Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pirati ne omogucavaju on line. A svi oni pikaju FIFA on line. Battlefield takodje. Uzimao sam im na akcijama igre mahom. Za black friday 2016 sam za 12 dolara uzeo Max Payne 3, RDR, Army of Two Cartel, Kane & Lynch i Realms of Ancient Wars.

Na kanadskom nalogu sam upravo pazario za 49.99 kanadskih dolara godišnju preplatu. Izašlo me oko 4100 din.

sve je to ok da je to stvarno 40$ i da mozes direktno sa kartice... ovako dok kupim izadje 40e 😀
Mada da ne sitnicarimo ok je cena svakako....

Ima i na g2a za us naloge 365 pretplata, 38 dolara, od njih moze dirketno da se kupuje.

dragancce, da li je od proverenog prodavca to? Jel znas do kad traje ta cena mozda ?

G2a 2x20 usd 32 eura
Pretplata godina 33 eura

Najjednostavnije opcije, ili ako hocete jos jeftinije offgamersu azijska pretplata 27 dolara

dragancce, da li je od proverenog prodavca to? Jel znas do kad traje ta cena mozda ?

Ja sam juce uzeo preko g2a 10 dolara wallet i 3-4 pre toga slicno i nikad nisam imao problem, imas da vidis kad nadjes sta hoces kolika je cena i ko nudi i koliko ima likes i dislikes pa po tome moze da se vidi da li je nesto sumnjivo ili je ok, ako covek ima hiljade lajkova onda tesko da moze da te prevari. Kad platis odmah dobijas na mail kod koji uneses u ps.

Hvala dragancce i 'special one' 😉 videcu da to regulisem veceras onda 🙂 na g2a prolaze nase kartice?

Super 🙂 jel ovaj prodavac moze da se uzme kao 'legit' ? Prodaje US pretplatu za 365 dana za ~36e sto realno nije puno....

Veceras cu probati pa javljam utiske ili ti prvi ako odradis javi 🙂 dok dodjem kuci, oko 20h....meni deluje skroz ok iskreno

Da li je "steel black" nova boja DS4 kontrolera i v2 serija ili je iz stare v1 serije?

Vidim da sada iskocise na Amazonu par ponuda ali su se maksimalno brzo razgrabili... Koliko mi se cini nisu bili ni copper, sunset orange ni onaj zeleno-crveni do sada... A crystal modela samo po visokom cenama...

Steel Black je V2

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Treba mi brz odgovor. Ako uzmem na cdkeys PS4 fortinght deep freeze bundle region EU koji je sada na popustu, hoće li moći da se igra na PSN accountu koji je vezan za zemlju UK? Nigde ništa ne piše o tome...

Ja sam danas na offgamersu uzeo dopunu za uk racun, i oni su skroz ok
Ima kod njih i pretplata ali najjeftinija opcija je onih 300k cuda Indonezijski koje su 23 - 24 dolara i sa njom uzeti godinu ps plusa 😀

Mislim da je trajno ta cena ali nisam siguran. Ja sam platio paypalom za koji mi je zakacena intezina viza...

Nemam Intezinu Visu, paypal moram da reaktiviram posle dugo vremena....

Ja cu probati sa onim prodavcem sa g2a pa cemo videti, valjda ce biti ok....

Jel postoji world of tanks onaj klasican sto se igra na kompu za ps4, vidim da ima nesto i logo je isti, cini mi se i da je free, ako ima i ako ga je neko igrao kakvo je iskustvo?
Sad instaliram i Fortnite malo da pikam kad vec igra 8miliona ljudi mogu i da probam mada generalno mi se ne svidja, jel ga igra neko?
Gledam malo da skinem free games, nemam lovu da kupujem sad inace planiram COD ili BF novi..
Jel zna neko nesto sto valja da je free i da ima multiplayer (ps+) i da je aktivna zajednica tj da ima igraca...?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Znam sta bih i sta cu kupiti.. zanima me free MP games.. ukratko 🙂
Ne bih sad kupovao stare BF verzije ili sta vec iako su na popustu jer planiram da kupim nove,

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ako moze samo neko da mi potvrdi, kupujem ovo da bih dopunio wallet sa 10$ ? Unapred hvala 🙂

Ili na primer ovo kao alternativa

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno