Stigao paket narucen prosli utorak preko hrvatske (ufati ga vikend u italiji) nije me zakacila carina iako sam promenio valutu u dolare 65.20$ je bio total,dakle ovo do 67$ sto sam procitao ovde na nekooj stranici je istina il sam se ja provukao ovog puta,kurira pitam ne zna za dolare samo za evropske.
Nisam nesto odusevljen slazenger robom (koliko para toliko muzike) , solju nisam dobio :'(
1.Slazenger pamucna trenerica d.deo vredi 3eu dok je ova druga sta je ovo poliester i pamuk bas zesce njesra velicina L deluje ko XL, al dobro za 5eu ce da posluzi.Dukserica sa rajfeslusom (meh) i kapuljacom od 11-12eu izgleda pristojno mada je vec ucebana pa ce morati da se pere.
2.Lonsdale majica s velicina mi deluje kao neki m,meni 186 76kg taman s majica a ince L nosim bas cekam burazera da vidimo oce plivati mnogo u njoj

Trenerica donja deluje za broj veca od nasih,narucen s deluje ko m isto udjem u nju al mi dole kratka 4-5cm inace je odlicnog kvaliteta bas kao sto sam i do sada imao iskustva sa ovim ne-pamucnim trenericama.
3.Rusell athl. majica SUPERISKA za 4eu nema bolje! krivo mi sto nisam vise od ove jedne narucio,plava kida...
4.Puma ranac hmm pretpostavljao sam da ce biti takva,trebao sam ici na skuplju 3-4eu najk il ribok po slicnoj ceni,nisu im neki kvalitet te torbe a nece ni ova dugo trajati.
Slazenger Sweatpants Mens
Slazenger Jersey Sweatpants Mens bezati od ovoga ko djavo od krsta

Slazenger SL Full Zip Hoody Mens
Lonsdale 2 Stripe Large Logo T Shirt Mens
Lonsdale Closed Hem Woven Tracksuit Bottoms Mens
Russell Athletic Apparel T Shirt Mens Blue
Puma BTS Essentials Backpack
ps: jel moze nekako da se stopira porudzbina (juce naruceno oko 18-9h) pise da se jos procesuira porudzbina,da narucim nesto manje brojeve.