Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Ako nista drugo Bench ima veliku sansu da prestigne forume kao sto je " Ana" i slicne :D Pocelo se o gacama i majcama, sad je na redu pranje i praskovi, sledece je valjda Sminkanje i farbanje Kose i negovanje :d

Skupile se na forum sve Domacice :D
Ahahaaa, extra brate pogodio si u srz :D
Nego sta mislite o pervol black magic? :p

Pozdrav,

Naleteo sam sada na ovaj post i kreno polako da ga citam ( raspisali ste se dosta :D ) interesuje me par stvari , verujem da cu mozda naleteti na neke od odgovara i u citanju posta al ako nekog ne mrzi da ponovi.

1 Ako prebacim cene u eurima na sajtu, da li mogu uplatu da izvrsim u eurima preko kartice ili ce oni obracunavati u funtama to i prebacivati eure u funte?
2 Ako sam dobro shvatio dok sam citao post samo na poslednje polje stavim zemlju Hrvatsku i to je to , ne moram zvati dhl, brinuti gde je , sta je ?
3 Jel mi placamo ovu nizu cenu, tj bez poreza kod njih?
4 Jos jednom ako moze neko da mi potvrdi za paket ispod 50e placam samo postarinu 7e i donose mi paket na kucnu adresu i to je to od troskova?

1. Meni skine tacno toliko evra (100% siguran) + popstarina. Poslednja kupovina 47,40€+7€=54,40€ i tacno toliko skinuto. (Rajhfazan banka i njena visa virtuon internet kartica)
2. Da. Ispises svoju celu dresu, "gore" napises ulicu i broj, pa mozes i pak, pa grad i postanski broj, pa Srbija i na dnu iz padajuceg menija izaberes krvacku i postarina samo 7€ umesto 19,19€ za svrbijicu
3. Na zalost vise ne. Bilo je ranije "preracunavanje" odnosno kad bi se iz BP (britanskih funti) prebacilo na € cena je ostajala ista samo se menjala valuta, sto je donosilo ustedu od oko 20% ali sad zaista preracunaju i promeni se cifra, uveca taman toliko da nema nikakvog umanjenja iznosa u parama
4. Tako je. Paketi ispod 50€ , dakle 49,99€ i manje za sada ne carine i ne oporezuju ako dolaze sa SD inace ako cena bez postarine bude 50€ i vise mozete ocekivati pun tretman, carinu, porez i specijal od DHL-a njihovu spediciju od 4000rsd.

Dobro pre placanja proveri sta je u korpi, izbaci casopis koji naplacuju, vec su se neki zeznuli i nisu gledali konacnu listu pa su prebacili 50e, sad pokuasavaju otkazati ...

Ala siba ovaj DHL :D ja doduse porucio u petak ali me zakacila subota i nedelja tako da mi je paket cameo u sportsdirect-u,e onda juce ga kurir pokupio,preko dana paket obisao Leeds i napustio Englesku,sad se probudim kad vidim pre sat vremena paket stigao u BG,preko noci isao do Nemacke pa do Madjarske i jutros je kod nas,znaci za 24h su ga dopremili otud,alal vera :) Ja kad porucim ovde kod nas nesto,iz Subotice im treba 3 dana dok donesu :D

Stigao paket narucen prosli utorak preko hrvatske (ufati ga vikend u italiji) nije me zakacila carina iako sam promenio valutu u dolare 65.20$ je bio total,dakle ovo do 67$ sto sam procitao ovde na nekooj stranici je istina il sam se ja provukao ovog puta,kurira pitam ne zna za dolare samo za evropske.

Nisam nesto odusevljen slazenger robom (koliko para toliko muzike) , solju nisam dobio :'(

1.Slazenger pamucna trenerica d.deo vredi 3eu dok je ova druga sta je ovo poliester i pamuk bas zesce njesra velicina L deluje ko XL, al dobro za 5eu ce da posluzi.Dukserica sa rajfeslusom (meh) i kapuljacom od 11-12eu izgleda pristojno mada je vec ucebana pa ce morati da se pere.
2.Lonsdale majica s velicina mi deluje kao neki m,meni 186 76kg taman s majica a ince L nosim bas cekam burazera da vidimo oce plivati mnogo u njoj:) Trenerica donja deluje za broj veca od nasih,narucen s deluje ko m isto udjem u nju al mi dole kratka 4-5cm inace je odlicnog kvaliteta bas kao sto sam i do sada imao iskustva sa ovim ne-pamucnim trenericama.
3.Rusell athl. majica SUPERISKA za 4eu nema bolje! krivo mi sto nisam vise od ove jedne narucio,plava kida...
4.Puma ranac hmm pretpostavljao sam da ce biti takva,trebao sam ici na skuplju 3-4eu najk il ribok po slicnoj ceni,nisu im neki kvalitet te torbe a nece ni ova dugo trajati.

Slazenger Sweatpants Mens
Slazenger Jersey Sweatpants Mens bezati od ovoga ko djavo od krsta:)
Slazenger SL Full Zip Hoody Mens
Lonsdale 2 Stripe Large Logo T Shirt Mens
Lonsdale Closed Hem Woven Tracksuit Bottoms Mens
Russell Athletic Apparel T Shirt Mens Blue
Puma BTS Essentials Backpack

ps: jel moze nekako da se stopira porudzbina (juce naruceno oko 18-9h) pise da se jos procesuira porudzbina,da narucim nesto manje brojeve.

Pozdrav drustvo, Jos jedanput hvala P307, st Bluesman, Dejan. i mtopic na odgovorima.
Mislim da sam "skužio" ono neslaganje cena između Order History i Shopping bagg-a, pa rekoh da podelim mudrost :p.
Naime mislim da bi trebalo kod cene koja se vidi na stranici Order History umesto znaka za evro (€) da stoji znag za GBP (₤). Tj. navedeni iznos na stranici order History predstavlja vrednost Shopping Bagg-a+cena transporta izražena u GBP (₤). Samo, izgleda, da je greska na njihovom sajtu pa uvek prikazuje cenu u evrima (€).

Poslednja izmena:
E, pitanje... kad na DHL sajtu piše da je stiglo u Zagreb i da treba da ih kontaktiram, koliko vremena prođe do isporuke kod nas?

Porucio ja opet i Paket mi je stigao da Zagreba. Ali sad me zanima da li je neko imao neka negativna iskustva sa ovim slanjem preko Hrvatske. I dalje sam Malo skeptican. Naime živim u ulici Trg Republike u (pesmom opevanoj) Niškoj Banji. A posto u Nišu postoji još jedna ulica sa istim imenom strah me je da paket igrom slučaja ne završi na pogrešnoj adresi iako sam tačno popunio podatke u address book-u (postanski broj niske banje itd...)
123.png
Ima li nekog sa slicnim iskustvom? I mogu li nesto da uradim po tom pitanju(npr. da stupim u kontakt sa sluzbom DHL-a u Srbiji ili slično...). Ili da se registrujem na njihovom (DHL-ovom) sajtu...

U kom polju da upišem PAK?
I u kojoj formi: PAK708116 upolju ispod adrese ili...

Poslednja izmena:
E, pitanje... kad na DHL sajtu piše da je stiglo u Zagreb i da treba da ih kontaktiram, koliko vremena prođe do isporuke kod nas?

u mom slucaju za dan,tesko da je duze od dan eventualno dva...

Porucio ja opet i Paket mi je stigao da Zagreba. Ali sad me zanima da li je neko imao neka negativna iskustva sa ovim slanjem preko Hrvatske. I dalje sam Malo skeptican. Naime živim u ulici Trg Republike u (pesmom opevanoj) Niškoj Banji. A posto u Nišu postoji još jedna ulica sa istim imenom strah me je da paket igrom slučaja ne završi na pogrešnoj adresi iako sam tačno popunio podatke u address book-u (postanski broj niske banje itd...)
Pogledajte prilog 127353
Ima li nekog sa slicnim iskustvom? I mogu li nesto da uradim po tom pitanju(npr. da stupim u kontakt sa sluzbom DHL-a u Srbiji ili slično...). Ili da se registrujem na njihovom (DHL-ovom) sajtu...

trebalo bi da te kontaktira nas kurir dhl pre isporuke,pa se onda potrudi dal je na pravom putu:))

@MM Ne zbunjuj čoveka, ne treba mu u ovom slučaju PAK jer je uredno stavio tačan poštanski broj, plus što paket dostavlja DHL, ne Pošta. No, dobro, nije zgoreg da ga ubuduće stavi.

Zdravo drugari,

evo žena mi šizi za pošiljku

Result Summary

Waybill: 6647828202
Please contact DHL
Get Proof of Delivery External Link
Monday, November 04, 2013 at 12:30
Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK
Destination Service Area: ZAGREB - Jagodina Serbia - CROATIA
1 Pieces

Monday, November 04, 2013 Location Time Pieces
9 Please contact DHL ZAGREB - CROATIA 12:30
1 Pieces

8 Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination ZAGREB - CROATIA 12:23
1 Pieces

7 Arrived at Sort Facility ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 07:29
1 Pieces

6 Departed Facility in BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 04:44
1 Pieces

5 Processed at BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 00:30
1 Pieces

Sunday, November 03, 2013 Location Time Pieces
4 Arrived at Sort Facility BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 23:14
1 Pieces

3 Departed Facility in EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 19:14
1 Pieces

Saturday, November 02, 2013 Location Time Pieces
2 Processed at EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 11:53
1 Pieces

Friday, November 01, 2013 Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

rekao sam joj da je sve o.k. Ako može još neko da nešto napiše ........ da nam smiri strasti :D

Porucio sam paket u iznosu od 42,31e plus 10e dostava ( ne uobicajenih 7 jer imam neki tezi paket zbog nekog kofera ) tako da je cena ukupna bila 52,31e a sa racuna mi je skinuto 53,48e ( banca intesa , visa internet kartica ). Tako da ipak je doslo do neke konverzije cisto da znate.

Sada me interesuje gde pratite porudzbinu posto meni ceo dan stoji "Your order is being processed" jel to znaci da jos nije stigla do DHL ?

Srdjane ako si danas porucio paket,logicno da ce sutra DHL kurir da ga preuzme :D Ne stoje oni ispred SD-a i cekaju nove pakete :D Salu na stranu,to sto ti pise znaci da jos uvek nije ni spreman paket.jer kada ga spakuju pisace ti da paket ceka kurira da ga pokupi a onda kada ga pokupe,na tvoj mail ce ti doci poruka od SD sa brojem posiljke i s tim brojem svoju posiljku pratis na DHL-ovom sajtu...A mozes i na sajtu SD-a da udjes u svoj account i onda gde ti pise koje su sve stvari u paketu,sa desne strane ti stoji nekoliko opcija (plave kockice) i medju njima "track your order",klikni na nju i automatski te vodi na DHL-ov sajt sa vec unetim brojem posiljke i to je to :)

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 127353

Pa sto si uopste upisivao 'Nis' kad treba samo 'Niska Banja'?

Ako pogode republiku, valjda ce pogoditi i naselje :d

Pa da "pokaze" "da zivi u Nis" a ne u niskoj banji, "nije on provincijalac"...

Nekad davno, pre ovih Yu ratova, jedan covek iz Mostara, inace bio je cini mi se direktor aluminijumskog kombinata, mnogo poznat u svom gradu (Mostaru), nasao se u Americi pa sam sebi poslao poslao razglednicu, aderiranu sa "Jole, Yugoslavia, Mostar" i stvarno mu dosla razglednice, bilo i u novinama kako je eto poznat da je dovoljno samo to napisati pa te i iz amerike nadju... tako je i pele smatra da je veoma poznat u Nis i okolini pa ce bez problema stici paked i do njega... ;)

Poslednja izmena:
Narucivala sam robu 3 puta preko rodjake koja zivi u Nemackoj i sve je bilo u redu.
Poslednji put smo narucile (i platile) robu pre mesec dana i roba jos nije stigla.
Pisali smo mail Sportdirectu ali niko nista ne odgovara.
Jel imao neko slicno iskustvo?
Kome da se obratim jer vrednost narudzbenice nije bas mala - oko 500 eura?

Želim da se zahvalim članu P307 na pomoći. Upravo je stigao paket preko Zagreba. Sledaća rečenica je jako bitna, jer mnogi ljudi postavljaju to pitanje

@P307

Ono sto mnogi ne znaju je da kad dodje u ZG paket dobija novi TN (broj za pracenje) jer ga oni sad salju kao novu posiljku iz ZG do BG (Srbije) i zato ga vise ne mozete videti. NEMOJTE ZVATI DHL I PITATI KUD JE PAKET OTISAO i sta je sa njim, nema potrebe, stize paket sigurno.

@xsladja pa sta se desava? Ima li ti sta u onom statusu posiljke na SD sajtu? Ima li sta kod DHL-a? Nelogicno je da tek tako nestane porudzbina i to u tolikoj vrednosti?!

A i ja imam par pitanja za vas ostale :) Naime,jutros mi je stigao paket,sve super...E sad 1. Zanima me da li bi bilo preporucljivo da promenim drzavu u Hrvatsku i da narucim preko njih? Rekoh da me ne banuju i slicno posto sam sad porucio preko Srbije? Ako moze biti problema,nije frka,napravice moj brat novi acc pa cemo poruciti s njegovog... 2. I sto se tice paketa preko Hrvatske,ako bi kojim slucajem paket koji dodje do Hrvatske bio vracen nazad u UK sta se desava? One pare sto si im platio ostaju kod njih ili? Kapiram da DHL-ove pare se ne vracuju ali sta je sa lovom od porudzbine? 3. Posto je neko pominjao nekakvo "gazenje" paketa koji idu preko Hrvatske :D znaci nije preporucljivo poruciti nesto sto je lomljivo? :D Ili je verovatno naznaceno da je u paketu nesto lomljivo pa ga ne diraju :D :D

Poslednja izmena:
...vidi, platio si slanje "do ZG", kad bi ga vratili iz ZG do SD u UK , to bi ti verovatno bilo jos 7€, tako da od recimo vrednosti paketa 49€ bi ti Derek Troter (vlasnik SD-a, tako kazu) umanjio taj iznos za postarinu za povrat robe u UK i refundirao ti 42€, sto bi moglo da potreje od 10-15 dana pa i do 30-ak veoma lako...
Do sada nisu vracali za UK robu koju smo porucivali preko ZG, sto ne znaci da jednog dana nece reci neko "DOSRA JE BILO" ... ali za sada prolazi bez doplate i bez vracanja...
Neces moci platiti PP vec moras direktno karticom jer ti se adresa na SD razlikuje od adrese u PP (kad stavis da ide preko ZG), tako da ces imati dve adrese, jednu za naplatu a drugu za slanje robe, gde je 2. ta preko ZG...
Nije preporucljivo naruciti ista lomljivo bilo kuda da ide, mada je meni preko BG u 1. paketu stigla ona 1/2l solja i to citava.
Krvati namerno gaze (tako kazu ljudi).

Hvala na odgovoru :D Sto se tice placanja,nisam ja ni sad platio preko paypal vec direkt sa kartice ;) ja sam samo pitao da li bi bilo "rizicno,sumnjivo" ili sta vec da sada u accountu promenim drzavu u hrvatsku zato sto sam vec jedan paket porucio i to preko moje normalne adrese i drzave srbije :) pa rekoh dal oni to nesto prate pa da me ne skembaju :D ako je rizicno i slicno,otvorice brat account poseban pa cemo s njegovog poruciti preko hrvatske :)

Ma ne, ja imam pet adresa za dostavu, i hrvatskih medju njima i nikakvih problema nemam.

Kakvo je iskustvo sa Pre-Order naručivanjem ? Recimo : sada naručim jaknu od 24 € za 16 decembar(Pre-Order), oni će mi tada poslati ali se to ne isplati jer nije do 50€ ?

Pa naručiš još stvari do 50 evra, samo što će ti sve isporučiti 16 decembra kada stgne jakna.

Vrh Dno