Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da bi je igrao nije neophodno imati volan, ali ako želiš doživljaj više... Imaš "sixaxis motion" kontrole na pad-u, pa eto pokušaj tako.

Ako nekom nešto znači Driveclub je igra koju nisam obrisao sa konzole još od kupovine, pre četiri godine. I neću još da je brišem. Ne igram je aktivno kao nekad, ali upalim povremeno. Osim sjajne grafike meni je i izuzetno zabavna igra. Arkada, ali sa pravom merom. Izazovi baš kako treba da budu.

A GT:Sport igram poslednjih meseci, odličan je model upravljanja. Igram preko gejmpeda i super ide. Ali faktor zabavnosti - ne znam, nekako mi nešto tu fali. Vrlo malo sam igrao multi (a igra je prvenstveno za multi), mnogo više singlplejer, a singl izazovi su ili besmisleno laki, ili nekako čudni. Ne znam zašto, ali ne "vuče" me da je igram.

A split screen je izuzetno glup, nije podeljen ekran ni vertikalno ni horizontalno, nego su levo i desno po jedan "celi" široki ekran, ali umanjeni! Ogroman deo ekrana je neiskorišćen. Pogledajte slike ili snimke na netu.

Veruj mi, "faktor zabavnosti" na SP i MP nebo i zemlja, tj. SP ti dođe neko uhodavanje u igru, a ono što ti "nešto tu fali" je upravo u MP.

Jel sigurno kupovati PSN wallet dopune sa G2A? Nisam nikada uzimao odatle. Rade nase kartice? Stize kao kod ili?

Pročešljaj zadnjih par strana.

Kažem ja FAQ o kupovini kodova, dopuna, pravljenja US/UK naloga staviti kao sticky.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imaš moj post par postova iznad. Kupio juče 2x75$, kod stigao odmah, reedemovan bez problema. Kupovao i ranije par puta, bez problema.

S druge strane, imaš gomilu postova po netu da su ljudima ukinuli pristup igrama (uglavnom steam koliko sam video) jer su kupovane kradenim karticama i sl..

Tako da, *mjau**mjau**mjau*, na tebi je da odlučiš. 🙂

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Na g2a vaucher od 75$ je trenutno $61.18.

I meni je driveclub vrh. Apsolutno nadmasio sva ocekivanja u svakom smislu. Inace se smorim brzo sa voznjama al ovdje mi je bas predobro rjesavati challenge.

Može li mi neko poslati na pm najbolju ponudu za gift card od 10dolara za us store. Jer se ne snalazim najj nesto

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Našao sam na pcgamessupply. Hvala na odgovoru svakako. Htio sam prvo da probam sa 10$, jer prvi put ovo radim pa da ne kiksam

Našao sam na pcgamessupply. Hvala na odgovoru svakako. Htio sam prvo da probam sa 10$, jer prvi put ovo radim pa da ne kiksam

Nemas sta kiksnuti kupis i dobijes kod za par min na mail
Ako ti treba vise bolje uzeti veci vaucher dobijes popust onda, na 10 dolara neces sigurno a na vece iznose nadje se po par dolara, ma i - 5-10 i vise zavisi od iznosa

Na kojim verzijama Bluetooth dongle rade dualshock 4 gamepadi na PC?
Jel radi nešto od ovih sa Aliexpresa?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Slazem se sa @star-duster da Driveclub jednostavno ima to nesto sto ga cini zabavnim, svaki put kad ukljucim zasitim se posle nekog vremena tipa 45 minuta i onda kao ajde jos jednu, ajde jos jednu...

Sa vremena na vreme me seti na neke prve trke koje sam igrao preko pc-a i bas izmami osmeh 🙂

GT Sport treba da mi stigne i jedva cekam da probam, narocito zbog mp, nadam se da ce biti ok 🙂

Najava za PS+ igre ide tunajt?

SOMA i Onrush su PS Plus igre za decembar.

SOMA je jedna od boljih FPS survival horror igara nekoliko zadnjih godina, dok za Onrush prvi put čujem.

Ja baš danas pomislio da ne bi bilo loše da odigram neke trke za sprdnju na foru Motorstorm (koji sam igrao sam malo kod druga davno) i evo ga Onrush :d Nije baš sličan, ali je tu negde i zadovoljan sam. Somu sam igrao kad je izašla i jedna je od najboljih priča u igrama za mene ikad. Zanima me samo šta se još dobije od indie.

Upravo su tvorci Onrusha isti ljudi koji su radili Motorstorm i Driveclub, pa ih je Sony ugasio i pronašli su uhlebljenje kod Codemastersa.
Onrush nisam igrao, ali sam planirao. Deluje zabavno. A i vrlo je nova igra, izašao ovog leta za konzole (PC verzija se još čeka, a najavljena je).
Soma kažu da je odlična.
Sve u svemu, vrlo zanimljiva PS+ ponuda.

Ameri razočarani što im je Sony upropastio Božić sa ps plus igrama.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

SOMA je vrh igra, imam je tako da mi to ne znači ništa ... ova druga deluje zanimljivo..

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno