Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Vidim ima da se poruci online i stoji da se dobija sat

Poslednja izmena:
^
Cek cek, a sta im je ovo 741 evra, zasto to postoji, ako ce svi uzeti prepaid varijantu bez obaveza

i ja se isto pitam mada moguce je da postoje i takvi kupci :)
Moram da kazem da pakovanje ne prilici jednom flagship telefonu, mislim bas na pakovanje, kutija, karton i sve to. Kao da kupujes telefon od 100e.

To me cudi, pakovanja su im do sada bila ok cak i za jeftine telefone, nikakve ludnice od pakovanja nego normalna. Ali dobro, bar je sve ostalo premium, bolje krs pakovanje nego krs kuciste telefona :)

Brate, koji super uslovi, kao o Svajcarskoj da pricamo :) Na ovakvim sitnicima skapiras u kakvoj bulja drzavi zivis...

^ takva borba za korisnike a realno manje trziste (iako je ocigledno bogatije i ljudi koriste cesto po 2+ telefona). I onda pogledas nase pakete i cene telefona.. i kako (ne)radi 3G net :d

Crnogorci su ludi sto dolaze u Beograd da rade - ja bi pre otisao da radim negde u Crnoj gori :d

Није то лудост, то је проклетство ;)

Na to imas -5% popusta i mozes da ga kupis na 12/24 rata uz fixni ili mobilni broj mislim, stizu ti rate uz racun.

Pa jedino tako se dobija, preko webshopa, u poslovnici ne.

570 odmah kes. 741 na 12 rata. Sta se dobije jos za ovu razliku 171e

Не добијеш ништа вероватно. То ти је камата.

Kod nas u CG su katastrofalni uslovi preko operatera da se kupi tel. T-mobile, i Telenor pa i Mtel isto svi kolju sa cijenama.

Pa kako bi onda opisao cene u Srbiji kad te kod vas nazivaš katastrofalnim? :)

@hunder, i sta bi na kraju, sta bi koristio narednih godinu dana?

@hunder, i sta bi na kraju, sta bi koristio narednih godinu dana?

S5 sigurno nebih iako je kamera jako dobra ali je za indoor losiji od z2 da nekazem od m8. Z2 je za nijansu losili po danu od S5 zbog fokusa koji je bolje resen na S5 ali je zato manuelni fokus kod m8 mama. Kvalitet i uopsti osecaj u ruci S5 6p Z2 8.5p M8 cista 10. Baterija S5 7p M8 8p Z2 9p. Kamera photo M8 7p S5 i Z2 9p pošto su tu negde. Kamkorder M8 8p Z2 9p S5 10p. Zvuk u slusalicama S5 i Z2 8p M8 10p ko nije probao nema predstavu koliko je mocan zvuk. Zvuk na zucnike S5 7p Z2 8p M8 9p. I kad se sve sabere oduzme Z2 ;). Mada M8 me je odusevio i odavno nisam bio tako prijatno iznenadjen a imao sam ga samo jedan dan.

^ zašto nisi zadržao M8?

Imao sam peh sa kupovinom. Fals telefon tj garancija i vratio ga prodavcu. U medjuvremenu nisam uspeo naci drugi i ***. Mozda je bolje ovako. Z2 je jedan jako kvalitetan i zaokruzen uredjaj.

uploadfromtaptalk1401879747339.jpguploadfromtaptalk1401879747339.jpguploadfromtaptalk1401879747339.jpg
Al je poludio ovaj tapatalk ne mogu da ispravim ovo duplira atach

Prilozi

• uploadfromtaptalk1401879756703.jpg
    uploadfromtaptalk1401879756703.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 144
  • uploadfromtaptalk1401879764904.jpg
    uploadfromtaptalk1401879764904.jpg
    41.4 KB · Pregleda: 151
Poslednja izmena:
Nastavak one glasine o Z3.. http://www.phonearena.com/news/Xperia-Z3-tipped-to-come-in-September-with-a-7mm-thin-redesign-no-Z-Ultra-successor-in-Sonys-plans_id56857

Ne znam cemu insistiranje na sto tanjem uredjaju kada je i Z2 jedan od tanjih u klasi.. aj manji bezeli su dobra stvar ali sve to uraditi, i manji bezeli, tanji telefon i ista kamera i sve ostalo malo unapredjeno.. daj boze da baterija ne bude ispod 3200 mAh. Ako dizajn bude slican kao kod Arc S to ce mozda biti i dobra promena mada meni je gotivna i ova Z1/2 cigletina.

Navodno imace i neku novu tehnologiju ekrana za bolju vidljivost na suncu
zomg
Got some more info on the screen. Best in class contrast, around 1700:1, and the filter has some new ambient light rejection stuff which allows people to view it in direct sunlight without any issues. It is technology exclusive to Sony and from what I was told they are not licencing it to anyone. It will help save battery life as direct sunlight viewing will no longer require full brightness.

Ovo stvarno moze da bude vrh inovacija ali videce se tek da li je istina..

Znam da je off. Ali tema je mnogo aktivnija. Prvi put se susrecem sa Sony telefonom (u smislu da je mogucnost da ga posedujem). Sutra mozda uzmem z1, kojim programom da proverim verziju displeja? Hitno.

emix baci koji utisak o satu.Bas me zanima kako to radi.

uploadfromtaptalk1401912005744.jpg
uploadfromtaptalk1401912005744.jpg
Drugo punjenje. Nije lose uopste

Prilozi

• uploadfromtaptalk1401912022776.jpg
    uploadfromtaptalk1401912022776.jpg
    54.4 KB · Pregleda: 162
Meni su ok slike, samo z2 ima tamnije boje, npr crvena, s5 svetlije. Ko ce sad to da merka i moj alcaltel idol x ima tamnije boje. Takav im je senzor, verovatno ili nesto trece.

Vrh Dno