Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuj prelistao sam temu ali taktičko borilački vodič kako nasamariti ženu i kupiti ps4 ne videh [emoji23]. Šalu na stranu nemam vremena ni za par igara na PC što pikam, bacio dam se na čitanje. Ali definitivno merkam jednog dana barem te ekskluzive da po-obrćem.
Taktika je jedbostavna, kreneš redovno da ideš u kafanu posle posla. Da vidiš kako će biti zadovoljna što se umesto toga igraš na konzoli :d

Jel ima neko ovde hbo go pretplatu, da proba da li radi sa UK nalogom?

Elem, na US nalogu ne radi, tako da mi zvrji jedan HR nalog na konzoli samo zbog ove aplikacije.. Vidim svašta zanimljivo na UK nalogu trenutno pa bih eliminisao ovaj HR ako radi i na UK. Kad smo kod popusta, jel vrede recimo MGS definitive experience (nisam imao ps+ kad je MGS bio free) i Child of Light na trenutnom popustu?

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

EU PS sale prilicno mlak, 99% ponovljeni deal-ovi od proslih akcija... Osim Doom+Wolf2, nista interesantno... Ipak sacekati sledecu godinu i pad na ~25e za ovogodisnje naslove...
Ocigleno ih zabole za EU region jer drze primat sa PS4...

Na UK store-u doduse 17.99 funti za Detroit:BH deluxe je bas prihvatljiva cena...

Imam ja HBO Go pretplatu i nikako nisam uspeo da pokrenem na UK pa sam isto otvorio HR samo zbog HBO.
Znam da radi i na bugarskom storeu ali to ti ne pomaze nista.

Jel ima neko ovde hbo go pretplatu, da proba da li radi sa UK nalogom?

Elem, na US nalogu ne radi, tako da mi zvrji jedan HR nalog na konzoli samo zbog ove aplikacije.. Vidim svašta zanimljivo na UK nalogu trenutno pa bih eliminisao ovaj HR ako radi i na UK. Kad smo kod popusta, jel vrede recimo MGS definitive experience (nisam imao ps+ kad je MGS bio free) i Child of Light na trenutnom popustu?

Ja imam hrvatski samo zbog HBO go... ne radi ni na US ni na UK.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Taktika je jedbostavna, kreneš redovno da ideš u kafanu posle posla. Da vidiš kako će biti zadovoljna što se umesto toga igraš na konzoli :d

Nakafanio sam se za dva zivota, u kafanskoj sam penziji. Sva je prilika da se plasim da uzmem PS zbog sebe 🙂

Ja imam hrvatski samo zbog HBO go... ne radi ni na US ni na UK.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Tnx, ovo mi baš znači.

Jel koristi neko aktivnije HR nalog, kakvi su popusti u odnosu na ostatak eu? Videh juče da imaju iste akcije kao UK i EU, ali nisam upoređivao cene.. Gledam ako mogu da izbegnem dodatni eu/uk nalog..

Eto vidiš konstruktivno i korisno pitanje, nisam ni pogledao 😀

Kontam nikako, u pravu si, znači eu ili UK...

EU PS sale prilicno mlak, 99% ponovljeni deal-ovi od proslih akcija... Osim Doom+Wolf2, nista interesantno... Ipak sacekati sledecu godinu i pad na ~25e za ovogodisnje naslove...
Ocigleno ih zabole za EU region jer drze primat sa PS4...
Na UK store-u doduse 17.99 funti za Detroit:BH deluxe je bas prihvatljiva cena...

Moze brz "digest" sta je to zanimljivo a da je i sa prethodnih akcija? 🙂

Sto se tice D:BH, za BF je na US store-u bio cak i nesto jeftiniji, tako da je to to otprilike.

Konkretno - GoW, D:BH, novi TR i FC5 Gold imaju iste cene sada kao na prethodnom sale-u od pre koju nedelju... Dodace verovatno Yakuzu 6/Kiwami 2 u "trecoj rundi" sledece nedelje, kao i novi PES (29.99e) ako se ne varam...

Cene su iste samo ponovljene, ruku na srce novi su naslovi...

Kao ok deal i novi all-time low je trenutno Last Guardian i Gravity Rush 2 (13.99e/15.99) ali mirisu mi na PS+ igre... The Council full season ima ok cenu (17.99e)

Kao sto rekoh kao dobar deal vidim 2 bundle-a samo Doom+Wolf2 23.99 i Skyrim+FO4 Goty 31.99 (efektivno 56e za 4 igre koje verovatno za PC platformu mogu da se pazare za duplo manje novca)...

+edit
Kako god da se okrene EU PS store nudi najgore deal-ove, uglavnom to bude interesanto pola godine posle drugih, tako da je bolje da pecate igre na US.

Poslednja izmena:
Skyrim + Fallout bundle je super cena na UK store-u - sa ps+ je 22gbp (28usd) dok sam na popustu za BF platio 44usd na us store-u.. *mjau**mjau**mjau*. 🙂

Tnx, ovo mi baš znači.

Jel koristi neko aktivnije HR nalog, kakvi su popusti u odnosu na ostatak eu? Videh juče da imaju iste akcije kao UK i EU, ali nisam upoređivao cene.. Gledam ako mogu da izbegnem dodatni eu/uk nalog..

Sta ti fali da imas vise naloga?
Ja ih imam sigurno 6-7 trenutno 😀

Imam ih ukupno preko 16 😀

Ali će po svoj prilici ići i jedan uk koji neće biti za share/razmenu već za dobre popuste na store-u i to je to.

Prva stvar koja iskoci kada ukucam "boost mode" a pritom Guglov autofil sam zavrsi (ps4 pro):

Boost Mode is a PlayStation 4 Pro feature that may improve the frame rate of some PS4 games. ... Turning on boost mode may improve the frame rate of some PS4 games that were released before the introduction of PS4 Pro on November 10, 2016. To use boost mode: Go to [Settings] > [System] and select [Boost Mode]

Nadam se samo da ne sednes odmah na stolicu ujutru cim se probudis...

Iskren da ti budem sjeo sam na stolicu 1x u životu poslije kreveta. I nije ni malo loša stvar.
Hvala na odg 🙂
loše sam bio koncipirao pitanje, htio sam da pitam da li boost mode treba da bude non stop uključen, ali našao sam odg već.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neke igre su radile lošije sa uključenim boost-om, makar je tako bilo prošle godine. Ne znam da li su za sve sredili, u svakom slučaju postoji lista na netu pa baci pogled...

Poslednja izmena:
Moram lepo da pojedem sva go*na koja sam rekao o Mass Effectu da je u pitanju krš od igre. Naterao sam se da odigram celu trilogiju i odusevio se. Navukao sam se na polovini prvog dela. Priča u sve tri igre je fantasticna.

Strecnu me da nije ME: Andromeda...
Od kada ME trilogija moze da se igra na PS4-rci i kakve veze ima sa ovom temom? 🙂

Ne znam da li je dobra kupovina, rekao bih da jeste, pa ako nekome treba na cdkeys:

HORIZON ZERO DAWN PS4 US/CA za 11.99$

Ovo je Complete Edition (ako to uopšte igra nekakvu ulogu u ceni)

Ako neko naiđe na popust za GoW bio bih mu zahvalan da javi (makar na PM). 🙂

Poslednja izmena:
Ne znam da li je dobra kupovina, rekao bih da jeste, pa ako nekome treba na cdkeys:

HORIZON ZERO DAWN PS4 US/CA za 11.99$

Ovo je Complete Edition (ako to uopšte igra nekakvu ulogu u ceni)

Ako neko naiđe na popust za GoW bio bih mu zahvalan da javi (makar na PM). 🙂
25 funti ti je trenutno jos je Digital delux verzija koja iskreno ne znam sta ima dodatno
A kod za 25 funti ti je oko 24-25 eura
A vidio sam i na razmjeni da jeftino sada ima raje koja ga prodaje

Gde ima to da se kupi, na UK store?

Gde gledate to za razmenu? Procitao sam da pominju nekakav RI forum ali ja nemam pojma šta je to (tj. google ga ne pronalazi).

cheers

Sad moram i jedan UK nalog da otvorim. 😀

Hvala za link, sve kombinacije RI sam probao ali ga nisam pronašao.

Imaš na RI God of War Digital Deluxe Edition (Guest) - 1600 din oglas star dan, dva. Ako ti ne igra ulogu da mora da bude nosilac i skupljas trofeje na svom nalogu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

@old_bookmaker

Jesi li gledao na KP? Ima baš povoljnih cena za igre (neotvarani diskovi).
Ja sam sebi postavio cilj. Svakog meseeca po jedan disk (PS eksluzive samo).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno