Šta je novo?

Sony Xperia Z2

@Dzekson
Kupoi sam ja slican adapter, samo se nakaci na usb kabl, kosta kod nas oko 800din :)

Samo kucaj u pretragu na kp "magnetic adapter". Ja sam danas kupio dock za 1200. Nego jel zna neko kako da iskljucim ono obavestenje da postoji azuriranje softvera za Z2? Pojavljuje mi se i na lock screen-u.

rooted stock :D

ne kapiram kako zivite bez root-a ljudi .. ?

Ja uvek rutujem zbog reklama koje me nerviraju,a sada mi je dobro došlo i zbog fast dormancy koji se samo sa rutom može isključiti.

El taj fast dormacy krivac za drain baterije? Tj nije drain ali se vidi da krace traje od 5.0.2

Meni je bio krivac za drain ali na mobilnom netu, nema veze sa wi fi.

Cek to je ono kada je wifi i mobile data u isto vreme aktivni, mobile data divlja iako se wifi koristi?
Ja ako bi rutovao fon ja bi ubacio cist de bloated fw, ovaj purex ipak ima nekih promena..

Poslednja izmena:
Ne nije to, nego kada si napolju na mobile data baterija curi iako se ne koristi telefon, jer telefon ne odlazi u deep sleep.

Aha, a kako mogu da proverim wakelocks, i za to mora root? Fuc# :-D video sam neku pricu o BBS da on daje lepo info o tome..
Koliko god pokusavao, sve te vuce da roootujes fon, nije to WP :p

Poslednja izmena:
Pa da :) Mada je meni tada android os imao keep awake 1,5-2h za jedan dan pa sam tako skontao da nešto nije u redu.Sada ne pređe 30 minuta.

Hvala care, moracu opet da proucim droid stivo, ispao sam iz fazona :))

Samo kucaj u pretragu na kp "magnetic adapter". Ja sam danas kupio dock za 1200. Nego jel zna neko kako da iskljucim ono obavestenje da postoji azuriranje softvera za Z2? Pojavljuje mi se i na lock screen-u.

Drži prst na to obaveštenje u notifikacijama, kad se pojavi klikneš na "App info" i tu isključiš "Show notifications".
To bi trebalo da te reši tog dosadnog obaveštenja i bez root-a ali nećeš dobiti obaveštenje ni za ostale Sony aplikacije.

Posto moram zbog ruta da se vratim na 4.4.2 mogu li da ostavim datu i cache? El to moze da ostane? Malo bih ostao na Kitkatu :p

Zar ne moze u flashtool da se destiklira data pa da mu sve ostane?
E sad upitno je kako ce to raditi naravno :)

Druga verzija softa, downgrade verujem da nebi bilo pametno to da radim...

Iz iskustva potvrdjujem bootloop. tek sam instrukcije procitao u nekom od narednih postova koristeci "search this thread" posto autor Root teme na XDA nije to napomenuo u editovanom originalnom postu.

prekopirajte samo Internal SD sadrzaj negde i vratite ga posle. sto se instaliranih app-ova tice tu vec neki napredni backup, mada sam ja iz iskustva provalio da nijedan telefon ne voli vracanje app-ova sa backup-a, vec sveze instalacije

Iz iskustva potvrdjujem bootloop. tek sam instrukcije procitao u nekom od narednih postova koristeci "search this thread" posto autor Root teme na XDA nije to napomenuo u editovanom originalnom postu.

prekopirajte samo Internal SD sadrzaj negde i vratite ga posle. sto se instaliranih app-ova tice tu vec neki napredni backup, mada sam ja iz iskustva provalio da nijedan telefon ne voli vracanje app-ova sa backup-a, vec sveze instalacije
Mora bootloop zato što je downgrade.. Za bekap aplikacija je dobar titanium

bas je titanium meni pravio najvise problema oko povracaj app-ova, jer uvek nesto ziljavo bude. Zato sam odlucio da vise nikad ne vracam backup-om nego iskljucivo rucno, fajl po fajl.

Cudno titanium vazi za must have app za mnoge operacie na rootovanom droidu.
Sto nebi vracao sve lepo?

Stavljao neko dbrand ili sličnu nalepnicu pozadi?
Takodje,titanium mi je dosta puno pravio probleme, kada radim flaah uvek ide clean...

Nazad
Vrh Dno