Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Meni je bas extra brz,isto kao na Z3 maltene.

Ne kažem da mi radi sporo, ali na Z1c mi deluje za nijansu bolje. I kad držim jedan pored drugog.

Ne znam,mozda su bolje optimizovali tu verziju za Z1.
Uglavnom nista nije problem dok moze da se odradi downgrade tako da svakom moze biti po volji.

Ma naravno. Ni ne želim da se vraćam na KK. Samo vršim obzervaciju. 5.1 mi nije jasno gde se gubi, pošto je sertifikovan.
Ne znam da li će da ponavljaju fijasko i sa Android M.

Пази да не стигне на наш модел андроид М :)

Зато да би купили новији модел, разлог као код сваког другог произвођача. обзиром како им им иде тржишни удео то је логичан потез мада нису они као хтц тако да има наде.

Nije isteklo ni 18 meseci. A drugo, moraju da reše fragmentaciju, tako da je moja računica da će Google sa M da uradi nešto po tom pitanju.
Ni njima se ne isplati da naprave nov sistem a da posle ovoliko vremena nema ga ni 10%.

Зато да би купили новији модел, разлог као код сваког другог произвођача. обзиром како им им иде тржишни удео то је логичан потез мада нису они као хтц тако да има наде.
Pa m7 ima podrsku punih 2 godine, najavise i 5.1 uskoro kao poslednji official update... Malo li je?

@bluemoon stavi je u greenify.. Verovatno vrti push...inače meni opera poslednja 2 updatea razbija bateriju.. Ostavim 2,3 taba u pozadini ovaj vrti ko blesav..

Poslednja izmena:
Meni sad drain od Flickr aplikacije,iako sam je ugasio na force stop opciju,opet se aktivirala,zasto to?

Pa m7 ima podrsku punih 2 godine, najavise i 5.1 uskoro kao poslednji official update... Malo li je?

@bluemoon stavi je u greenify.. Verovatno vrti push...inače meni opera poslednja 2 updatea razbija bateriju.. Ostavim 2,3 taba u pozadini ovaj vrti ko blesav..
Pravili su oni telefone i pre m7 pa proguglaj kakva im je podrska bila. Ostase svi na jb.

Znam imao sam evo 3d i desire... Stoji to sto kažeš, ali su se popravili od 2013te (što se tiče flagshipova)

Popravili su se zato sto pustaju update za vodece modele od 2013. ? Pa nece da moze. Nisu prodavali samo njih koliko se secam.

Stigao mi ota 23.1.A.1.28. Posle cu ga instal posto sam na 19% i vec 2.5dana na bat

U sustini je sve isto kao i 726 samo sto je dodato close recent apps,rom je stabilan bas,nema nekih bagova.

Jel ima neko od vas problem sa mikrofonom? Kolega ima Z2 i ima problem da ga niko ne cuje prilikom poziva. On cuje sve ali njega niko ne cuje. Nema nikakvog zvuka iz zvucnika ali kad prebaci na spikerfon normalno onda ga cujem.

Otisao donji zvucnik tj slusalica.To da se zameni ja mislim nije vise od 10 e.

Mislim da me nisi razumeo, njemu zvuk radi kako treba, tj. on cuje sve ali njega ne cuju. Kao da ne radi mikrofon. Fora je u tome sto kad ukljuci spikerfon, ma kako cudno zvucalo, mikrofon radi i cuju ga sagovornici. Jedino ako pri ukljucenju spikerfona prebacuje na drugi mikrofon posto sam video da ima dva, glavni i pomocni.

Primetio sam u poslednje vreme da mi je Gmail na vrhu po potrošnji baterije :trust:
Samo trajanje baterije nije smanjeno zbog toga.
Ima li još neko ovakav slučaj i kakva su moguća rešenja? :)

Meni opera i dolphin, s tim da mi oni uništavaju bateriju :) sa 7 sam pao na jedva 5h sot. Sad krećem u avanturu sa rootom. Preporuka za custom rom? Moonwalker i existenz su ok, ali su kk hoću neki lp :D

I seronje su na kraju preimenovali Walkman u Music. :facepalm:

Mentholi, uz to je i sama ikonica odvratna. Definitivno pojedinci u sony mobile imaju ozbiljan problem sa vuglom.

Nisu valjda?Ja jos nisam apdejtovao aplikacije.Ma cuvaju walkman logo za mp3 playere :-/ :D

A na PlayStore samo lista ljudi koji traže da vrate Walkman logo i ime.

Promenili je jesu, ali je mnogo bolja sto se optimizacije tice, brza je, i znatno manje rama trosi sa 58 na 10ak mb je kod mene slucaj. ;-)

Jesu unapredili, to stoji. Ali ime treba da vrate.

Slazem se, totalna glupost sto su to promenili. Mada kako su krenuli ne bi me cudilo i da promene generalno ime mobilne divizije. [emoji2]

Mogli bi da reše auto mod za kameru, i brzinu izdavanja softvera.
Jer je skoro stock, a treba im po sto godina. Ali se oni bave glupostima da iznerviraju korisnike. Walkman im je deo identiteta, ovo Music je potpuno generički.

Vrh Dno