Ima lek za to ali necemo o tome, ja sam Solid platio valjda kad je bio na nekoj akciji dolar ili pola dolara, a root@hsv solid i root explorer jesu odlični ali se oba plaćaju
Da da, ovo nisam znao 1.9 gb je.Možda u running delu,u cached je verovatno više.
Vi ste pro useri, izvinjavam se, vi ne gasite telefon ama bas nikada, to je prosto ne dopustivo.. LolPosle 1000 h up time jeste, baš je tako očajno
Cek, polako. Nije bilo price o tome uopste, vec o katastrofalnom kesiranju posle duzeg uptime-a. Sto se tice gasenja, cemu to? Zar je mnogo ocekivati da telefon radi normalno bez povremenog restarta? Kako radi iOS?Vi ste pro useri, izvinjavam se, vi ne gasite telefon ama bas nikada, to je prosto ne dopustivo.. Lol
Ako ti u safe modu radi sve kako treba onda ti definitivno neka aplikacija koju si instalirao pravi problem. Probaj hard reset, ili kompletno preko flashtool-a ubaci ponovo sistem.Ni program za kontrolu ring voluma nije pomogao, malopre mi telefon opet nije zvonio, samo vibrate....
poludeću
Kada odem u safe mode, zvuk radi normalno.
Posle sam iz safe moda restartovao i ušao u normal mode i zvuk radi normalno.
Wifi jeste malo slabiji,ali ono sto me je osusevilo da je zvuk solidno bolji(pre svega glasniji)Chobby, kakav je wifi na toj beti? Neko rece da je malo slabiji od 5.1.1
A video sam na HF da pominju malo pojacan izlaz za sluske na tim MM betama al' za Z3, kakva je situacija na dvojci?
Razmisljao sam i u tom pravcu ali ima stvari koje me odbijaju.
Nema stereo zvucnike, nema sd slot, losija izrada, nema IP sertifikat, mnogo losija baterija. Od prednosti samo softver i kamera.
Wifi jeste malo slabiji,ali ono sto me je osusevilo da je zvuk solidno bolji(pre svega glasniji)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari