Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neki komentari za Nioh, Nier: Automata i Persona 5 od ljudi koji su igrali?

Privodim kraju bf spisak, mislim da će SoTR (pre svega Croft edition) da sačeka da malo padne cena..

Kako su vam legle middle earth igre ako je neko igrao?

Za sad mi je preliminarni spisak: Diablo 3, HoZD, Fallout+Skyrim bundle, GoW, Super bomberman R..

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Ako moze samo neko da mi potvrdi, kupujem ovo da bih dopunio wallet sa 10$ ? Unapred hvala 🙂

Ili na primer ovo kao alternativa

Ne znam što se cimaš na tim sajtovima kad ti je na amazonu sigurnija kupovina. Da bi uštedeo 20 centi?

Ja sam inače pazario na USA nalogu GTA V i FIFA 19. Na Canada nalogu The Last Of Us i uzeo godišnju preplatu.

Poslednja izmena:
Samo jedno pitanje vezano za ove igre koje se dobijaju preko plus pretplate. Da bi mi ostale na nalogu o posle ovog meseca moram samo da ih dodam u library ili moraju i instalirane da budu?

Samo da dodaš. A da bi igrao moraš imati aktivnu pretplatu naravno...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Samo ih dodaš u library i ostaju dokle god traje pretplata a i posle toga samo nisu dostupne za skidanje.

@ Arheolog koliko si dogurao u rdr2?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neki komentari za Nioh, Nier: Automata i Persona 5 od ljudi koji su igrali?

Privodim kraju bf spisak, mislim da će SoTR (pre svega Croft edition) da sačeka da malo padne cena..

Kako su vam legle middle earth igre ako je neko igrao?

Za sad mi je preliminarni spisak: Diablo 3, HoZD, Fallout+Skyrim bundle, GoW, Super bomberman R..

Nioh mi je medju najboljim igrama generacija i potrosio sam preko 100 sati igrajuci je. Ako nemas dovoljno vremena ili ne volis teske igre, preskoci.
Nier: Automata sam jedva odigrao do kraja. Odlicna prica, lepe ideje, ali sam igra jako dosadna. Vredi uzeti ako pricu cenis vise od gejmpleja i ako volis japanske igre.

Dajte neku igru koja "nema kraja" 😀 .
Sto ce reci, neko prezivljavanje uglavnom.

Citao sam malo o Conan Exiles i jako mi se dopalo, vrv cu ga pribaviti.

Ali ako ima jos nesto, pisite. (Valjda je i onaj ARK na slican princip, tako da to izuzmite)...

Jel neko kupovao u skorije vreme 75$ kod od ovog prodavca buymore (mada generalno sva trojica imaju dobre ocene), ili imate neku drugu preporuku za vecu wallet dopunu?
https://www.g2a.com/en/playstation-network-gift-card-75-usd-psn-united-states-i10000070169004

Hocu da uzmem PS+ i par igara, bice poveca cifra, 150$ verovatno, u ovoj varijanti to je oko 25$ ustede.
Ja stalno sa g2a uzimam, od njega baš 50 dolara pre tri dana... nikad sa g2a problem nisam imao generalno, nevezano za prodavca. Na Amazonu probao uzeti 20 dolara i to posle 5-6 ranijih kupovina koje su prošle ok... odbijena transakcija i pare mi bile zamrznute u Intezi 45 dana...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav ljudi. Skoro sam uzeo ps4 i uzeo bih neke igre sad dok traje black friday sale. Registrovao sam se na US store. Karticu ne mogu direktno da povezem. Sa paypal-om imam trenutno nekih problema. Koji bi bio najbezbolniji nacin da uzmem igre? Moze li uopste preko paypal-a da se uzima ili mi je lakse da jurim dopunu za wallet? Ako je wallet resenje gde bih najbrze to mogao da zavrsim i uzmem?

Хиљаду пута одговорено. Потражи мало - погледај макар један пост изнад свог.
Ивек можеш купити допуну на америчком амазону, под условом да ти картица ради.

Idi na pcgamessupply i provuci karticu za wallet us... dobices kod za 10sekundi na mailu sa fakturom od njih, to posle ukucaj na storu dole reedem code..
Ja od pcgamessupply uzimam i nikad problema...
Nema cekanja nikakvog ni straha, a jako je prosto sve.. ja uvek provlacim kroz paypal ali mozes i bez njega..
Mozda nisu najjeftiniji ali uglavnom popuste za igre jurim direktno na ps storu, sad kupio i ps+ 40$ ...
Moze sve to jeftinije preko amazona ili vec gde ali nekako mi ovo elegantnije..

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Da li ima neka igrica za ps4, neke trke automobila sa split screenom, tj. kao nekad na ps1 kad je bio nfs porsche pa sam se trkao sa društvom?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ima Trackmania Turbo, ekstra arkada.

Sad pitanje sa moje strane, kako proci sa najmanjim fee-jem / nadoknadom na G2A? Za placanje preko Paypala/kartice provizija je otprilike 5%, na redditu vidim da je za G2A wallet 1%... jel koristi to neko ili da ne rizikujem i drzim se Paypala?

Sad pitanje sa moje strane, kako proci sa najmanjim fee-jem / nadoknadom na G2A? Za placanje preko Paypala/kartice provizija je otprilike 5%, na redditu vidim da je za G2A wallet 1%... jel koristi to neko ili da ne rizikujem i drzim se Paypala?
Ovo i mene zanima, pošto sam do sada plaćao ili direktno preko kartice ili preko Paypal-a (još uvek ne znam gde je veća provizija). G2A wallet nisam probavao i nisam siguran kako zapravo funkcioniše?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ima Trackmania Turbo, ekstra arkada.

To je belaj kod g2a, za PayPal uzimaju solidnu proviziju npr. Meni na 25 funti kupon je bila haman 2 eura, sa g2a walletom je manje ali ne da opciju da ga dopunis sa paypalom

Ja sam uzeo na offgamersu dosao kod za minutu bukvalno, a i najjeftiniji su, a uzeli neku sitnu proviziju za PayPal oko pola eura

I pored provizije mi je u ovom slucaju G2A ubedljivo jeftiniji od ostalih (pogledao cdkeys, kinguin, offgamers, pcgamessupply). Evri koji su mi otisli za 75$ dopunu su recimo ekvivalent 66$.

I pored provizije mi je u ovom slucaju G2A ubedljivo jeftiniji od ostalih (pogledao cdkeys, kinguin, offgamers, pcgamessupply). Evri koji su mi otisli za 75$ dopunu su recimo ekvivalent 66$.
Ma ne i ja sam neki dan kad sam uzimao kupon, ovih 4-5 satova otvorio i isao na placanje da mi doda proviziju PayPala i onda vidio koji je najjeftiniji

Steta dok udjoh na g2a sa pca pobjeglo mi 25 funti za 24 eura, vidio na mobitelu to bih uzeo sigurno i sa provizijom svejedno bi mi bilo najeftinije bi bilo

Najbolje provjeriti na ovih 4-5 sigurnih sajtova i uzmes najjeftiniji 😀

Ne znam što se cimaš na tim sajtovima kad ti je na amazonu sigurnija kupovina. Da bi uštedeo 20 centi?

Ja sam inače pazario na USA nalogu GTA V i FIFA 19. Na Canada nalogu The Last Of Us i uzeo godišnju preplatu.

Moze link na pm do te ponude na Amazonu? Nisam siguran da na Amazon.com prolazi ova moja kartica, zato se nisam oslanjao na to...

Nioh mi je medju najboljim igrama generacija i potrosio sam preko 100 sati igrajuci je. Ako nemas dovoljno vremena ili ne volis teske igre, preskoci.
Nier: Automata sam jedva odigrao do kraja. Odlicna prica, lepe ideje, ali sam igra jako dosadna. Vredi uzeti ako pricu cenis vise od gejmpleja i ako volis japanske igre.
Mmmmh, hvala za info, mislim da ću u tom slučaju ipak da preskočim za sad.. Ubitačan kombo, nit volim teške igre, nit imam vremena. 😀

@Ckalja: dopune na amazonu su jedan na jedan ako prodaje amazon, znači 10$ dopuna košta 10$. Doduše, komentarisali su ljudi da im ne prolaze naše kartice, šta znam, ja ovaj nalog imam 100 godina i sve mi šljaka bez problema.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja imam nalog na Amazonu barem 6 godina, a mozda i vise, pre neki dan sam ga kako oni kazu reaktivirao, nisam dodavao kartice na nalog ili nesto slicno, imam 2 adrese na nalogu, jedna je ova na kojoj zivim u Srbiji, druga je u Americi, takodje prava, ne moja licna, ali validna adresa, e sada ne znam da li bi mi to pravilo problem sa nasom karticom, da li bi on gledao jednu ili drugu adresu, stavio sam default ovu iz Srbije, ali opet ne znam....

Kapiram da su dopune 1/1 i to jeste najbolja opcija, ali eto, ako nasa kartica ne sljaka lepo ne bih da se cimam sa bankom....

Ja na amazonu ima neku adresu tipa vannon beach, oregon odnosno istu kao za psn. Karticu koristim našu. Visa kartica za plaćanje preko neta, komercijalne banke.

Da li ima neka igrica za ps4, neke trke automobila sa split screenom, tj. kao nekad na ps1 kad je bio nfs porsche pa sam se trkao sa društvom?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pored Trackmania Turbo sto ti je kolega @fructal preporucio imas takodje i Wipeout. Isto nisu lose trke sa split screen-om. 😉

GT Sport ima splitscreen mode.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni danas stize GT Sport i uzbudjen sam upravo zbog toga 😀 drago mi je sto se neko nadovezao na prethodne postove bas na ovu temu 😀 kupio sam i DriveClub u nadi da on ima local multiplayer i razocarao sam se kad sam shvatio da nema, ali svejedo cu ga zadrzati, uzivanje je voziti 🙂

Nadam se da nije volan must have za GT Sport...

DriveClub kida grafikom, a koliko je godina prošlo...ali to je sve što se nje tiče. Kad sam uzeo GT i volan, više DC nisam ni palio.
Pa, pazi, samo razmisli da li je bolje držati volan ili nešto drugo. OK, volan nije must have, ali...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno