smestaj, te sam stavio najblizu adresu blizu crkve u centru mesta i normalno moje podatke i br pasosa. Na dan kada sam video da ce biti isporuka, morao sam oko 2km da odem autom do crkve, malo pricekam kurira i bez problema tu na ulici preuzmem kutije :). Jedne zime, pred katolicki Bozic, smo cak kod gazderice od prosle godine iznarucivali sve i svasta od letnje garderobe, zena bez problema primila, kutije su nas cekale kada smo tek jula otisli opet kod nje na 10 dana. A sta cemo - nego da se snalazimo :)
Mnoge stvari su i dan danas u upotrebi.
Svaka ti cast

Ja mogu u Bosni naručivati do 150 eura
Moraću pogledati
Ima li šta da valja

Каквог су квалитета патике, да ли је неко поручивао ?
Фармерке, мајице ?
Za faarmerke ne znam,patike,trenerke,sorcevi,dukserice,carape...sve je odlicnog kvaliteta

Каквог су квалитета патике, да ли је неко поручивао ?
Фармерке, мајице ?
Šta znači kakvog su kvaliteta? Pa ako kupiš kvalitetnu obuću dobićeš kvalitet, a ako kupiš neki škart naravno da su loše. Mi smo kupovali Reebok Clasic ok su, Skeachers isto, Adidas i Puma kopačke kvalitetnije nego kod nas.
Od garderobe uglavnom neki osrednji cenovni rang i sve je bilo ok( Jack& Jones, Lee Cooper, Soul Cal - saa njihovim stvarima sam prezadovoljan odnos cena kvalitet ....)
Zaboravio sam da su klinci kupili Versace patike za smešnu cenu,a odlične su

Ova tema je od 2013 , neko je narucivao garant
Квалитет варира. Или да питам неког из 2013, још ако долази на форум, има да се усрећим.

Šta znači kakvog su kvaliteta? Pa ako kupiš kvalitetnu obuću dobićeš kvalitet, a ako kupiš neki škart naravno da su loše.
Kупио сам скупу обућу и доста је платио и нисам задовољан са квалитетом.
Велики новац више не значи квалитет, барем што се обуће тиче.

Ne znam , ja sve što sam kupovao kod njih je bilo u očekivanom kvalitetu. Neke stvari i kvalitetnije u odnosu na naše prodavnice.
Recimo za Skechers cipele, odličnog kvaliteta, ali sam ja promašio model i pola broja su mi bile veće. Nije znači problem kvalitet, nego moj izbor. Barem se moj brat obradovao , pošto on baš za toliko ima veću i širu nogu .

Da li se pdv ne placa ako je proizvod do 50e nevezano za postarinu, ili i postarina ulazi u 50e?

Postarina ne ulazi u 50€ možeš neki proizvod od 49€ + postarina nema carina

Htela bih nesto da narucim na SD i kada obracunavam funte u evro, ispada mi da je to 51e. Da li ce mi praviti problem u DHL-u sa carinom za taj 1e?

Nazad
Vrh Dno