Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Može neko da mi sibne purex v3 ( drive mu ne radi,a megu ne koristim, i imam neki problem sa gp,stalno mi izbacuje error 403,pa ne mogu ni da je skinem)...
Dbrand direktno sa njihovog sajta možeš da naručiš...užasno me nervira BELA pozadina

Ne da mi ništa da skinem,prolupao gp... A i link od mege me stalno vuče da skinem sa gp,uopšte mi ne da desktop view... Ne znam kad sam rekao chromeu da me odmah baci na gp :D

i mene zanima dbrand,dal moze preko tempered glass,ili treba skidati glass

Molim za savet.
Hocu TA da backupujem, drm kljuceve.
Sta prvo radim root ili backup kljuceva?

Molim za savet.
Hocu TA da backupujem, drm kljuceve.
Sta prvo radim root ili backup kljuceva?
Nađi 4.4.2 ftf i flešuj preko flashtool-a, nakon toga rutuješ i staviš recovery, onda možeš romove da flešuješ.

Ja sam pre neko vreme rekao da ce biti noob pitanja zato sto sam ispao iz stosab :p

Ok sad flesujem 442 e dali trebam nesto u exclude i wipe da otkacim ili ne?
Kako nisu nasli resenje da se rutuje Lolipop? Soni je tu nesto patchovao?

Znam da ne treba da otkljucam loader zbog ruta nego hocu backup kljuceva ako nekada otkljucam bl, just in case :)

Poslednja izmena:
Nemoj sad čačkati bl, nema potrebe.A u flashtool ne diraj ništa, neka sve obriše a ti prethodno sačuvaj sve što ti treba od slika, muzike.

Kk hvala dosta sam smarao :-D

Odmah posle root-a pustiš jednu skriptu i to je to, za par sec bekapuje.

Pocele su vec price o M apdejtovanju sony telefona, Z2 u svakoj verziji sigurno dobija apdejt ali kao sto rekoh postoji i glasina da prva Z serija (ZL/ZR i XZ) kao i Z1 nece dobiti M apdejt.

http://android.hdblog.it/2015/08/22/Prime-info-su-Android-Marshmallow-per-Sony-Xperia/

Ovo malo nestvarno deluje:
id454370.jpg

II (losija ali i realnija) verzija:

d1ac08fa513d269755f18d3853fbb2fb4316d871.jpg

E sad.. M android ce se pojaviti krajem godine, prva Z serija ce tada biti prakticno 3 godine stara pa je realno da iskuliraju te telefone, bilo bi pravo cudo da dobiju apdejt ali i vrhunski potez u isto vreme.

Ali Z1/Z ultra sa S800 i 2Gb rama je vec cudna situacija jer su vec presli 2 godine starosti a imaju i dalje jak hw. Sony ce M apdejt u najboljem slucaju pustiti u januaru/februaru za Z2/Z3 i novije Z koji se pojave, Z1/Ultra ce u tom trenutku biti duze od 2 i po godine na trzistu i sa te strane nije realno da dobiju apdejt jer se ne secam da se to ikada desilo na nekom telefonu koji nije Nexus a sa druge strane hw ''zasluzuju'' apdejt. Bice zanimljivo videti sta ce biti sa Z1c jer se pojavio pocetkom 2014..

Poslednja izmena:
Iskreno ne bi me čudilo da puste i za z, pošto su i sami najavili još čistiji UI, bliži nexusima nego iko, možda bude i ranije update, ko zna... Ne bi me čudilo, mislim da je sony, uz samsung jedini pustio 5.1.1?

Ne znam, po mom misljenju XZ/ZL/ZR tesko da ce dobiti M jer su vec preko 2 i po godine na trzistu, u trenutku apdejtovanja Z3 i ostalih bice tacno 3 godine u prodaji.. mada ZR se malo kasnije pojavio ali svejedno.

Ali bila bi velika greska da iskuliraju Z ultra/Z1 i Z1c.. iako zvanicno zbog vremena od pocetka prodaje to mogu da urade (osim za Z1c).

Evo ima i ova info i za ostale proizvodjace:

djQO8a4.jpg

Poslednja izmena:
Da su pametni pa da pokupe tu malo poena jer vrlo lako moze da se desi da G2/Note 3 i slicni ne dobiju M apdejt, onda bi oni mogli da podrze XZU/Z1 i Z1c uz jos to jedno apdejtovanje i to je to.

Eh da su pametni...
Ti znaš da ja koristim Z1c i da sam super zadovoljan.

Ali što se tiče Sonija ne bih mnogo računao na njihove pametne poslovne poteze.
Ne zato što sam ja pametniji ili informisaniji od ljudi u njihovom vrhu..
Već zato što im definitivno ne ide sjajno u zadnjih par godina, kako zbog spoljnih faktora tako i zbog njihovih poslovnih odluka.
Za dve ili tri godine će u sektoru sa mobilnim telefonima Soniju biti još mnogo gora situacija...

Navodno.. to je jedna informacija, ima i ona da svi Z telefoni dobijaju M..

Ali bitno je da ce Z2 biti podrzan jos bar 6 meseci :)

Sony nije dao nikakve izjave povodom toga, tako da je samo spekulacija.

Najverovatnije su ovo samo nagadjanja.. valjda ce se i sony uskoro oglasiti.

Sony nije dao nikakve izjave povodom toga, tako da je samo spekulacija.

Def da lose posluju. Kada su vec u Z2 napakovali i oko i bubreg, izbacivanje u nizu -

Z3
Z3+ (wtf sa imenom, u japanu se zove Z4 ? )

koji su bukvalno glavu za glavu isti telefoni kao i Z2, sta su trebali da urade -

ili da uspore apdejt i dodaju malo na glamur dva modela u nizu, poput recimo Z2 da ima changeable back kao sto ima 1+1, dok su za Z3 trebali da stave nesto nalik na HTC One modele (whole body aluminum) i da hvataju na tu foru, kad je vec hardver isti i osim mozda tih famoznih 4 giga nemaju vise sta da ture u telefon, ili da uz ove telefone poguraju nesto mnogo fensije od Ultra serije, koju trenutno niko nece da kupi pored Note-a.

Z3+ nit je smeo tako da se zove, nit je smeo da bude sustinski isti kao 2 modela iza, odnosno Z2. Da su bar skupili kohones pa da su turili u telefon nesto sto niko do sad nije, a Sony je godinama u rikverc bio inovator.

MA ljudi Koji bre android M kitkat je zakon @):- :-D

Ostavicu GA par Dana da vidim kakav je ;-)

Jeeeeeeeeeeer
e206c82d354de60abc69c99dbe5c2dd2.jpg

Hocu sad super su pro verziju I busybox gde da nadjem I Kako ide instalacija? Klasicno ili pre recoverya?

E da I ovo, ljudi power bank na izlazu od 2A mnogo brze puni nego originalni punjac -_-

b54383042bfd595d2b5cc11470afddec.jpg

Poslednja izmena:
Obzirom koliko jak hardver Z2 ima i dosadasnju politiku Sonija o apdejtovima,ja mislim da ce Z2 imati zvanicnu podrsku minimum godinu dana.

Samo ne stavljaj stericson busybox jer ces izgubiti recovery. Stavi busybox on rails.

Samo ne stavljaj stericson busybox jer ces izgubiti recovery. Stavi busybox on rails.
Au Kako to, PA zar nema onaj rootkit osnovnu verziju busyboxa, nije MI preko potreban busybox NE furam skripte?!
106b48dac607323c3db3693ae9bf8055.jpg

Koju da furam, ova selektovana Ima dobar ui, Ali cwm je klasika :p

Ja philz samo. Neki romovi mi nisu prolazili na twrp pre, pa ga ni ne koristim

Nazad
Vrh Dno