I kod mene se javlja isti problem ali mogu lagano da izvucem oko 7-7,5h SoT-a bez problema, a pritom "held awake" bude veci od 1h... I nikako ne mogu da izvalim sta je u pitanju
Kod njega je vrv to sto je slusao online radio.
I kod mene se javlja isti problem ali mogu lagano da izvucem oko 7-7,5h SoT-a bez problema, a pritom "held awake" bude veci od 1h... I nikako ne mogu da izvalim sta je u pitanju
Vreme ti je za novi soni 😀Ja punim fon nekada i 2x dnevno i zato kad krenem negde izadjem sa 100% - koji traju kao 25% na Z2 :d :d
Kako stvari stoje pre ce biti samsung :d
Ma ciljao sam na glasine o S6 Active (3500 mAh i cipset/displej/sve ostalo od S6), za tako nesto bih dao i 500e ali ne bih menjao sigurno 3-4 godine jer u teoriji taj telefon ce imati sve sto mi treba. Ako ne bude imao takvu specifikaciju i ako bude USA/UK only sa bolesnim cenama.. i Z2/Z3/c ce odraditi super posao 2-3 god i to za daleko manje para 🙂
Evo meni vec 9h od kako je skinut s pnujaca skinuo samo 10 posto,a imam oko 43 minuta SOT,ima da izgura ovo trajanje 2 ipo dana 🙂
@stojan za nocne fotke a i inace mozes koristiti multifokus,a gde imas iole osvetljenja je najbolje koristiti ISO 400,meni je davao najbolje rezultate. 🙂
One predefinisane scene mi ne odgovaraju bas.
Suvise bude mracno sa terase 😀
Napolju,u gradu recimo,gde je ulicno osvetljenje ok,tu ide ISO 200 bas,videcu da nadjem od ranije solidnu sa 200. 😉
Edit: Gledaj :smoke:
Rekoh ti da moze ali uz malo mucenja :d U teoriji, malo veci senzor i otvorenija blenda bi uz SS 1s+ trebali da daju malo bolje rezultate nego na L930 ali ne zaboravi da Z2 nema OIS a L930 ima i PV.
Eno npr sa qx10 lens kamerom (takodje 1/2.3'' senz. ali i vise podesavanja) moguce je snimiti kvalitetnije LL fotografije, a da ne pricam o QX100 (1'') a tek ne o mirrorless QX1 dodatku, to je vec bolest 🙂
zato što joj OIS ubija koliko je dobar 🙂
Preko koje aplikacije,kako? 😀 🙂Uspeo da naguram ss do 1s. Sad samo da nadjem vremena da istestiram. Sugava cam app.. Siguran sam da ovaj senzor moze kao a mozda cak i bolje od 930.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari