Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Tako bude prikazano na njihovom sajtu, to je verovatno cena sa njihovim PDV-om, tebi šalju bez njega tako da ce ti biti ispod 50 eura sigurno, bitno ti je koliko su ti skinuli a to si dobio na mail.

Poslednja izmena:
Prema tom emailu sve bi bilo ok, e sad ono 56,97€ otkud i za sta je ko zna...

Potrebno mi je malo pojasnjenje, pa ako ima onih sa dobrom voljom unapred hvala...
Naime pri porudzbini vrednost Shopping bagg-a mi je iznosila 49.19 €. Kada sam zavrsio sa porudzbinom, uneo detalje placanja i posle otisao da proverim u "Order History" sta sam porucio, tamo je pisalo da je vrednost paketa 56.97 €. Evo i slika...Pogledajte prilog 126895Pogledajte prilog 126896
1. Zanima me da li paket podleze carini posto prelazi vrednost od 50 €?
2. Da li pri buducem porucivanju treba da uracunam troskove transporta u cenu do 50€ (paket+transport<50€) da mi ne bi carinili paket?.... (ili je bitno da samo vrednost paketa bude manja od 50€)

Da li si narucio na Srbiju ili ljepu njihovu ? Vidim da pise Croatia a postarina 19.19e ako si menjao zemlju a ne promeni ti se sama cena shippinga, trebao si reload stranicu i onda bi bilo 7e.
A ovo order total je bug pokazuje ustvari u funtama cenu sa postarinom, idi na view more details ako je tu sve uredu nema razloga za brigu ...

Potrebno mi je malo pojasnjenje, pa ako ima onih sa dobrom voljom unapred hvala...
Naime pri porudzbini vrednost Shopping bagg-a mi je iznosila 49.19 €. Kada sam zavrsio sa porudzbinom, uneo detalje placanja i posle otisao da proverim u "Order History" sta sam porucio, tamo je pisalo da je vrednost paketa 56.97 €. Evo i slika...Pogledajte prilog 126895Pogledajte prilog 126896
1. Zanima me da li paket podleze carini posto prelazi vrednost od 50 €?
2. Da li pri buducem porucivanju treba da uracunam troskove transporta u cenu do 50€ (paket+transport<50€) da mi ne bi carinili paket?.... (ili je bitno da samo vrednost paketa bude manja od 50€)

Opusti se. Tako je i meni pisalo ali su skinuli onaj manji iznos sa racuna. Ne znam sta je tacno to, mozda stvarno nesto oko PDVa.

Pitanje za one koji narucuju malo cesce, ima li kakvih problema ako se porucuju paketi recimo tri dana zaredom... da li sve stize regularno, bez dodatnih troskova....?
I da li je neko porucio 2-3 paketa dnevno- kakva je tu procedura, da li ima dodatnih troskova?

Pozdrav svima jos jednom,malopre sam porucio jedan paket preko njih,e sad me zanima kako cu moci da pratim posiljku preko DHL? Ovde na ovom mom racunu mi pise "order number" SD40000002...... Jel preko njega ili da cekam neki drugi broj dok se to spakuje i sta vec? :D

Dodje ti email od SD i u njemu ima link ka dhl-u da pratis posiljku...
Ako narucujes preko HR videces gde je sve dok ne krene iz ZG, onda menjaju broj za pracenje ali za 2-3 dana bi trebalo iz ZG da stigne do tvojih vrata...
Ne zovite, ne pitajte, ne odgovarajte na eventualne emailove zbog preusmeravanja i "stizanja" na "pogresnu" adresu paketa (iz UK do HR).

Aha,hvala na odgovoru :) Ja sam porucio preko Srbije ali *** porucio juce tako da verovatno do ponedeljka nista nece ni biti :)

Da li neko ima iskustva sa otkazivanjem porudzbine?
Napravio sam lepo paket u trednosti 49.77e i kad sam obavio placanje, vidim da su mi ubacili onaj glupi casopis vrednosti 1.2e i sad mi je ukupna vrednost paketa 50.97e i neginu mi dodatni troskovi od 7-8k :mad: Status mi je jos uvek Awaiting Validation pa se nadam da cu moci uraditi nesto pre nego sto posalju paket..
Da li moze da se uopste otkaze porudzbina ili mogu da otkazem samo glupavi casopis i da mi umanje ukupnu vrednost za tih 1.2e :mad:?
Jel imao neko slican problem?

Ja se do sada nisam sretao sa časopisom ?

I meni su ubacili taj casopis, ali sam to odmah video, pre nego sto sam zavrsio kupovinu, pa sam ga izbacio iz korpe. To je stvarno bezobrazluk. Kako mogu da nam ubace u korpu nesto sto nismo trazili?! To moze samo ako je besplatan, a ovako je manipulacija/prevara u pitanju.

I meni su ubacili taj casopis, ali sam to odmah video, pre nego sto sam zavrsio kupovinu, pa sam ga izbacio iz korpe. To je stvarno bezobrazluk. Kako mogu da nam ubace u korpu nesto sto nismo trazili?! To moze samo ako je besplatan, a ovako je manipulacija/prevara u pitanju.

A narucivanje preko Hrvatske nije bezobrazluk, manipulacija i prevara? :eyebrows:

Da li neko ima iskustva sa otkazivanjem porudzbine?
Napravio sam lepo paket u trednosti 49.77e i kad sam obavio placanje, vidim da su mi ubacili onaj glupi casopis vrednosti 1.2e i sad mi je ukupna vrednost paketa 50.97e i neginu mi dodatni troskovi od 7-8k :mad: Status mi je jos uvek Awaiting Validation pa se nadam da cu moci uraditi nesto pre nego sto posalju paket..
Da li moze da se uopste otkaze porudzbina ili mogu da otkazem samo glupavi casopis i da mi umanje ukupnu vrednost za tih 1.2e :mad:?
Jel imao neko slican problem?

Na mail: [email protected], ali moraš brzo da reaguješ... ja sam jednom naručio u pola noći i sat vremena kasnije uspešno cancelovao.
S obzirom da je nedelja verovatno ćeš uspeti

Poslednja izmena:
Na mail: [email protected], ali moraš brzo da reaguješ... ja sam jednom naručio u pola noći i sat vremena kasnije uspešno cancelovao.
S obzirom da je nedelja verovatno ćeš uspeti
poslao sam sinoc odmah mail na par strana, ali mi je stigao samo automatski odgovor:

Thank you for your email.

We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-5 working days.
During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:

Reference:xxxxxxxx....

Malopre mi se promeni status posiljke na Processing...nadam se da cu uspeti da cancel-ujem. Koliko dana je trebalo da ti refundiraju iznos?

Ne secam se 5-6. btw ne secam se ni da mi je pisalo processing u medjuvremenu, ali mozda i jeste. kazem, bilo je u pola noci a u 10 ujutru je pisalo cancelled

Kamikazo ti kupuj preko Srbije :p

Pa kad sam i narucio taj prvi i poslednji paket od njih, bilo je na trenutno vazecu adresu ;)

Poslali mi dva artikla u pogresnoj velicini, a Slazenger majica, pored toga sto je bila asimetricno sastavljena, vec je izbledela od pranja, iako sam puk'o lovu za Perwoll Color :mad:

Sve u svemu, vise bi mi se isplatilo da sam, ono sto je stiglo u narucenoj velicini, kupio ovde :trust:

Ako nista drugo Bench ima veliku sansu da prestigne forume kao sto je " Ana" i slicne :D Pocelo se o gacama i majcama, sad je na redu pranje i praskovi, sledece je valjda Sminkanje i farbanje Kose i negovanje :d

Skupile se na forum sve Domacice :D

Pa lenor:D

Jel narucivao ko ove lonsdale pamucne trenerice koja je razlika u velicinama?186cm 75kg trebalo bi u L da upadnem,da ne narucim 4-5 trenerica pa da imam u svakoj osecaj ko da sam u satoru:D

40lm.png

edit: btw jos uvek cekam onaj paket od prosle nedelje,stigao u hrv danas pa cu napisati ovde jel istinit onaj mit od 67$ bez carine a roba mi je 65.20$ valjda me nece kurir zvati za koji dan sa nekom cestitkom u vidu 7-8k :(

Poslednja izmena:
Jel narucivao ko ove lonsdale pamucne trenerice koja je razlika u velicinama?186cm 75kg trebalo bi u L da upadnem,da ne narucim 4-5 trenerica pa da imam u svakoj osecaj ko da sam u satoru:D

Pogledajte prilog 127222

edit: btw jos uvek cekam onaj paket od prosle nedelje,stigao u hrv danas pa cu napisati ovde jel istinit onaj mit od 67$ bez carine a roba mi je 65.20$ valjda me nece kurir zvati za koji dan sa nekom cestitkom u vidu 7-8k :(

Ja imam takvu, m velicina, 180/78 i taman mi je. Kvalitet nije neki. Posle prvog pranja mi se ućebala. Sad mi koristi na vikendici kad radim :)

Pozdrav,

Naleteo sam sada na ovaj post i kreno polako da ga citam ( raspisali ste se dosta :D ) interesuje me par stvari , verujem da cu mozda naleteti na neke od odgovara i u citanju posta al ako nekog ne mrzi da ponovi.

Ako prebacim cene u eurima na sajtu, da li mogu uplatu da izvrsim u eurima preko kartice ili ce oni obracunavati u funtama to i prebacivati eure u funte?
Ako sam dobro shvatio dok sam citao post samo na poslednje polje stavim zemlju Hrvatsku i to je to , ne moram zvati dhl, brinuti gde je , sta je ?
Jel mi placamo ovu nizu cenu, tj bez poreza kod njih?
Jos jednom ako moze neko da mi potvrdi za paket ispod 50e placam samo postarinu 7e i donose mi paket na kucnu adresu i to je to od troskova?

Poslednja izmena:
Kako kad na etiketi piše max 40C:p

Nazad
Vrh Dno