Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primal na PS store za manje od 4 funte. Must have PS2 ekskluziva.

Wolfenstein 2 + Doom bundle za 24e, yay or nay?
Znam da ste hvalili Doom ali kakva je situacija sa Wolfom? (koji me tematski vise interesuje)

Takodje, ima li šanse da se Detroit, GoW (TR I FC5) ponove na ovom sale-u (i boljem popustu) posto su bas sada bili na akciji?

Meni su i W2 i Doom odlične FPS igre. Old school style.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

W2 i ja merkam na nekom dobrom popustu.. inače uzeo Battlefield 4+ titan fall 2 za 13€,ne deluju loše.
Od ovih aktuelnih ponuda svrbe me prsti za Call of Cthulhu...

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

^
Nije se nešto proslavila kod kritike... Sa tehničke strane je imala dosta problema i cini mi se da je više walking simulator, što se nije očekivalo iz onih prvih gp trailera ...
The Council je tematski sličan ali što se izvedbe tiče bliži je Telltale igrama. Deluje mi interesantno od samog početka a sada je baš povoljna cena...

Poslednja izmena:
Znam čitao sam.Prethodni naslov iz 2005e mi je bas legao pa cu i ovo da obrnem prvom prilikom.

Preporuka za servis koji mi neće odrati kožu s leđa za DS4 džojped? I da je servis u NS-u.

Da li mogu da upregnem dzojstike sa PS4-rke na PC-u za Steam igre i kako, tj da li mi je potreban poseban BT dongle/adapter i softver?

Mozes, Steam ima podrsku za DS4, samo bocnes i to je to. Ako ces da podesavas nesto, udjes u Big Game Mod.

Ovo jedva čekam. Igrica mog djetinjstva. I dan danas je ponekad upalim na ps1. Kakva vremena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja je imam i dalje na ps1 kao i ps one clasic na ps3.... ovo ce da se prži samo tako. Za ovo vredi da se kupi jos par ds4.

Ko rodjena za switch. A ja ne znam sta mi treba da pratim ovu temu kad nemam PS4. Sam sebi pustam mast...

Taman ide Nova, kao porucena za jedan PS4 slim kolega.. 😉

Ja mislim da se nikad vise nisam naigrao na konzoli u proteklih godinu i nesto nego na PC-u u poslednje 4-5 godine... Ekskluzive su odlicne u poslednje 2 godine, a remasteri sa nikad boljim tajmingom da se nadoknadi propusteno. 🙂

Čuj prelistao sam temu ali taktičko borilački vodič kako nasamariti ženu i kupiti ps4 ne videh [emoji23]. Šalu na stranu nemam vremena ni za par igara na PC što pikam, bacio dam se na čitanje. Ali definitivno merkam jednog dana barem te ekskluzive da po-obrćem.

Nisko-klizecim startom, kada se najmanje nada: "Zenice vidi sta sam ti kupio!" :d

Nadam se samo da ti je kauc na kome ces posle da spavas blizu TV-a...

Hahahahahaha

E dobar si. Gde je kauc tu je i tv i htpc i sva prateca oprema... Mada dok ne odlucim nema vajde ni da taktiziram.

Vidim da je Persona 5 na us storu 25$. Totalno mi je stran taj serijal a dosta je hvale. Ima li ovde koga sa iskustvom da preporuči? Uzeti ili ne?

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Vidim da je Persona 5 na us storu 25$. Totalno mi je stran taj serijal a dosta je hvale. Ima li ovde koga sa iskustvom da preporuči? Uzeti ili ne?

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Ja uzeo za 20 dolara za black friday... vrhunska igra. Jrpg at its best 🙂 Ogromna, računaj na 100 sati gejmpleja

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ima li neke razlike izmedju Gran Turismo Sport-a na us i na uk storu? Vidim da je na uk duplo skuplja...
I da li je ocekivano da Gran Turismo bude na nekom popustu (imam us acc), vidim da za black friday nije bio pa ja ocekujem da ga spuste malo sad do nove godine 🙂

Nema, cenovna politika zasebnih prodavnica. Na US je Gow 40 dolara regularna cena a na UK 55 funti recimo. Uzmi GT Sport na KP za 2000 disk...

Nema, cenovna politika zasebnih prodavnica. Na US je Gow 40 dolara regularna cena a na UK 55 funti recimo. Uzmi GT Sport na KP za 2000 disk...

Važi, hvala. Pomislio sam da ima razlike jer je cena dupla [emoji16]
Nista pojuricu onda verovatno disk neki za gt

Ja pazario Metro Redux za 5.99 i Deadlight za 4.99 kanađana (oko 80 din kanadski dolar).

screenshot.jpg

Isplati se još i Dead Ilsand i Homefront. A tu je i Risen 3. Slične cene i na USA store-u.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno