Šesti čapter 🙂 Ne želim da završim 😀Samo ih dodaš u library i ostaju dokle god traje pretplata a i posle toga samo nisu dostupne za skidanje.
@ Arheolog koliko si dogurao u rdr2?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Neki komentari za Nioh, Nier: Automata i Persona 5 od ljudi koji su igrali?
Privodim kraju bf spisak, mislim da će SoTR (pre svega Croft edition) da sačeka da malo padne cena..
Kako su vam legle middle earth igre ako je neko igrao?
Za sad mi je preliminarni spisak: Diablo 3, HoZD, Fallout+Skyrim bundle, GoW, Super bomberman R..
Ja stalno sa g2a uzimam, od njega baš 50 dolara pre tri dana... nikad sa g2a problem nisam imao generalno, nevezano za prodavca. Na Amazonu probao uzeti 20 dolara i to posle 5-6 ranijih kupovina koje su prošle ok... odbijena transakcija i pare mi bile zamrznute u Intezi 45 dana...Jel neko kupovao u skorije vreme 75$ kod od ovog prodavca buymore (mada generalno sva trojica imaju dobre ocene), ili imate neku drugu preporuku za vecu wallet dopunu?
https://www.g2a.com/en/playstation-network-gift-card-75-usd-psn-united-states-i10000070169004
Hocu da uzmem PS+ i par igara, bice poveca cifra, 150$ verovatno, u ovoj varijanti to je oko 25$ ustede.
Ovo i mene zanima, pošto sam do sada plaćao ili direktno preko kartice ili preko Paypal-a (još uvek ne znam gde je veća provizija). G2A wallet nisam probavao i nisam siguran kako zapravo funkcioniše?Sad pitanje sa moje strane, kako proci sa najmanjim fee-jem / nadoknadom na G2A? Za placanje preko Paypala/kartice provizija je otprilike 5%, na redditu vidim da je za G2A wallet 1%... jel koristi to neko ili da ne rizikujem i drzim se Paypala?
To je belaj kod g2a, za PayPal uzimaju solidnu proviziju npr. Meni na 25 funti kupon je bila haman 2 eura, sa g2a walletom je manje ali ne da opciju da ga dopunis sa paypalomIma Trackmania Turbo, ekstra arkada.
Sad pitanje sa moje strane, kako proci sa najmanjim fee-jem / nadoknadom na G2A? Za placanje preko Paypala/kartice provizija je otprilike 5%, na redditu vidim da je za G2A wallet 1%... jel koristi to neko ili da ne rizikujem i drzim se Paypala?
Ma ne i ja sam neki dan kad sam uzimao kupon, ovih 4-5 satova otvorio i isao na placanje da mi doda proviziju PayPala i onda vidio koji je najjeftinijiI pored provizije mi je u ovom slucaju G2A ubedljivo jeftiniji od ostalih (pogledao cdkeys, kinguin, offgamers, pcgamessupply). Evri koji su mi otisli za 75$ dopunu su recimo ekvivalent 66$.
Ne znam što se cimaš na tim sajtovima kad ti je na amazonu sigurnija kupovina. Da bi uštedeo 20 centi?
Ja sam inače pazario na USA nalogu GTA V i FIFA 19. Na Canada nalogu The Last Of Us i uzeo godišnju preplatu.
Mmmmh, hvala za info, mislim da ću u tom slučaju ipak da preskočim za sad.. Ubitačan kombo, nit volim teške igre, nit imam vremena. 😀Nioh mi je medju najboljim igrama generacija i potrosio sam preko 100 sati igrajuci je. Ako nemas dovoljno vremena ili ne volis teske igre, preskoci.
Nier: Automata sam jedva odigrao do kraja. Odlicna prica, lepe ideje, ali sam igra jako dosadna. Vredi uzeti ako pricu cenis vise od gejmpleja i ako volis japanske igre.
Da li ima neka igrica za ps4, neke trke automobila sa split screenom, tj. kao nekad na ps1 kad je bio nfs porsche pa sam se trkao sa društvom?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U to je jako zanimljivo. Može li da se igra sa gamepad-om, i ima li smisla voziti tako ili je neki volan must have?GT Sport ima splitscreen mode.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari