Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Extra adblock pro Lepo radi na chromu :) dobar ovaj kitkat baterija traje sigurno 30% duze u odnosu na 5.1, Ali ipak cu flesovati lizalicu, ebiga.
Koju app za debloat koristite, titanium backup? Ima nesto da obratim paznju, ne mogu bas sve da brisem?
Neka safe lista?

Aaaaaaaa dal je moguce stvarno MI onaj busybox unistio recovery -_-
A sad trenutno imam komp sa XPom pri ruci, tesko da mogu preko toga da flashujem recovery.

Poslednja izmena:
Ako imam instaliran dual recovery, a pritom mi sistemski nudi da mogu da stavim i philz, i twrp i cwm (koj moj se onda zove dual ? ) jela ja uopste mogu da stavim Philz, sobzirom da je twrp po defaultu .. ?

pitam, da slucajno nije neko portovano podesavanje po principu da imam samo twrp i da philz uopste ni ne moze da se aktivira pa da ne s*ebem nesto

Instaliraj NDr utils vidi SS na predhodnoj strani samo ne cackaj busybox ja instalirao neki i poremetio mi recovery, srecom flesovao sam lako preko XP-a noviju verziju, znaci u NDR biras default recovery ako imas multi recovery :) Bas glupo 3 recovery nazvali dual recovery :D TWRP mi se jako dopada posebno onaj sat i cpu temp ocitavanje :) ala su napredovali :)

Aj pisite malo na srpskom.. :d

I nije li cudno kako dex-u na WP nista nije trebalo od silnih opcija sa androida, nista mu nije smetalo u radu uredjaja a sada kopa po xda i romovima, developer opcijama kao da je zivot u pitanju a svaka pa i najmanja mana mu bas smeta (npr famozna nfc ikonica)? :) :)

Pa da se tako nešto desi na ios/wp bilo bi - "pa dobro šta da se radi, tako je kako je" :D

^.. ''sta ce ti to, bolje da nema jednu od 10000 korisnih opcija/app nego da bude lagdroid od 500e koji radi losije od lumie od 50e'' i slicne SF price :)

Baš tako :) ja vec godinu dana hoću da uzmem wp da probam, ali se ne usuđujem :D

Kad nisi do sada nemoj ni sada, vidis da cak i neki zakleti WP-ovci beze sa tog os-a :)

Vidim vucete me za jezik, aj da ne zagadimo temu, daleko bi losiji droid bio da nema fore sa rutom i tako tim zaebancijama gde su korisniku ostavili da se je++va kako ume i ako ume, slicno je i na IP sa jailbreakom, bez njega IP je telefon za retardirane totalno. To je sistem u kom nesto dobijes a garantovano gubis nesto dobro iz predhodne verzije.
Zasto su ukinuli widgete na LS ? Sta to je lose bilo? Baterija na 4.4.2 je bar za 25% bolja nego na 5.1 ... eeeeee

Nisam se bas preterano usrecio, ali sa druge strane se i ne zalim a ima sta da se pise, ono sto vi precutkujete i dobro vam je meni nije :p V ratio sam se na staro-novo Sra*** :)

Meni je Z2 bridge ako WP zahvati Tajfun i odnese ga u nepovrat.

Poslednja izmena:
Nisam ni rekao da neko treba da skriva/precutkuje mane, bas naprotiv, vise puta sam napisao da izuzetno cenim takve objektivne stavove nekih clanova (a fala bogu ima ih dovoljno :) A one zilot-botice cu uvek da napusavam :d

Nego mi ''malo'' cudno kako se toliki broj mana kod WP tolerise u fazonu ''ma ne treba ti, nije to nista, nema veze zato radi brzo-fluidno'' a isti ti WP korisnici kada predju na android krece kuknjava cak i na najmanje mane tog OS-a :) Ali dobro, nema veze, treba cuti sto vise misljenja ;)

PA otvoren I zatvoren kod je velika razlika I prema tome treba znati sta od kog sistema I ocekivati :) daleko od toga da sam ja samo hvalio Wp.

Ja bih od mana na z2 naveo kameru koja se pregreva kod malo duzeg snimanja/slikanja,ko zbog fotografisanja kupuje da zna sta ga ceka.
I malo je nezgodan telefon za baratanje jednom rukom zbog kockastog oblika.
To je ono sto meni malko smeta,ali mogu preci preko toga.
Dobre strane su:Odlicna baterija,ekran,stereo zvucnici,zvuk na slusalicama,dobra izrada i softver koji klizi i ne zakucava nikada,bar meni :)

Ne greje se kamera nego citav Chipset, posebno cpu.

Ja nemam problema sa pregrevanjem, samo kada se kamera koristi.
Ovako je tek mlak kad surfujem na lte,a na wi fi je hladan k'o špricer :)

Da li neko ima problem sa Xperia answering machine, probao danas ali ne može da se ostavi poruka samo prekine vezu

Evo i mene u Z2 klanu :d

Samo sto imam toliko obaveza da ce telefon stajati u kutiji minimum do sutra uvece :d Ali nema veze, taman imam vremena da ga osposobim za vikend akcije :)

Hvala, hvala, i jeste red bio jer ko ce docekati S6 active za 600e sa par uzasnih mana :d

Evo stoji na stolu uz komp, nadam se da cu sutra uvece stici da ga upalim i ''customizujem'' :)

Posto sam pre nekoliko dana imao ponudu za par meseci star crni Z3.. odmah na prvu loptu - Z3 je vise fensi i izrada deluje prefinjenije ali dzaba sve to kada vise kliza iz ruke, realno mi vise odgovara Z2 mada je i taj fon previse ''fensi'' za mene ali ***a..

Poslednja izmena:
Hvala, hvala, i jeste red bio jer ko ce docekati S6 active sa par uzasnih mana :d

Evo stoji na stolu uz komp, nadam se da cu sutra uvece stici da ga upalim i ''customizujem'' :)
Da redovno menjaš ulje, i nemoj zmija da te ujede da si ga ter'o preko džombe.
Upali malo da radi na leru [emoji14]

Ulje (silikonsko) moze da ide samo u cepove ako popuste vremenom :d

Neka ga do sutra uvece a onda za vikend prvi pravi testovi.. :)

Ja vala imam problem sa fabrickom folijom

SVAKI dodir, ostavlja trag da li ulja/masti sa prstiju (mast koju svi imamo na rukama, sastavljena od znoja, lucenja svega i svacega, slojeva prasine) ili bilo kakvu vlagu, pa to sine kao da sam okvasio ceo ekran. 10 dodira registruje ako mi prsti nisu maksimalno cisti.

- Z3 je vise fensi i izrada deluje prefinjenije ali dzaba sve to kada vise kliza iz ruke, realno mi vise odgovara Z2 mada je i taj fon previse ''fensi'' za mene ali ***a..

Idi, bre HSV, pa nisi ti nadnicar da ne mozes sebe pocastiti telefonom koji nije ni iphone ni S6. Mada, vidjao sam i takve sa telefonima od nekoliko stotina eura...pitam se koliko su odvajali od usta za tako nesto...

Ne u tom smislu nego da mi vise lezi nesto kao S6 Active.. :) ali nema veze, ne kajem se uopste. tek slede pravi testovi potvrde Z2 kvaliteta ;)

Poslednja izmena:
Z2 je best buy sada u rangu cena-kvalitet bez premca. mogu da zamislim koliko je bio mocan u odnosu na konkurenciju kada je izasao, tad nesto nisam zabadao nos u aktuelne telefone jer sam imao ZOPO C2 koji je kineska zverka :)

^ pa da, samo sto to mnogi ni danas ne kapiraju ili nece da prihvate zbog ostrascenosti/zilotizma :) Zalosno je sto se tek 12+ meseci kasnije proculo kakva je Z2 masina..

Ali eto, sada je ''najbolja kupovina'' kao nekada G2 samo sto je ovaj Z2 daleko ''ispeglaniji'' uredjaj, i u sw a i u hw smislu ;)

Licno pored ovakvih sony-a tesko da mogu da kupim iphone ili neku lumiu pa cak ni Nexus.. spoj svega sto valja (sw/hw + baterija) u jednom uredjaju, bar po mom misljenju, i to uz razumnu cenu.

@hsv.stoned
Cestitke! Da te lepo sluzi! :)
Jel crne boje? :)

fala.. ^ nego sta, ovako nekako :)

SCR10-Style-Cover-Stand-black-1240x840-baa2beacaaf923d8efcb83936f09b8da-baa2beacaaf923d8efcb83936f09b8da.jpg

Gre'ota da ga u to pakuješ.Uzmi mocolo staklo i dock za punjenje, ovaj moj od 4$ radi posao odlično i ne treba ti ništa više.Eventualno neka silikonska futrola kad ideš u prirodu :)

Nazad
Vrh Dno