Aj probaj sa uradis fc launchera? Settings/apps/allDa,divno bi bilo...jos kad bi nasli resenje za moj problem!! 🙁
Daleko bilo 🙂)) Stvarno, ako kazu, kao sto kazu da nakon 30 dana daju novi tel, a isti nemaju na stanju, mogu li posle 40. dana da kazu... jupiiii popravili smo tvoj stari? Cini mi se da po novom zakonu postoji RAZUMAN ROK za popravku mob telefona, tako da je to 30 dana njihova dobra volja? Hajde, neki pravnik ako moze
Radi. Probao kopiranje u oba smera, radi. Sony ima svoj neki file manager koji se pokreće kada vidi flash memoriju (samo fat32).jel neko probao da li radi otg kabl na z3c?
Pa vrati se na 5.0.1 ili jos bolje na 4.4.4 ako mene pitas...sto da cekas naredni update koji ko zna kada ce da izadje?!Pozdrav drustvo, samo da skrenem paznju, otkad sam pre neki dan dobio update na 5.1.1, primetno sam osetio da mi baterija brze isparava, procenti i stanju mirovanja reklo bi se idu brze. Inace sam na 5.0.1 bez problema izvlacio stalno u proseku 10 sati sota uz minimum 2 dana na bateriji. Kada sam bio ono tipa dan, onda naravno i vise. Sad opet ja rekao bih idem oko sat vremena na 10 %, ali nije to to, osetno gubim kada mi je ukljucen mobile data, a telefon ne koristim sto nije bio pre slucaj. Mozda stvari se vraye u normalu, al ako ne, cekam ili naredni update ili ce da radi root. Zeza me sto nemam vise toliko slobodnog vremena da cekam da iscrpim bateriju do kraja i vidim stanje, cesto je po malo dopunjavam kad god stignem, jer mi za sutra treba tel biti u funkciji.
Pozdrav drustvo, samo da skrenem paznju, otkad sam pre neki dan dobio update na 5.1.1, primetno sam osetio da mi baterija brze isparava, procenti i stanju mirovanja reklo bi se idu brze. Inace sam na 5.0.1 bez problema izvlacio stalno u proseku 10 sati sota uz minimum 2 dana na bateriji. Kada sam bio ono tipa dan, onda naravno i vise. Sad opet ja rekao bih idem oko sat vremena na 10 %, ali nije to to, osetno gubim kada mi je ukljucen mobile data, a telefon ne koristim sto nije bio pre slucaj. Mozda stvari se vraye u normalu, al ako ne, cekam ili naredni update ili ce da radi root. Zeza me sto nemam vise toliko slobodnog vremena da cekam da iscrpim bateriju do kraja i vidim stanje, cesto je po malo dopunjavam kad god stignem, jer mi za sutra treba tel biti u funkciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari