Konačno svetlo na kraju tunela, dobih mejl danas od SD-a o povraćaju novca. Vraćaju mi celokupan iznos, uključujući i poštarinu. Fer od njih, svaka im čast.Ja još uvek prolazim golgotu sa mojim paketom, koji je bio nešto sitno preko 50 evra. Naravno, zacepili su me sa carinom, PDV-om i uslugom špedicije, što sam odbio da platim. Kontaktirao sam Upravu carina i obavestio ih da ne želim da platim troškove i da se paket vrati pošiljaocu. Čak sam poslao i mejl, čisto da imam dokaz da sam ih obavestio. Paket stoji na carini od 20. novembra, juče sam nazvao odeljenje za pošiljke DHL-a i kažu da je još uvek kod njih i da još uvek nisu dobili potvrdu od SportsDirect-a da će preuzeti paket nazad. Kažu, možda je gužva zbog nove godine, ali da se čeka više od dve nedelje?! SportsDirect-u sam pisao u tri navrata, dva puta su mi šturo odgovorili, prvi put da ću dobiti odgovor u roku od par dana, drugi put da treba da kontaktiram našu carinu i da ih obavestim da ne želim da preuzmem paket. Prekjuče sam poslao i treći mejl na koji mi nisu ni odgovorili. Da stvar bude još čudnija, na linku za praćenje paketa sam barem svakodnevno mogao da vidim status istog, međutim i tu se stvar prekida zaključno sa petkom, 6. decembrom. Više ni ne izbacuje ono Clearance event. Da li postoji mogućnost da sa naše carine nisu ni obavestili SD, već jednostavno čekaju da istekne period u kojem su obavezni da čuvaju robu u magacinu, pa će posle neko da se ponovi za novaka na moj račun? :d Šta da radim, ima li nekog ko je prošao sličan put? U prilogu dajem sliku razvoja situacije:
Pogledajte prilog 130335
Koja je procedura oko vracanja neke stvari ako nije ispostovan dogovor... tj narucim ti ja Chelsijev dres bez broja i bez imena, kad ono stigne sa brojem i natpisom.. al ajde da je neki igrac nego guglam i vidim da je to naziv nekog benda SLIPKNOT(nidje veze:S....
Da li refundiraju neke pare ukoliko bas zapnem i posaljem nekoliko mail-ova na tu temu ??? neka slicna iskustva ???
Pa zar nema ni jedna prodavnica u kojoj ima adidas trenerka u tvom gradu? Odeš probaš...
http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-jog-suit-mens-638179
Da li je neko kupovao ovu trenerku ili možda neku sličnu Adidasovu? Pitam zbog veličine, ja sam 188cm, 75kg. Po komentarima sam zaključio da bi L legla super, ali ipak da pitam.
PS Sad vidim da imaju samo XL i XXL, a do pre 2 dana su bile sve veličine skoro.
***, još nisu ni poslali. Ne znam da li da im šaljem mail da vidim zašto odugovlače ovoliko. Prošlo je već 5 dana.
da si procitao predhodnih 1700 postova kao sto kazes,ne verujem da bi pocinio ovakvu glupost...:smash:
kako skupa dostava iz engleske...? nije skupa,nego bismo mi da to bude dzabe pa nam je 20e puno... pa taj isti paket da posaljes iz BG do bilo kog grada u srbije ce kostati oko 500 dinSkupa je dostava prosto te teraju da naručiš za više para a mi ne možemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari