Hm, ja ne vidim slike...
Probaj opet. ;-)
Hm, ja ne vidim slike...
Nije ulje na platnu, vec je slikama velicina za upload ogranicene na 1mb. Kada se pogledaju na racunaru, imaju vise detalja i dosta su ostrije. Uglavnom sve ove fotografije se krecu od 3.5mb pa do 10mb. Ja sam ih ovde izbacio cisto da mozete da pogledate i da na prvu loptu pogledate razliku pre svega izmedju prednje i zadnje kamere. ;-)Evo, otvara ih sad. Nisam nesto impresioniran, ulje na platnu by Sony 🙂
Nisam mogao da prelomim da uzmem C5 ultru za 200 pre nekih 5-6 meseci...nešto nisam video da je XA značajan upgrade (ne računajući dizajn)...Drugari,a gde je tema za XA Ultra ?
S810 je ispeglan na z5 skroz korektno, toliko da z5 ima duže trajanje baterije od oba naredna modela. A taj throttling se i ne oseća u praksi, i postoji i kod narednih generacija Qualcomma...Pod br1, gubis s810. Dovoljno 😀
S810 je ispeglan na z5 skroz korektno, toliko da z5 ima duže trajanje baterije od oba naredna modela.
Od koja dva? 🙂
Pratio sam sta pisu korisnici XZ koji su se apgrejdovali sa Z5 - da je autonomija 15-20% bolja u odnosu na peticu, da fon radi jos brze ali je potrebno ugasiti neko njesra koje limitira multitasking (za ovo nisam siguran sta i kako), da najbolje lezi u ruci od svih Z Sony-a i za kameru kazu da je malo bolja od Z5.
Ne kažem da sam baš detaljno pratio, ali da vidimo da li će da izvlači vremena koja kače vlasnici Z5, kada ga Iko i uzme...
Mi MAX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari