Ovo me zanima - da li se desilo nekome na bilo kom telefonu da temp. glass sacuva pravo staklo ispod od pucanja? Npr to dodatno staklo prsne posle para a ovo ispod ostane kao novo.
Znam da mu je to jedna od namena ali me zanima kako se sve to pokazalo u praksi..
Imam neko temp. staklo preko displeja pa ne znam da li da skidam ili da ostane (nije lepo naleglo u gornjem desnom uglu, ne smeta previse ali se vidi vazduh ispod na maloj povrsini).
@ batak
Probaj oba pa proceni mada i mene smara to oko teskog servisiranja i mogucih problema sa htc servisom.. A Z2 servisirao dzekson pa ti vidiNema idealnog telefona, posebno ne do 300/350e, Z2 svakako nije savrsen ali nudi dosta za te pare uz mane koje mi ne smetaju previse.
I da, zasto ne razmislis o OPO? Mozda i idealan fon za tebe s obzirom da si vec imao phablete..
Neka ga, ne smeta. Daj slike.E pa neka ga onda (za svaki slucaj), ne znam koje je u pitanju ali sigurno nije neko najgore stakloMozda ne bi bilo lose staviti i pozadi na kuciste..
Neverovarno koliko mocno deluje Z2 u style covery, klasa![]()
O tome ja trolujem ovde god danaAuuuu, kako dominira M8...
A Z2 servisirao dzekson pa ti vidi![]()
Naravno. 2 reklamacije za 15 dana. Sto je mnogo, mnogo je.Cek sta bi sa iphone? Nije te valjda i on izdao?
@hsv vezano za pitanje o tempered glass staklu.
Meni je pre neki dan skliznuo z3 i pao na prednji gornji ćošak, nillkin se rascopao ali zato ekran ispod nije. Sad pitanje je da li je on uopšte sačuvao ekran i da li bi isti stradao jer sam ekran na z3 je u ravni ivica a tempered glass je sam po sebi izdignut iznad ravni telefona pa je tako bio izložen udaru, ali eto telefonu ništa a nillkin je stradao.
Za Android je potpuno nebitan slobodan RAM, kada je njemu cilj da popuni što više.Drzis li ti ista u pozadini kada imas toliko free rama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari