Šta je novo?

Sony Xperia XZ , X Compact

[youtube]VYfB6qqcmUY[/youtube]

Koji fail od boje, "mineral black" je sve samo ne crna i nijanse se u zavisnosti od svetla menjaju od neke kao braon do ljubicaste kao u klipu iznad.

Ostaje Platinum samo jer je i "forest blue" malo sumnjiva.

Z5/c grafitno crne verzije ostaju na vrhu, posle toga crne Z3+/Z3/Z2 xperie.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
[youtube]r02MPIZWyds[/youtube]

Rece da ce javiti za nekoliko dana da li je preziveo Xc :d

Sent from my D6503

Treba da izbace XZ Compact lepo, pravi flagship u malom pakovanju. Potpuno su pogubljeni i dalje.

[youtube]rjg_ctLUK1E[/youtube]

Bas mu je "supertest" [emoji23]

Sent from my D6503

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz-review-1500.php

Trajanje baterije bolje od onoga sto sam ocekivao, mislim na surf@200cd/m2 test, ne na glupi endurance.

So what does Battery Care do? Say you charge your phone overnight, and you regularly plug it in at midnight and unplug it at 8 in the morning. In time, the phone will recognize the pattern, charge the battery to 90% and then stop charging. And then at, say, 7:30 in the morning it will pick up where it left off and top it all up to 100% at a slower pace. If it hasn't picked up your routine, it'll do a standard charge.

[youtube]4r6YAw6EAB4[/youtube]

Dosta dobro radi Xc.

AT review, izgleda da su poceli sa radom u UK - http://arstechnica.co.uk/gadgets/2016/09/sony-xperia-x-compact-review/

Dobar test, zanimljivo je to sto prema njihovim merenjima Xc ima krace trajanje baterije u surf testu od Z5c dok ostali sajtovi navode da je Xc bolji na tom polju.

Sent from my D6503

Zanimljiv XC vrlo. Nije da mislim da menjam 5X, ali XC je definitivno zanimljiv za razmatranje, kome su manji telefoni uopste interesantni.

Po mom misljenju, bolje je sto su otisli na SD650. Telefon je upper-midrange, a da je ostao flagship, nekako mislim da bi se opet preveliki broj odlucio onda za vecu varijantu. Ovako, imaju u ponudi Compact, nije medju najskupljima, a dovoljno je brutalan da ga vredi uzeti.

Nexus 5X TapaTalking

Ja бих пре узео z5c него овај. Некако ми делује комплетније.

Z5c je i meni nekako vise premium i pravi mini flagship.Nekako na 1GB rama manje ljudi obraca paznju nego na to sto XC koristi S650 i sto nije vodootporan.

Sent from my LG Nexus 5X

Koliko se secam neki kolega sa foruma je kacio slike kesiranih procesa sa z5c i samo launcher je mogao da stoji u memoriji.
Ne znam da li je to ispravljeno ali ja telefon sa takvim ram menadzmentom ne bih uzeo ni za 5 evra.

Jeste tako bilo,ali to je bilo na LP,sad je to sredjeno na MM.
Neka potvrdi paliuda kad procita post.

Sent from my LG Nexus 5X

^^ Eeee! Genijalno!

Glupost sa kao fol dual SIM telefon, ali samo ako nećeš da koristiš memorijsku karticu mi je najveća glupost u istoriji hardvera, IKAD!!!

Ili, imaš slot za mem. karticu, ali samo ako nećeš da koristiš dual SIM u telefonu koji je dual SIM (sem ako staviš mem.karticu... (koju ne možeš da staviš ako želiš dual (koji može biti dual samo bez mem.kartice))) ... 😀

Ovo naravno nije Sony izum, ali neverovatno kako se gluposti k'o zaraza prenose sa jednih na druge. 😡

Poslednja izmena:
Haha,al dobro,64 gb je sasvim dovoljno i za filmove i muziku,aplikacije,sta god.

Sent from my LG Nexus 5X

Imam karticu od 128gb.
Treba da je bacim u đubre ako hoću dual sim telefon?

Imam karticu od 128gb.
Treba da je bacim u đubre ako hoću dual sim telefon?
Ubacis je u Z5 dual, koji je sada vec dosta povoljan (KP, "divljina") a dobice N u decembru, i uzivas 🙂 Posle nekoliko dana bi zaboravio na vece dimenzije u odnosu na compact a poceo bi da cenis veci ekran i 3Gb rama.

Naravno da si u pravu za to napisano iznad ali takve gluposti su postale ceste kod DS verzija flagship tel.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ma preživeću ja bez compact-a, ili bez duala, ali ko bre smislio ovakvu besmislenost, da ga *# 😡 jb'm'h :cuss: @/+^# :lupko: gunđ :S: mmm :smackbum: 321 :shock: :wall:

...a ovo postaje trend kod svih. Dojmim se da će dualSIM + mem.slot uskoro biti raritet, možda samo kod kineskih klonova (kad kod ostalih odlučuju klovnovi).

Poslednja izmena:
Ubacis je u Z5 dual, koji je sada vec dosta povoljan (KP, "divljina") a dobice N u decembru, i uzivas 🙂 Posle nekoliko dana bi zaboravio na vece dimenzije u odnosu na compact a poceo bi da cenis veci ekran i 3Gb rama.

Naravno da si u pravu za to napisano iznad ali takve gluposti su postale ceste kod DS verzija flagship tel.

Sent from my D6503
I dalje je Z5 dual 380, a toliko je bio i pre 4-5 meseci, sad sam bio u dilemi jer mi je to i dalje najlepši fon, ali je ipak MiMax prevagnuo...

Е мој ти 🙂 Да сам у могућности, моментално бих овај ѕ7е мењао за z5 dual

Нисам у Срб.

[YOUTUBE]0Ztj-z-FHOI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]7xWR8GXjc9Q[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1AsMDrXQh_c[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]LSNtk_veHbk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Dz9Krmd7hIw[/YOUTUBE]

Sent from my D6503

[YOUTUBE]qo0ZKiwwz28[/YOUTUBE]

Zanimljivi rezultati max. trajanja 4k snimanja. XZ snima 4k ~37 min, ~12 min duze nego Xc 1080p.

AA review
[YOUTUBE]MsV-lVIYIag[/YOUTUBE]

Toni
[YOUTUBE]gx6Z0p_LzAg[/YOUTUBE]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:

Drzi se malisa i dalje dobro 🙂

http://www.androidheadlines.com/2016/10/review-sony-xperia-xz.html

http://www.androidauthority.com/sony-xperia-xz-review-714081/

Dobar XZ ljuCki.
Samo stvarno steta sto nisu ponudili neku mat crnu verziju ili Z5 grafitnu, ove dostupne "vesele mineral" mi se uopste ne svidjaju.

Mineral black u zavisnosti od svetla deluje kao crna, braon pa "vuce" u ljubicastu?! a forest blue moze da dobije previse svetlu nijansu.

Jedino ova Platinum verzija sto deluje "postojano" a i najbolje bi joj leglo crno dbrandiranje.

uploadfromtaptalk1476272032783.webp

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno