Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Zato sto mu svi ostali izvlace 2,5h sot.
Crnja nije merilo za bateriju,taj ne zna ni play servise da ukroti pa mu jedu bateriju :p

Pre bih rekao da neće, oni se tamo svi lože na Google Now :)

Ma kakvi,nubara je on,ne zanima ga da se zeza s tim :)
On misli da to tako treba da radi :)

Imam pitanje - čini mi se da sam negde pre nekog od ova dva OTA apdejta video mogućnost postavljanja vidžeta na lockscreen, a sada nigd ne mogu da to nađem.
Jesam li ja to umislio, ili je stvarno postojalo a sada ne postoji?

Moze na kit katu,pomeris u stranu levo kad ti je zakljucan ekran dobices opcije za neke widgete.

Ja verovatno nisam preterano inteligentan večeras - ne uspeva mi nikako. :(

Instalirao sam loli, za sad deluje ok. Mada me i dalje nervira sto ne puste spikerfon i ringtone na oba zvucnika. Inace, notifikacije se cuju osetno jace sada

Evo i meni je stigla OTA za Lollipop pre 10ak minuta... Poceo je da skida ali sam poucen "lepim iskustvima" sa N5 odlucio da ipak prekinem download i sacekam 5.1

Sad mi je stiglo obaveštenje o OTA sistemskom ažuriranju 23.1.A.0.690 (Lollipop)
:D
Ne znam da li da se "majem" sa skidanjem, instaliranjem, a telefon imam tek dva dana (još nije ni prvo punjenje potrošio :) ).

Meni još ništa :( ni na telefonu ni pc companion

Cenim da 5.1 neće tako brzo - nije ni po Nexusima stigao, a kamoli da su drugi proizvođači spremili svoje verzije, pa još za sve modele... :trust:

Sony bi trebalo da može brzo da izbacuje, kad im je skoro stock.
GPE Z Ultra mislim da počinje da dobija 5.1.

Trebali bi... :) Ali Z2 po default-u ce dobijati kasnije... Evo npr na Z3c kod sestre je vec nekih 10ak dana instaliran L... Bitno je da Gugl resi probleme sa L-om a to kada ce stici na Z2 se ne brinem, samo neka ne udara po bateriji ili pak zeza sa drugim stvarima...

5.1 u principu radi, nisam čuo da je problematičan.
Samo što je pitanje kad ćemo da ga dobijemo, i dokle će unazad da idu.

Z3 i Z2 ce relativno brzo i prvi u isto vreme dobiti i taj 5.1 a i ovaj 5.0.2 lepo radi. ;)

5.0.2 nema nekih bagova zbog kojih bi trebalo da ga izbegnem/preskočim?

Стигао на ОврД'Ер 23.1.А.О.726 ко зна шта је могли су бар негде да провуку 5.0.2 ал добро. Нека чека још мало. Јављајте за батерију( ви без рута):п

Baterija ista kao na 4.4.4 za sada.

Jesi mnogo koristio net ili neku aplikaciju?

Ja nisam stigao od juce mnogo da koristim Z2 jer koristim 2 fona i trenutno mi je bat na 72 % ekran 1h i 23 min a totalno vreme na bateriji 21h i 25 minuta.

Pozdrav ljudi. Uzeh pre dva dana Z2 pa imam neka pitanja. Da li mi preporucujete tempered glass da stavim na obe strane ili samo preko displeja? Negde sam procitao da necu moci da stavim Nillkin Scrub Hard Case ako stavim i nazad staklo. I jos pitanje za nadogradnju. Jel sigurno sada odraditi lollipop apdejt ili da sacekam jos neko vreme ako ima problema?
I jos jedna stvar. Posto mi onaj poklopac deluje ne toliko sigurno i mislim da ce se posle mesec dana razlabaviti od stalnog otvaranja mislio sam da uzmem iz oglasa one manetne kablove za punjenje. Kakva su vasa iskustva sa tim i jesu li previse spori pri punjenju?

Poslednja izmena:
To za tempered ne znam.Lolipop ubaci slobodno,dobar je,a za poklopac sta znam,meni se u pocetku desilo par puta da mi se otvarao a potom je prestalo,kako,zasto,ne znam :)
Uzmi ili taj magnetni kabal ili dock za punjenje.

Poslednja izmena:
Ako planiras vec da ga stavis u neki case. ne treba ti iza tempered glass. Ja nisam hteo iza tempered glass jer sam cuo da su ljudi imali problema sa fotografijama, posto isto prekriva blic pa zna da napravi odsjaj.
Sto se tice punjenja, ja sam u pakovanju dobio org. dock i ne puni nista sporije nego preko usb-a cak imam osecaj da je mozda i brze.
Meni je iskreno vise KK odgovarao od LP. Zbog previse animacija mi deluje kao da aplikaciji treba duze vreme da se otvori. I nerivra me sto notification light ne radi na silent-u. :)
Takodje kamera kada se pokrenes na shortcut na lockscreen-u ili na dugme za kameru uvek ispusti zvuk pokretanja i ako je iskljuceno u opcijama. Dok kada se pokrene standardno na ikonicu se nista ne cuje.
Ostalo je uglavnom sve isto. Baterija drzi isto.
A da, i google searchbar ne moze nikako da se skine iz recentapps.

Odlicna baterija za sad

676cbbb46e89084ee203594c63b0bc5b.jpg
c8c9f552fc5db5bae237e2df7f167caa.jpg
a9a469100f3391e4dce98dc03ffa2f40.jpg

Plus preko 50 min sufrovanja chrome-om,internet radio slusan 3h i 20 min.

Na koju foru pored ovolikog awake ipak imaš 7h sot :D

I kod mene se javlja isti problem ali mogu lagano da izvucem oko 7-7,5h SoT-a bez problema, a pritom "held awake" bude veci od 1h... I nikako ne mogu da izvalim sta je u pitanju

Nazad
Vrh Dno