Grube ivice? Jesi ti princeza sa svilenom kožom?Kako da ne. Ivice grube I još klizav, prava stvar.
Grube ivice? Jesi ti princeza sa svilenom kožom?Kako da ne. Ivice grube I još klizav, prava stvar.
MogućeTi si fenomen.
Ne mora. Možeš onaj postupak da flešuješ kitkat koji se rootuje u dva klika i posle iz recoveryja flešuješ prerooted 511Flesovao sam unbranded 5.1.1 (23.4.A.0.546), pa me interesuje kako se root-uje ovo cudo?
Jel mora da se otkljucava bootloader?
Vrati neku stranicu nazad, kačio je Nikola Dexu... Ma nije smor, brzo je. Flešuješ taj kk i rootuješ+recovery, i onda flešuj onaj lp što je meni okačio bluemoon takođe pre par strana i to je to..@Stojan993
Jel imas link da mi pustis sa xda?
Ako mora da se vraca nazad na kk pa opet na lp, to mi je smor![]()
E i moj je uzet preko mts, sta kazes oce li biti ota ovog meseca? Tek sam uzeo fon nisam ga ni ljudski podesio jos da ga fleshujem /5.0.2 , nema još 5.1.1 za ovaj moj sa mts,a mrzi me da flešujem![]()
Ne znam za ota. Al kad radiš tako update, sve ostajeE i moj je uzet preko mts, sta kazes oce li biti ota ovog meseca? Tek sam uzeo fon nisam ga ni ljudski podesio jos da ga fleshujem /![]()
Kada se odradi ota, sve ostaje na fonu kako je bilo, sms, kontakti, home layout, podesavanja itd? ili gresim?
Koliko to traje dok sve verzije ne dobiju ota? Ako bude ovog meseca sto bih onda flesovao, da sačekam ota?
Ovo su za vas glupa pitanja ali meni puno znaci kada mi neko odgovori detaljno![]()
Bilo bi dobro rešenje da telefon zajedno sa maskom može da stane, a ovako da li skidati poklopac ili masku je šta kome više odgovara.
Sad ti ostaje sa XZ2 dual recovery da rutujes.Ides na opciju install i onda opcija 3 root with Towelroot metod,to ti je root i recovery u isto vreme![]()
Nista tako neces posticiPitam cisto zbog undervolt-a, da smanjim grejanje telefona koliko je moguce i da produzim bateriju (nije da kratko traje pa mi treba)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari