Hvala, vrlo rado. Svakako cu da proucim sve opcije.Prosledim ti kontakt ako hoćeš, nema šanse da je toliko. Doduše, ne pričam o ovlašćenom servisu.
Super ako je tako. jedino su mi ovi iz servisa pominjali nesto vezano za lepljenje tih dioda, sto je kao sizifov posao i zato kosta vise nego inace.Pa daleko od toga, da je takav trošak.. Jedna traka ti dođe oko 20-25 € prosječno. Ili ako se mijenja posebno dioda koja košta oko 2 € komad. Ili ako je potreban novi pretvarač, za napajanje LED dioda koji košta prosječno oko 30-40€. Plus troškovi popravka, koji su oko 40-50 € jedan sat.
Masan je kad si ga mazao ko zna čime. Mlaka voda i čista magična krpa bi trebalo da skinu sve. Kakvo korišćenje sredstva za stakla po displeju🤦♂️I dale muku mučim sa ekranom da ga ocistim. Tako na svjetlost je "masan" ekran,magicna i sredstva za čišcenje stakla donekle pomaze,posebni sprej za monitor i tv,jos gore.
Ima li neko neki savjet kako da ga ocistim
To je to, nije mi bilo tacno vreme pa sam rucno ukucao pa je samo na lanu proradio net. Kad sam stavio automatsko proradio je wifi.Probaj i ovo neki su kao rešili problem. Kao i da dodeliš tv-u statičku ip adresu. Aj javi za adapter.
Go to Settings-System-Date&Time-Automatic Date&Time make sure to toggle it ON.
Probaj da restartuješ tv. Meni se to desi ponekad na Google TV Chromecastu kada obrišem keš, pa ga restartujem i opet se pojavi. Ili počni da gledaš nešto na HBO ili Netflixu, tada se pojave predlozi za nastavak gledanja kao i preporuke.Пре 10ак дана су ми на почетном екрану Sony 55x90j нестале траке са препорукама (јутјуб, ХБО, Нетфликс и сл.) и нисам успео да пронађем како да их поново укључим.
Пре 10ак дана су ми на почетном екрану Sony 55x90j нестале траке са препорукама (јутјуб, ХБО, Нетфликс и сл.) и нисам успео да пронађем како да их поново укључим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari