Šta je novo?

Sony Xperia Z2

^ To je datum proizvodnje telefona, a da se vidi koliko je telefon koriscen mislim da nije moguce.

Pa da, kapiram da je na to mislio pod starost telefona.

Mislim da ima fora da se vidi koliki je ukupan talk time telefona bez obzira na resete i bilo sta drugo, pa mozda to da ti bude neko merilo.
*#*#7378426#*#* pa ides na service tests pa pri dnu imas total call time. Ako se dobro secam taj timer krece od nule, bez obzira na sve resete nikad se on ne vrati na nulu.

Poslednja izmena:
Pre je bilo na Xperia Z u to servis testubi koliko puta si otvorio poklopce ovwe sa strane, sto su to izbacili *** ih... Kapiram da i dalje broji ali...

Au koliko se pojavilo Z2 po KP, 260-300e, mislim da ih nikada nije bilo vise. Za te pare stvarno vrh kupovina (to je i neka realna vrednost vecine takvih telefona).

Evo ako neko hoce da skine promo slike Z2 u verovatno najvecoj rezoluciji na netu :D - https://www.flickr.com/photos/ajeldrez/sets/72157641559634904

Jel 5.1.1 update ide preko pc-a ili ota?

Mislim da ima fora da se vidi koliki je ukupan talk time telefona bez obzira na resete i bilo sta drugo, pa mozda to da ti bude neko merilo.
*#*#7378426#*#* pa ides na service tests pa pri dnu imas total call time. Ako se dobro secam taj timer krece od nule, bez obzira na sve resete nikad se on ne vrati na nulu.
Na mom kod na žalost ne radi..
Što se tog taga kod sim kartice tiče, izvukao sam tray, ali se ništa ne vidi...

Koliko to ume da potraje za sve regione, 5.1.1 pusten krajem jula i tako koji je krajni rok da svi dobiju? Kraj septembra? Kilavo je to..
Ja iskreno i ne zelim da se cimam sa rootom, jedina frka je backup podesavanja i aplikacija?
Jel sms backup ide preko google naloga isto?
Kada dobijem ota updatevi odradim ga, sve ostaje u telefonu?

Poslednja izmena:
ima li ko ovde 5.1.1? kako radi multitasking tj keširanje aplikacija?

ima li ko ovde 5.1.1? kako radi multitasking tj keširanje aplikacija?
eca683b350c99e4845341899c051efa6.jpg

jel to bolje nego do sad? možeš li i ovih 350 još da popuniš?

ovo je ispravan kod
*#*#7378423#*#*

ovo je ispravan kod
*#*#7378423#*#*
taj radi, ali, ako ne grešim, ne daje kad je telefon proizveden...u svakom slučaju, ukupno trajanje poziva, ukoliko nije moguće resetovati tu opciju, je u mom slučaju ok...
Inače, posle prvog punjenja, 5h SOT-a, na dva dana uz automatsko osvetljenje i 3g sve vreme...veoma obećavajuće...

Ja se nadam da ovo Sonyeovo resenje za backup radi posao ;-)

9dde64ed58c6438c157a702bb3ce967f.jpg

A imam jedno pitanje, kako da backup poruka sa WP prebacim u Android?
U pitanju je preko 1000sms-ova, extenzija backupa je msg i neki verovatno konfiguracioni file hsh.

Hvala, a ako fleshujem ovu verziju D6503_23.4.A.0.546_R6C_UK Generic_1282-0226.ftf dali cu imati LTE i tako ta cuda?
Sta je bolje, UK ili German ftf da flesnem, izvinjavam se za noob pitanja, cemu sluze te customizacije ima li nesto tu posebno> ?

Zavisi od basebanda,ja npr nisam imao lte na uk verzijama, morao sam flesujem ce(1,2,3,4,5) da bi radilo..
Trenutno sam na pure x (bloat free rom) gde imam lte,sve radi bez problema :)

Ove Sony app i nisu bloat cak sta vise korisne su mi, a npr ovaj Google player je tezak junk, app trece strane mozda par app je bilo ali nista strasno, npr AVG

Jel dock (DK36) ili onaj magnetic charging cable ne prenose podatke kada bi se povezali sa racunarom, odnosno, jel onaj konektor sa strane sluzi samo za punjenje, ne i za prenos fajlova?

Samo za punjenje.

Ok, pretpostavio sam, ali bolje da pitam. Nadjoh da oni magnetic kablovi nisu original, a i gomila dock-ova koji se kod nas prodaju takodje. Nasao sam 2 originala pa cu pojuriti jedan da uzmem. Mnogo bolje resenje nego cupati onaj poklopac stalno da bi punio telefon. :)

Bilo bi dobro rešenje da telefon zajedno sa maskom može da stane, a ovako da li skidati poklopac ili masku je šta kome više odgovara.

Kako da ne. Ivice grube I još klizav, prava stvar.

Vrh Dno