Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Lepo, tada se svi slažemo da je X compact loša kupovina (preskup za to što nudi).A sto se Xc tice slazem se, ne vredi ni 350€
Lepo, tada se svi slažemo da je X compact loša kupovina (preskup za to što nudi).A sto se Xc tice slazem se, ne vredi ni 350€
To sam rekao jos pre 100 postovaLepo, tada se svi slažemo da je X compact loša kupovina (preskup za to što nudi).
So what does Battery Care do? Say you charge your phone overnight, and you regularly plug it in at midnight and unplug it at 8 in the morning. In time, the phone will recognize the pattern, charge the battery to 90% and then stop charging. And then at, say, 7:30 in the morning it will pick up where it left off and top it all up to 100% at a slower pace. If it hasn't picked up your routine, it'll do a standard charge.
Ubacis je u Z5 dual, koji je sada vec dosta povoljan (KP, "divljina") a dobice N u decembru, i uzivas 🙂 Posle nekoliko dana bi zaboravio na vece dimenzije u odnosu na compact a poceo bi da cenis veci ekran i 3Gb rama.Imam karticu od 128gb.
Treba da je bacim u đubre ako hoću dual sim telefon?
I dalje je Z5 dual 380, a toliko je bio i pre 4-5 meseci, sad sam bio u dilemi jer mi je to i dalje najlepši fon, ali je ipak MiMax prevagnuo...Ubacis je u Z5 dual, koji je sada vec dosta povoljan (KP, "divljina") a dobice N u decembru, i uzivas 🙂 Posle nekoliko dana bi zaboravio na vece dimenzije u odnosu na compact a poceo bi da cenis veci ekran i 3Gb rama.
Naravno da si u pravu za to napisano iznad ali takve gluposti su postale ceste kod DS verzija flagship tel.
Sent from my D6503
Nikad nije kasno, ništa ne brini, uzeću ga kad tad...još malo da padne cena...Е мој ти 🙂 Да сам у могућности, моментално бих овај ѕ7е мењао за z5 dual

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari