Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno noob pitanje vezano za ps+. Ako na nekom od naloga koji su na konzoli postoji aktivirana pretplata, da li to znaci da i ostali accountovi (pre svega glavni da ne kazem moj) ima isto aktiviran ps+? Kupio sam nba2k19 kad sam uzeo konzolu kao account nosilac, i vidim da pored imena na loginu stoji onaj zuti plusic a i igram igre online bez problema, doduse ne sa prijateljima pa mi sad tek sinulo da je to uopste moguce zato sto na tom acc-u postoji aktiviran ps+? Bilo mi malo zbunjujuce kako igram uopste online, i kontao sam da je taj ps+ samo ako zelis online sa prijateljima 😀 ako je ovo situacija, kako mogu da skinem one igre koje su na plusu za dz? da li moram da se logujem na taj acc samo da pokrenem dl ili mogu direktno sa svog? 😀

• Like
Reagovanja: M J
Moraš da sw loguješ na taj account da bi skidao igre, možeš da igraš online sa svih na konzoli dok god ti je nalog na kome ti je PS+ aktiviran na konzoli kao primarni za taj PS4.

• Like
Reagovanja: M J
Dokle ce trajati ona akcija za psn+ od 40$?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Jedno noob pitanje vezano za ps+. Ako na nekom od naloga koji su na konzoli postoji aktivirana pretplata, da li to znaci da i ostali accountovi (pre svega glavni da ne kazem moj) ima isto aktiviran ps+? Kupio sam nba2k19 kad sam uzeo konzolu kao account nosilac, i vidim da pored imena na loginu stoji onaj zuti plusic a i igram igre online bez problema, doduse ne sa prijateljima pa mi sad tek sinulo da je to uopste moguce zato sto na tom acc-u postoji aktiviran ps+? Bilo mi malo zbunjujuce kako igram uopste online, i kontao sam da je taj ps+ samo ako zelis online sa prijateljima 😀 ako je ovo situacija, kako mogu da skinem one igre koje su na plusu za dz? da li moram da se logujem na taj acc samo da pokrenem dl ili mogu direktno sa svog? 😀
Mozes uci i preko browsera na ps store i staviti da se skidaju igre, Cim upali ps4 poceti ce Download
Dokle ce trajati ona akcija za psn+ od 40$?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Vjerovatno ko igre do 27og cini mi se

Neko za Share f1 samo 25 funti trenutno?

PS+ ti treba da igraš online sa bilo kime ne samo sa prijateljima . Ako hoćeš da skineš igre koje su na PS+ moraš da se uloguješ na taj nalog na kome ima PS+ i tamo pokreneš skidanje igre. I posle možeš da ih igraš na drugom nalogu,naravno pod uslovom da je nalog na kom ima PS+ stavljen kao primaran za tu konzolu

Lol...

Nemacki Amazon ima bug za vaucere od 15e za PSN (izbor nebitan da li je AT/DE u pitanju) - naruci se vaucer od 15e dobije 25e... Placanje moze kreditnom...

Za 75e vaucera (5x15e) dobih 50e gratis, odnosno 125e na racunu... Hvala puno Bezose 🙂

Kolege znate sta vam je ciniti, vreme je i za jedan DE/AT nalog (ja bih isao na AT jer kod mene je provereno proslo 5, 4x pre 2h i 1 pre 5min). 😉 Vazi samo za 15e vaucere i ne preterujte jer moze da ide lock na nalog...
Insta delivery kod dobijete na nalogu... 🙂

Poslednja izmena:
Зар није некада давно речено да конзола има лимит од 100 налога, после тога не можеш више додати налог?
Мсм, ако неко дода два налога месечно, значи да би теоретски, без непредвиђених околности, у року од 4 године дошао до броја од 100 налога...

Nema toga ipak, bila lazna vest

@vorlon @josemourinho @almoust_evil665 da da skontah, hvala

Pitanje za ekipu koja ima klince: da li i šta im puštate od igara koje su PG13 i sl? Konkretno, moji klinci su 7 i 9, do sad su igrali Raymana, Ratchet & clank, LBP3 i sl. Danas sam im pustio (ja sam igrao) Uncharted 2 na recimo 1h i svidelo im se.. čak im se previse svidelo. 🙂

S druge strane, gledali su Star wars i Marvel filmove, koji su uglavnom PG13...

Možda je malo offtopic ali bih voleo da čujem mišljenja.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Pitanje za ekipu koja ima klince: da li i šta im puštate od igara koje su PG13 i sl? Konkretno, moji klinci su 7 i 9, do sad su igrali Raymana, Ratchet & clank, LBP3 i sl. Danas sam im pustio (ja sam igrao) Uncharted 2 na recimo 1h i svidelo im se.. čak im se previse svidelo. 🙂

S druge strane, gledali su Star wars i Marvel filmove, koji su uglavnom PG13...

Možda je malo offtopic ali bih voleo da čujem mišljenja.

Ne znam baš za uncharted ali moj stariji ima 7 godina i pegla sa drustvom recimo minecraft, plants vs zombies gw2, Knack 2,sky force reloaded, skylanders, Kung fu panda, Trine trilogiju, Steam world dig 1,2.Jos brdo sličnih naslova na ps3 ali ovo nije tema. U njegovom društvu se priča za Fortnite ali sam mu lepo objasnio da to nije igra za njegov uzrast.Dao sam mu ponekad da recimo jaše konja u rdr1, 2,vozi auto u gta u slične open world igre ali samo deo gde je laganica i nema nasilja. Ispred njim nisam nikad igrao ništa nasilno. ( uglavnom igram noću kad svi spavaju ).

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Pozdrav drugari, tema ima 1100+ strana , a treba mi samo par infor kako sam od skoro vlasnik pro-a

Da li ocekviati popuste za black friday? Zeleo bih da kupim par naslova (zanimaju me samo fizicke kopije)
Odakle narucivati iste ?
Da li je GT Sport i dalje najbolja simulacija racing-a?

Hvala svima 🙂

Shopto.net i Base.com (posiljka iz uk)... Naravno tu je i amazon.
Imaj u vidu da ces sa US nalogom i akcijama koje imaju (+free 10$ vaucere koje povremeno dele) da se naigras "za sve pare" i da ces dosta jeftinije da prodjes nego sa fizickim kopijama... I to drasticno jeftinije nego sto bi imao i EU nalog (UK npr.)
Sada trenutno pici Black Friday sale na svim PS prodavnicama (US/Eu) do 27.11, mozda dodatno izbace nesto 23.11 na sam BF-> prati cene na psprices.com (izaberi region i ps4) pa sam proceni.

Za GT Sport bih rekao da je vrlo diskutabilno (ne igram voznje) ali mislim, po prici drugara, da je Assetto Corsa i Project Cars bolja opcija. (nemoj da me drzis za rec)

Hvala 🙂
Ovaj psprices pomaze dosta 🙂

Znam da je Corsa dobra, ali navodno je GT Sport neprevazidjen...😉

Uzeo RDR2 kod Spacenet-a (nalog s igrom) i sve je ferceralo nekoliko dana, međutim sad kad krenem da startujem igru javlja mi ovu grešku? Napomena da ja nalogu s igrom mogu da pristupim i igra radi regularno ali ne mogu s mojeg naloga na kojem mi je i save od igre?

4308c99d87b0300ed211f5c78dce6a0a.jpg

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Ako je nalog na kom je kupljena igra aktiviran (a iz priloženog se vidi da nije) kao primarni na tvom PS4 onda si nosilac i pokrećeš igru sa nekog svog naloga. U suprotnom si gost i pokrećeš igru sa tog naloga na kom je kupljena igra.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Hakovani racun tog alexa, vratio covjek sebe na primary, kad god ti udjes njega izbaci ako je Online, i obrnuto ce ti se desiti kad tad ako budes igrao sa njegovog naloga

Budi sretan koliko traje, jer skontat ce sigurno pa promjeniti password
Cak se i bn moze dobiti ako naletis na kakvu picajzlu koja onda pegla Sony podršku, vrlo rijetko se to desi ali da ces kad tad ostat bez naloga to je sigurno

Mislim ljudi ubise preprodajom igara sa telegrama i psngamesa, ali sve su to hakovani racubi

Ako vec hocete te hakovane naloge, pptsazite malo na Google sve ide preko telegrama (kao Viber), gdje imas od 10 do 20 dolara da biras naloge za 5/10 i vise igara, ili psn games sajt odakle spacenet preprodaje

Poslednja izmena:
Uzeo RDR2 kod Spacenet-a (nalog s igrom) i sve je ferceralo nekoliko dana, međutim sad kad krenem da startujem igru javlja mi ovu grešku? Napomena da ja nalogu s igrom mogu da pristupim i igra radi regularno ali ne mogu s mojeg naloga na kojem mi je i save od igre?

4308c99d87b0300ed211f5c78dce6a0a.jpg

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Hmmm baš čudno(sarkazam)

Ne znam baš za uncharted ali moj stariji ima 7 godina i pegla sa drustvom recimo minecraft, plants vs zombies gw2, Knack 2,sky force reloaded, skylanders, Kung fu panda, Trine trilogiju, Steam world dig 1,2.Jos brdo sličnih naslova na ps3 ali ovo nije tema. U njegovom društvu se priča za Fortnite ali sam mu lepo objasnio da to nije igra za njegov uzrast.Dao sam mu ponekad da recimo jaše konja u rdr1, 2,vozi auto u gta u slične open world igre ali samo deo gde je laganica i nema nasilja. Ispred njim nisam nikad igrao ništa nasilno. ( uglavnom igram noću kad svi spavaju ).

Tako neka priča je i kod mene bila do sad, znam da su kod nekih rodjaka igrali neki matoriji gta, tu sam u startu bio u fazonu da nema ni govora, ne znam šta mi bi sa uncharted.. Hteo sam da im pokažem na kratko šetnju kroz hramove, i eto prodje 1h igranja.. 😀

PvZ je meni lično besmislen, mada vidim da je njima zanimljiv, kung-fu pandu igraju povremeno, R&C im se baš svidja.. Knack (kec, uz PS+) i Trine nikako da probamo.

Više ontopic, jel Fallout GOTY vredi 10$ više od vanilla verzije?

Slično pitanje i za Shadow of the Tomb raider, videh da je spominjan Croft edition, koji je značajno skuplji od klot verzije, malo detaljnije / utisci?

Za Shadow of the TR vanilla vs Croft...
Poenta price je da su puzzle grobnice najbolji deo igre, uz Croft Edition stižu još dodatne 7-8 (svakog meseca do proleća po jedna)... Smorices se i hteti još kada obrneš vanila igru, barem je meni bilo tako...

+edit

Nego, kolega eufrate nesto si mi bese pricao o padu cena R* igara.... 🙂

izgleda da im africka sljiva nije pomogla, jer sa aktivacijom vaucera izadje na 40e (vanila RDR2 doduse, razlika 2-3 misije preko i 2 free konjica manje - special ed. vs free)... 😛

one for the win

19496795.jpg

Poslednja izmena:
Hakovani racun tog alexa, vratio covjek sebe na primary, kad god ti udjes njega izbaci ako je Online, i obrnuto ce ti se desiti kad tad ako budes igrao sa njegovog naloga

Budi sretan koliko traje, jer skontat ce sigurno pa promjeniti password
Cak se i bn moze dobiti ako naletis na kakvu picajzlu koja onda pegla Sony podršku, vrlo rijetko se to desi ali da ces kad tad ostat bez naloga to je sigurno

Mislim ljudi ubise preprodajom igara sa telegrama i psngamesa, ali sve su to hakovani racubi

Ako vec hocete te hakovane naloge, pptsazite malo na Google sve ide preko telegrama (kao Viber), gdje imas od 10 do 20 dolara da biras naloge za 5/10 i vise igara, ili psn games sajt odakle spacenet preprodaje
Ipak je moja greška bila, "pretrčao" sam bio uputstvo koje su mi poslali gdje su mi naveli da igram isključivo sa kupljenog naloga. Sa tog naloga igra radi bez problema, gost nalog je u pitanju.

A ti si sve vreme igrao sa tvog glavnog naloga pa ti je save fajl na tvom nalogu? Znaci da si aktivirao konzolu kao primarnu prilikom dodavanja naloga.
Koliko si tako igrao, nedelju dana dok te nisu provalili?

Trenutno je na PSN-u preplata za 12 meseci 40 dolara. To je xtra. E sad, ma li negde da se uzmu dopune za wallet sa popustom? Ili da čekam popuste na amazonu za black friday, ali da li će onda i preplata i dalje biti 40 dolara?

A ti si sve vreme igrao sa tvog glavnog naloga pa ti je save fajl na tvom nalogu? Znaci da si aktivirao konzolu kao primarnu prilikom dodavanja naloga.
Koliko si tako igrao, nedelju dana dok te nisu provalili?

Igrao sam samo dva dana, posle toga nisam palio igru nedelju dana, moguce da sam greskom aktivirao primarni prilikom dodavanja...

Trenutno je na PSN-u preplata za 12 meseci 40 dolara. To je xtra. E sad, ma li negde da se uzmu dopune za wallet sa popustom? Ili da čekam popuste na amazonu za black friday, ali da li će onda i preplata i dalje biti 40 dolara?

Da li je zaista toliko tesko da se zapamti sto se vaucera tice? Treba zaista jedna sticky tema da stoji....

Cdkeys, G2A, press-start.com...

Black Friday ponude na Amazonu idu sigurno do petka, da li ce biti posle toga hard to say... Nesto moze i jeftnije da se zabode jer imaju "lightning-deals" koji traju 30min posle cega se promene (ili dok traju zalihe...)

Inace nije prosao prethodan post - ali sto se ponuda na PS Store-u tice, finalne su i traju do 27.11, nece biti dodatnih deal-ova na sam BF (odnosno 23.11)

Svaka čast 🙂

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Odlično. Sačekaću Amazon 23.11. za vaučere. I ako tu ubodem popust, plus popus za preplatu na 40 dolara, može se desiti da uštedim i trećinu sume. Tipa, ako 2 vaučera od 20dolara, pazarim za 30, eto meni preplate za 30 dolara.

Isto važi i za igre, ako bvaučeri budu sniženi, igre će biti dodatno jeftinije (popust na igru, plus popust za vaučer).

Preko cega kupujete na Amazonu? Kontam da kartice nasih banaka ne prolaze vise? (Citam prvi post u celoj temi pa se nadovezujem na pricu staru oko 2 godine...)

Igrao sam samo dva dana, posle toga nisam palio igru nedelju dana, moguce da sam greskom aktivirao primarni prilikom dodavanja...
Pa ako si kupio nosilac, a po ceni koju si platio to je jedino realno, i treba da budeš primarni. Neću da budem taj što kaže rekao sam ti, al ipak, I told you so 🙂

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno