Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vauceri, sami vauceri od 15/20$ nisu bili na snizenju, barem ja ne pamtim na Amazonu... Ali mogu da se upecaju na onim sajtovima sto sam naveo za par dolara jeftinije. Od 50$/e mogu nekad da se kupe za ~44$/e
PS+pretplata/vaucer za 12 meseci jeste cesce na 20% snizenja i to mozete povoljnije da upecate, kao na primer sada sto su na amazonu...

Ovo sto sam prekjuce upecao na nemackom Amazonu za AT PS Store vaucere je bila greska u linku, linkovali su greskom ili greskom delili kodove za 25e pri kupovini vaucera od 15e... 🙂
Doduse bag je trajao dobrih 24h...

Poslednja izmena:
Pa meni će trebati 2 x 50 usd vaučera za black friday. Za preplatu i za neku igru. Tako da bi to bilo 10usd uštede. Malo li je.

Preplati mi ističe 4 januara. Ne znaš kakva su sniženja oko njihovog božića. Da li su u rangu ovih?

Preko cega kupujete na Amazonu? Kontam da kartice nasih banaka ne prolaze vise? (Citam prvi post u celoj temi pa se nadovezujem na pricu staru oko 2 godine...)

Ja koristim VISA internet karticu (prepaid) Komercijalne banke. Radi xtra. Samo sam stavio kao svoju adresu neko mesto u USA. Možeš preko GMapsa da nađeš fiktivnu adresu.

Poslednja izmena:
Pa meni će trebati 2 x 50 usd vaučera za black friday. Za preplatu i za neku igru. Tako da bi to bilo 10usd uštede. Malo li je.

Preplati mi ističe 4 januara. Ne znaš kakva su sniženja oko njihovog božića. Da li su u rangu ovih?

Ja koristim VISA internet karticu (prepaid) Komercijalne banke. Radi xtra. Samo sam stavio kao svoju adresu neko mesto u USA, Oregon.
Na g2a mozes ustediti 8 dolara ako uzmes kod njih 2x50, pregledaj i ostale satove i vidis najpovoljnije 😀

@blue, ja od tih kartica sto koristim za kupovinu preko interneta (Ali,sportsdirect i slicno) koristim Raiffeisen MasterCard Debit karticu....koja je verovatnoca da ce ova kartica prolaziti na Amazon.com (kapiram da treba fiktivna US adresa) ? ili da se sluzim cdkeys-om ili necim trecim ? Zeleo bih uskoro da uplatim PS+ pa da pitam, vidim da je npr. PES najnoviji na US store-u 30$, jel procedura da dopunim wallet pa da kupim ili kako ?

@eufrat, hvala ti, znaci na nekom "eksternom" sajtu kupim vaucer da dopunim wallet? i onda sredstva iz wallet-a iskoristim na store-u? (npr. za pes u ovom slucaju)
Za kupovinu na "externom" sajtu iskoristim karticu koju koristim za ostalu online kupovinu kao za Ali npr. ?

Kad kazem externi sajt mislim na cdkeys i tako to

@eufrat, hvala ti, znaci na nekom "eksternom" sajtu kupim vaucer da dopunim wallet? i onda sredstva iz wallet-a iskoristim na store-u? (npr. za pes u ovom slucaju)
Za kupovinu na "externom" sajtu iskoristim karticu koju koristim za ostalu online kupovinu kao za Ali npr. ?

Kad kazem externi sajt mislim na cdkeys i tako to
Da, tako je.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Je l ima da je neko uzeo RDR2 special edition? Sad sam tek izvalio da postoji dodatni content, pa sam hteo da vidim da li je neko krenuo sa tim misijama ili sta vec.
Prokletih 20e vise da bih u free roamu imao dodatne misije, ffs.

Ja sam uzeo i zavrsio ~8 dana posle izlaska igre... 🙂

Koliko sam skapirao dobiju se 1 bank heist-a i gang hideout (koji nisam nasao) vise i 2 konjica (koja su ok, ali mozes i bolje da nabavis u samoj igri+ti isti takodje postoje) i par skinova/odela i talismana za stat boost (koje na kraju nisam ni koristio)...
Iskreno vredno je 5-10$ max (i to je upitno), ali *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, kad je bal...

Poslednja izmena:
Upravo je dodat Spider-Man na BF akciji i sada je 39.59$.

^ Previse izhajpovan i nije vredan tih novca...

^ Previse izhajpovan i nije vredan tih novca...
Može da bude izhajpovana od medija koliko hoće, igrači u daleko većem procentu su je prihvatili kao jako dobru zabavu. Sad da li je vredna ovoliko ili onoliko para je čisto subjektivno mišljenje.

Main story spajdija je odlican meni bio, bas odlican.
Ostatak ko i u vecini open world igara, repetivan i dosadnjikav.

Zato je Witcher GOAT 😀

Al me namuci, ja kupio 2x20$ i uneo na wallet na psn nalogu... odem lepo da pazarim ps plus preko konzole pisu mi samo 3 opcije na checkoutu: put your credit card/use paypal/ use card code..
Ee *mjau**mjau**mjau**mjau*gaa 🙂 🙂 bas sam se iznervirao u fazonu koji sam ih djavo ukucavao na wallet sad ne mogu da platim ps plus a zbog toga sam i uplatio
I ja sta cu odem prijavim se na psn network preko telefona, sva sreca pa tamo ima opciju da uzme sa walleta medjutim htedose da mi naplate jos 4 $ za porez jer sam imao drzavu new york, setim se da ste mi gore nabrajali tax free drzave pa stavim Montana, Helena 🙂
I prodje 39.99$ za 1y ps plus! Hvala puno svima ne bih se snasao bez saveta.
Jako je stresno sve ovo pa ako neko bude radio ovo sto i ja a pocetnik je kao ja da zna...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Main story spajdija je odlican meni bio, bas odlican.
Ostatak ko i u vecini open world igara, repetivan i dosadnjikav.

Zato je Witcher GOAT 😀

Main je bio solidan , sporedne baš loše...
Postoji razlika između dobre open world igre i buckćurisa za što širu publiku... Betmen igre su recimo za koplje iznad Spajdija...
Ali ok možda meni nije legla, verovatno sam očekivao više...
Isto kao i što GoW smatram odličnom igrom ali RDR2 definitivno je za mene GOTY (I bolja igra)

Pozdrav drugari, samo ako moze jos jedna smernica za mene novajliju, da li da trazim igrice (diskove) na dobro poznatom forumu o razmeni ili se i ovde javi po neko ? Naime imam neke igrice koje sam dobio prilikom kupovine sony-ja pa mene ne zanimaju iskreno pa bih zamenio/prodao , a pre bih to dao nekom clanu ovde ako je zainteresovan nego da se bakcem na novom forumu

Eno videh u sekciji za igrice da clan @99miki trazi Rise of Tomb Raider i ja to imam na CD-u , a ne verujem da cu je upaliti uopste....iskreno....bolje sa njim covekom da se menjam ili nesto....

Sa druge strane mene zanimaju neki naslovi poput GT Sporta i slicno i ne znam da li vredi gledati na kp, nasao sam neke za 15-20e gde clanovi imaju po 300+ pozitvnih ocena, ali se opet plasim da me ne zakinu jer je kod ostalih skuplje....

GT Sport ti je svuda 20€, tako da to uopšte nije niska cena, već realna.

I nemo se plašiš, samo čekaju tebe da zarade 20 evra i pobegnu na Ciriško jezero 🙂 Ljudi iz Kine naručuju pa sve stiže bez problema, ajmo malo otvorenije vidike da imamo 🙂

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ako je realna onda da ne brinem 🙂 valjda se moze verovati prodavcima sa toliko pozitvnih ocena, takodje sam nasao DriveClub za slicnu cenu pa se razmisljam i to da uzmem....

hahahhahaha 😀 i to sto kazes @arheolog :d

Poslednja izmena:
Da se podsetimo

Montana, Oregon, New Hampshire, Delawere i Alaska. Samo te države su tax free kada su igre u pitanju. Ako napraviš nalog u nekoj drugoj sjedinjenoj državi, očekuj i porez.

Moja USA adresa za PSN je slična dole navedenoj, samo sam promenio broj u ulici

*Primer pravljenja naloga:

Ime i prezime: Petar Petrovic
Ulica: 2864 Pacific St. (Ako trazi ulicu)
Grad: Cannon Beach
Postanski broj: 97110
Drzava: Oregon
Telefon u sustini mozete lupiti, a ako hotel ima neki telefon napisite taj, ako nista mozete i bas svoj broj.

Istu adresu koristim i za Amazon.

Ima još dva naloga, UK i Kanadski, sa podacima za iste. Za kanadski posedujem i podatke za kanadski Amazon

Za prvi, USA nalog sam slepo sledio uputsvo Rhisonicus-a. Bios sam mlad i neiskusan🙂 Sada možete otići na

https://www.google.com/maps/place/К...e4f4cea593a21!8m2!3d45.8917738!4d-123.9615274

i naći svoju ulicu🙂

Poslednja izmena:
Sjajno, super 🙂 sredstva za stvari koje zelite da pazarite na store-u uplacujete na wallet , a wallet dopunjavate preko vaucera/kupona koje pazarite na drugim sajtovima sa karticama nasih banaka?

Da, čoveče 😀

Zadnjih par strana bi trebalo mozda da se odvoje bitne stvari za kupovinu kodova i otvaranje US/UK naloga i edituje prvi post ove teme da ne bi svaki drugi dan novi ps4 vlasnici pitali ista pitanja u nedogled.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Meni uopšte nije jasno da nema PS3 naslova na popustu na PSN-u. Imam par konzola drugara/rođaka koji imaju PS3 i nije loše da im pazarim igre. Međutim, FIFA 19 mlatene duplo skuplja za PS3 nego za PS4. 59.99 vs 29.99. Loodilo.

Pa 90% PS3 vlasnika pika 'narodne' torentovane igre.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno