Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Preko koje aplikacije,kako? :D :)

Preko stock cam app. Fireworks scene izvlaci 1s, a night portrait valjda 0.8 ili tako nesto. Za fireworks sam i pretpostavljao da vuce velik ss posto drugacije ni ne mozes hvatati vatromet(ko je slikao, zna), ali sam mislio da nece preko 1/8 jer i u "night" scene nece preko 1/8

Cudi me da night scene nece preko 1/8 jer je poznato da automatika moze da odvrne do 1.1s a iso drzi 50-160 uglavnom. Jesi na 4.4 ili LP? Mozda su nekim apdejtom resili da bar delimicno nadoknade nedostatak OIS-a u tom modu :d

Cudi me da night scene nece preko 1/8 jer je poznato da automatika moze da odvrne do 1.1s a iso drzi 50-160 uglavnom. Jesi na 4.4 ili LP? Mozda su nekim apdejtom resili da bar delimicno nadoknade nedostatak OIS-a u tom modu :d

Na LP sam sada, mozda 4-5 dana. Ne deluje mi da su nesto menjali. Videcu sta mogu da postignem ovako

Stojane, kakav je lp daj neki review nakon nedelju dana :D

Odlican je,brz,fluidan :D

Nego,nerviram se,nesto me zeza kamera opet.
Aj vas dvojica da vas zamolim da okinete kad stignete po neku fotku napolju 8mpx wide formatu da uporedim nesto. :)

Moze,kucaj u google how to flash sony xperia via flashtool
Ranije sam pisao o tome.
Sustina je da nadjes firmver fajl i da ga ubacis u odredjeni folder na kompu i pomocu tog flashtoola flesujes.Prosto je,pogledaj malo.
Pazi jeste. :D
Samo mi kaži za koje tačno područje da skinem firmware s XpreiFirm?
D6503 je.

Stavio, nije loš, malo štucka, ali računam da je to od sveže instalacije.

Ovaj telefon ima odličnu cenu u MTS. Košta 23.400 din uz paket Miks XL.
Poređenja radi, Telenor za 32.000 din prodaje model Z1 u paketu PiS Extra.

Ovaj telefon ima odličnu cenu u MTS. Košta 23.400 din uz paket Miks XL.
Poređenja radi, Telenor za 32.000 din prodaje model Z1 u paketu PiS Extra.
Odlicna ponuda ali ih je ostalo jos par komada. Ne znam da li imaju planove za nove nabavke.

Verovatno ne, rasprodaja zaliha zbog Z4.
Ja sam zadovoljan s L, sviđa mi se, i radi odlično za ovo kratko vreme. Mada ne podržavaju još sve aplikacije Material i odskaču.
Sad me samo iritira koliko će trebati za 5.1 da stigne, kad je 5.0.2 toliko kasnio.

Bice ubrzo 5.1 za Z3 i Z2,citao sam negde.A ovi ostali modeli tj neki od njih nisu dobili ni prvi update.

Није нешто ова лизалица. По инсталацији сам имао чувени проблем са медиасервером некако је решено. Статус бар не мења боју у скалду са апликацијим па делује ружно. Стављање теме на white донекле помаже али не у потпуности. Батерија је ок сад мање више иста. Статус бар се не спушта до краја када повучете. Нотификације су ок мање више најбоља ствар је што се при долазном позиву не прекида тренутна операција. Нема пречице за звук у панелу . Искрено мислим да је и даље непотребно прелазити па саветујем чекање 5.1

Menja na aplikacijama koje poštuju Material design.
Doduše bilo bi bolje i da sam zna.

Ja sam se vratio na 4.4.4 cfw Existenz osim toga i zbog kamere isto,nesto me zezaju slike u landscape modu.
Ni ja nisam odusevljen peticom.

Pretražio sam ovu temu ali nisam uspeo da nađem odgovor:

koja su podešavanja za MMS na MTS-u za ovaj telefon? Ne rade mi podešavanja sa MTS sajta.

Sto ne pozoves operatera da ti posalje konfiguracionu poruku koju instaliras i gotovo.

Pretražio sam ovu temu ali nisam uspeo da nađem odgovor:

koja su podešavanja za MMS na MTS-u za ovaj telefon? Ne rade mi podešavanja sa MTS sajta.
U z3 ili z3c temi mi je neko dao objasnjenje kako podesiti, jedan parametar fali na sajtu za mms...sad mi radi bez problema sve.

@Blue moon,

Probao sam da posaljem kod MTS-u da mi posalje podesavanja, ali nikada nista nije stiglo od njih.

@Proday,

Hvala na savetu, probacu.

Нема аутоматских подешавања за з2 бар сам ја такво објашњење добио од оператера. Имају на сајту подаци па се ручно мора уписати.

@Impreza
Treba da imas samo 2apn-a u podesavanju (znaci ne sme gprs i internet) i i mms podesavanjima pod apn type treba da pise defoult,mms

Imate u Settings-More-Internet Settings kliknete na to i telefon ce sam preuzeti parametre.

Нема аутоматских подешавања за з2 бар сам ја такво објашњење добио од оператера. Имају на сајту подаци па се ручно мора уписати.

To jeste, i ja sam ukucavao kad sam ga kupio. Obicno ubacim karticu u tel i u roku od minut stignu poruke.. Na Z2 to nije bio slucaj

Да, вероватно је на Теленору друга прича.

Ima li neko od vas sem Stojana flickr sa slikama sa Z2,malo da uporedimo :D
Meni se cini da su nocne fotke losije sa Lp...ili mi se samo cini.

Stigao mocolo tempered glass (12 dana). Staklo je perfektno sečeno, direktno naleže na ivice, tako da sam jedva uspeo da stavim.. Naravno, moralo je da se podvuče koje zrno prašine, koje nema šanse da skinem. Generalno zadovoljan sam, izuzetno profesionalno pakovanje(videti sliku).

Prilozi

• uploadfromtaptalk1430133453033.jpg
    uploadfromtaptalk1430133453033.jpg
    882.3 KB · Pregleda: 143
Gledaj samo da ga dobro nacentriras kada ga stavljas inace ce biti veselo ako malo "nakrivo" bude naleglo... Vremenom ce se pomerati i stvarati kao mehure... Ja sam evo skoro morao da skinem prvi tempered glass i nalepio nov bas zbog toga (doduse ovog puta sam ga dobro nacentrirao)... Isto Mocolo je u pitanju...

Dobro sam ga centrirao, čitao sam baš o tome što se tebi desilo.. Sad vidim da mi je pozadi jedan poveci mehur koji jednostavno neće da nalegne, tj da se zalepi...

Def. mogu svima da preporučim mocolo... Pitam se imaju li za druge telefone?

Flickr, шта је то ...
Није ваљала ноћна ни на КК мада не користим камеру баш често, вероватно је Супериор Ауто мод за ноћне бољи. Ево једна условима ''отежаног'' осветљења

Prilozi

• DSC_0168.JPG
    DSC_0168.JPG
    801.1 KB · Pregleda: 125
Nazad
Vrh Dno