Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Nije loše radio ni pre. A na gluposti smo osetljivi.

Citam ovde uglavnom svi su dobili update na lolipop samo moj z2 jos nije, ne znam zasto? Uzeo sam ga u mts-u januaru.

Mozes sam da flesujes ako hoces uz odgovarajuci program,pisali smo o tome na stranicama unazad.

Pozdrav,trebam kupiti novi telefon u narednih desetak dana ,imam ovaj telefon za 350 evra ,da li za te pare ima neka bolja preporuka?

Zavisi šta hoćeš. Ovom telefonu je jedina prava mana loš auto mod za kameru i low light slike.

Pa ume Z2 da napravi solidnu low light sliku,sve zavisi i kakvi su ti low light uslovi. :) A automod za kameru jeste los.
Keckec za ove pare ja mislim bestbuy,posle njega imas S5 i G3.

Pa,hocu da ne laguje ni malo,ima dobru kameru ,ima dock ili wireless charger,ne planiram da nosim nikakav case (a vidim da se na z2 grebe staklo na kameri bez casea) niti da rutujem...i voleo bih da dobijem i naredni android update ,al kontam da to niko ne zna ko ce dobiti a ko ne.

Dobro ali G3 verzija od 32 Gb mi je skupa,a kakva je razlika u odnosu na slabiju verziju od 2gb rama u odnosu na z2?

I cisto onako ,jel neko imao iskustva sa dbrand skinovima?

Poslednja izmena:
Staklo nazad se lakše grebe od prednjeg. Mislim da uopšte nije isto. A kamera se ne grebe jer je uvučena. Meni se svakako ne grebe.
Lagless ti je Z2. S5 je đubre u ruci pored Z5. Kvalitet izrade je nebo i zemlja. Plus se na S5 plastična lajsna haba neverovatno i skida boja.
Odvratno.

Najbolji izbor je Z2,ovo sam ti samo naapomenuo.Ne koci nikad,nikakvi bagovi,nista,solidna je kamera.Dobijace jos vremena Z2 update.

Ja sam napravio par fenomenalnih slika, koje ladno mogu da prođu da su ozbiljnim fotoaparotom slikane.
Ali low light pristojan nisam dobio, koliko god sam se igrao sa podešavanjima.

Ok momci onda cu 99% njega ,stavicu onaj tempered glas pozadi i napred...nego,ako me iznervira zadnje staklo iz nekog razloga,mislio sam da narucim mat skin sa dbrand sajta pa zato pitam ako neko nesto zna u vezi toga...

Pa dobro ,cisto zbog poredjenja,koji telefon smatras da daje dobre low light slike?

Poslednja izmena:
Hvale ga ovi na YT, a napred nema potrebe da stavljaš dodatno staklo.

Pa,jel se dobije ona folija vec zalepljena na ekran? Ili mislis bukvalno nista ne treba da se lepi?

Mislim bukvalno ne treba ti ništa napred, osim ako nemaš nameru da ga grebeš i nosiš sa ključevima.
Folije imaju do Z1.

Ипак би требало стакло да иде, екран је осетљив на гребање, а нећеш ни примећивати ако га ставиш.

Moj ekran nema ni tačkicu na sebi, niti ima nešto na sebi.
Jedno vreme sam držao foliju na S2, ali mi je onda dojadila, i nikad nisam žalio tu odluku.

Нису сви тако педантни, што би неко разбијао главу у који џеп ће да га стави? Или шта има у торби оштро, или кад му испадне да се испрепада да ће кад подигне видети сломљен екран. Није ни ово потпуна заштита али пружа какав-такав спокој.

Ključevi će i da izgrebu metal na stranicama.
Ja nosim telefon u džepu, i u taj džep ne ide ništa drugo. Ključevi su u drugom uvek. To mi je praksa godinama.

Sta predlazete, uzeti novi Z2 ili juriti polovan Z3? I da li ima nekih velikih razlika izmedju njih?

A sto se tice ovih zatvaraca za mem/sim karticu i usb konektora, kako se ponasaju posle nekog vremena koriscenja, otvaranja/zatvaranja, da li i dalje nalezu dobro?

Не ако их често користиш. Зато магнетни кабл под обавезно.

Da li je neko narucivao dock sa aliexpressa? Vidim da je 5 evra,pa me zanima da li ce oni na carini da to vrednuju tako ili kao da vredi mnogo vise? Posto je u Srbiji 3000 dinara. I jel neko uspeo beli dock da nadje?

Preporuka za mocolo tempered glasa(i napred i pozadi)... Narucih magnetni kabl, čekam da stigne trebalo bi za koji dan.. Takodje sam uzeo i case, ali je slabo nosim mnogo lepše leži u ruci go :)

Kakva su iskustva sa tim magnetnim kablovima, jel pune brzo kao punjac, i kakvi su oni sto ih ima na KP? Koliki vam je neki prosecni SOT, sa nekim normalnim koriscenjem?

Prosek mi je nekih 5.5h hardkor upotrebe, sa svim popaljenim (wifi +3g) 50% adaptive brightness.. Od toga pola sata coc-a sigurno. :)

A sto se tice ovih zatvaraca za mem/sim karticu i usb konektora, kako se ponasaju posle nekog vremena koriscenja, otvaranja/zatvaranja, da li i dalje nalezu dobro?
Meni i dalje nalezu dobro a bas sam do skoro cesto otvrarao flesujuci stalno neki novi rom.

Malo baterije sa LP :)
84aef240fb1a6e8c14615b2402f4998d.jpg
d25fbf2d683ee580da4113fad3fd5012.jpg

Ja nikad nisam navukao 7h sota, mada sam retko na wifi... :) I auto osvetljenje na nekih 40% slajder

Ja sam gurao do 8 ranije par puta. :) isto autoosvetljenje kao kod tebe na nekih 35/40 posto :)

Vrh Dno