Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Onda jedino jos da vidis da li ima neka ''loud'' opcija u walkman-u ili da probas Player Pro/PowerAMP makar trial verzije, ako je i tada sve isto onda je to to sto se jacine zvuka tice.

Nasao sam jos jacu foru koju samo sony ima a to je prateci fokus.Tu moze da se menja u toku snimanja sa objekta na objekat.Znaci izaberes staticki objekat i on fokusira na njemu a oko njega moze da se zemlja trese ne reaguje.Znaci vrh....Evo ga jedan wooooow za sada :)

To ima i G2 + onaj smart focus audio.

Ma nije to on usmerava audio u tom pravcu. Tj pojacava audio iz pravca gde si izabrao fokus

hunder,

Sta bi na kraju izabrao izmedju s5, z2 i m8 ako bi uslov bio da moras jedan da koristis narednih godinu dana?

Imao sam g2 i nisam ni probao to kako radi. Mislio sam da je fora sa reklame. Al nebitno to sam prvi put video na nekom sonijevom digitalcu pre mnogo godina pa sam zato i rekao da je samo sony ima

Jel to onaj sat u bojama Brazila? :d nemoj da razlupas Z2 ako ti ne bude odgovarao (a verovatno nece :)), uradicu ja to za 340e + troskovi dostave :)

Eto da ne bude samo Samsung.

Osecaj u ruci je odlican, mislim koristio sam kratko Z1, manje vise je isto.
I eto PRVI put u zivotu da dobijem nesto na poklon od operatera, ne znam jesam li bio medju prvih 5 ili ne ali kupio telefon bez ugovora i dobio sat od oko 150e za DZ, nemam komentar. Sto se njega tice ide ovaj Brazilski ali takodje i crni klasicni kais od kaucuka valjda, nisam jos otvarao pa nisam siguran. Inace ti kaisevi mogu da se menjaju vidim ima i metalni.
Dobio sam i one skuplje noise cancelling sluske.

Sat je oko 150e, slusalice su oko 60-70e u proseku (standardna cena, bez snizenja), znaci dobio si Z2 i jos jedno 220e u poklonima, e da svi i stalno tako dele.. :) Mislim na operatere bar, kad vec deru ljude u svakom mogucem smislu mogli su i da se potrude oko ovakvih stvari malo cesce.

Poslednja izmena:
Eto da ne bude samo Samsung.

Osecaj u ruci je odlican, mislim koristio sam kratko Z1, manje vise je isto.
I eto PRVI put u zivotu da dobijem nesto na poklon od operatera, ne znam jesam li bio medju prvih 5 ili ne ali kupio telefon bez ugovora i dobio sat od oko 150e za DZ, nemam komentar. Sto se njega tice ide ovaj Brazilski ali takodje i crni klasicni kais od kaucuka valjda, nisam jos otvarao pa nisam siguran. Inace ti kaisevi mogu da se menjaju vidim ima i metalni.
Dobio sam i one skuplje noise cancelling sluske.

pravi potez.. :) nadam se da ces ostati na njemu makar 3 meseca.. :)

Nesto o Z3

UlIn80nnbcpFimZjo3d5.jpg

Valjda nece preci na neki los dizajn.. kao Arc S je skroz ok ili kao G3. To sto verovatno nece imati S805 ne znaci nista lose ako ostanu na 1080p ekranu, samo me zanima sta to bitnije mogu da poboljsaju u odnosu na Z2 koji je vec sad odlican? Aj mozda bolji zvucnici, malo bolji panel, dodatno da ispeglaju kameru/kamkorder i ubace neke insta opcije.. mozda xenon + led, to bi bilo idealno. Ili neki kvalitetni mikrofoni..

I kako ide ta fora oko pripaid i uzimanja telefona koliko je para.

Extra cena. Ko im potpisuje ovo na ugovor nije mi jasno. Da nisi dobio ovaj magnetic dock

@Gizmo Nista, kupis telefon kao da si ga kupio u Sony radnji recimo ili kod generalnog zastupnika, i dobijes prepaid karticu na poklon. I dobijes sat na poklon... ako imas srece... ;)

Extra cena. Ko im potpisuje ovo na ugovor nije mi jasno. Da nisi dobio ovaj magnetic dock

Za punjenje? Ne, jos to da im trazim?? :d
Samo punjac klasicni, usb i sluske. Moram da kazem da pakovanje ne prilici jednom flagship telefonu, mislim bas na pakovanje, kutija, karton i sve to. Kao da kupujes telefon od 100e.

Poslednja izmena:
Danas sam imao prilike da cackam ovaj tel citavi dan i mogu vam reci da je extra. Radio sam i na S5 ali po meni ovo je mnogo bolja kupovina. Pocev od izrade, samog uzitka u radu do komplet masine... Odlican tel u svakom slucaju i definitivno moja sl kupovina!

Cek cek, a sta im je ovo 741 evra, zasto to postoji, ako ce svi uzeti prepaid varijantu bez obaveza :)

Nazad
Vrh Dno