I kod mene se javlja isti problem ali mogu lagano da izvucem oko 7-7,5h SoT-a bez problema, a pritom "held awake" bude veci od 1h... I nikako ne mogu da izvalim sta je u pitanju
Kod njega je vrv to sto je slusao online radio.
I kod mene se javlja isti problem ali mogu lagano da izvucem oko 7-7,5h SoT-a bez problema, a pritom "held awake" bude veci od 1h... I nikako ne mogu da izvalim sta je u pitanju
Vreme ti je za novi soniJa punim fon nekada i 2x dnevno i zato kad krenem negde izadjem sa 100% - koji traju kao 25% na Z2 :d :d
Kako stvari stoje pre ce biti samsung :d
Ma ciljao sam na glasine o S6 Active (3500 mAh i cipset/displej/sve ostalo od S6), za tako nesto bih dao i 500e ali ne bih menjao sigurno 3-4 godine jer u teoriji taj telefon ce imati sve sto mi treba. Ako ne bude imao takvu specifikaciju i ako bude USA/UK only sa bolesnim cenama.. i Z2/Z3/c ce odraditi super posao 2-3 god i to za daleko manje para![]()
Evo meni vec 9h od kako je skinut s pnujaca skinuo samo 10 posto,a imam oko 43 minuta SOT,ima da izgura ovo trajanje 2 ipo dana
@stojan za nocne fotke a i inace mozes koristiti multifokus,a gde imas iole osvetljenja je najbolje koristiti ISO 400,meni je davao najbolje rezultate.![]()
One predefinisane scene mi ne odgovaraju bas.
Suvise bude mracno sa terase
Napolju,u gradu recimo,gde je ulicno osvetljenje ok,tu ide ISO 200 bas,videcu da nadjem od ranije solidnu sa 200.
Edit: Gledaj :smoke:
Rekoh ti da moze ali uz malo mucenja :d U teoriji, malo veci senzor i otvorenija blenda bi uz SS 1s+ trebali da daju malo bolje rezultate nego na L930 ali ne zaboravi da Z2 nema OIS a L930 ima i PV.
Eno npr sa qx10 lens kamerom (takodje 1/2.3'' senz. ali i vise podesavanja) moguce je snimiti kvalitetnije LL fotografije, a da ne pricam o QX100 (1'') a tek ne o mirrorless QX1 dodatku, to je vec bolest![]()
zato što joj OIS ubija koliko je dobar![]()
Preko koje aplikacije,kako?Uspeo da naguram ss do 1s. Sad samo da nadjem vremena da istestiram. Sugava cam app.. Siguran sam da ovaj senzor moze kao a mozda cak i bolje od 930.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari