Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U prvom Last of Us je AI bio upravo takav... traži te na sve strane, nije bilo varanja da te vidi okrenut leđima ili da zna tvoju lokaciju pa ide u tom smeru 😀 Čini mi se da je ovde vrlo slično prikazano, očekujem samo unapređenje na tom planu 🙂

Znam da me je i u prvom nerviralo nerealno ponašanje i ne sećam se saradnje AI-a kao na ovom trejleru gde gledaju timski da okruže i odrade pretraživanje sobe. Ako bude tako, pa to će biti fenomenalno 🙂

Oni su stvarno planirali vece cifre? Ja sam mojim PSVR prezadovoljan.
RE7, Wipeout i GTS (sa volanom) su fenomenalne igre.
Naravno, nije to jos na nivou potrebnom za mainstream (jednom cu uslikati kako izgleda kada se povezu volan, ps4 i psvr...toliko kablova u zivotu nisam video), ali vec u sledecoj generaciji mozda bude.

Apsolutno se slazem za sumu kablova....... :d

Ali, mislim da ste preskocili najavu jedne igre, koja ce imati VR mod, od kreatora Luminesa........

Dakle...... :smoke:

Ili mozda ovo 🙂

Sve je to super ali meni treba neki AAA naslov da se vidi da Sony ulaze u platformu i ekskluzive, a po mogucstvu i da ima aim podrsku. 🙂

Od juče je na PSN US aktuelna Best of E3 Sale... mnogo više igara u ponudi nego u Days of Play. Dodatni popusti ko ima PS+

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

To je možda samo za US region, EU ništa ne pokazuje...

Amazon je imao dobre ponude plus 10e popusta ako se instalira amazon assistant za browser, tako da mi je fino legla Persona 5 i Shadow Tactics: blades of the shogun za 28e

To je možda samo za US region, EU ništa ne pokazuje...

Amazon je imao dobre ponude plus 10e popusta ako se instalira amazon assistant za browser, tako da mi je fino legla Persona 5 i Shadow Tactics: blades of the shogun za 28e
Pa to, PSN US rekoh 🙂

Pa to, PSN US rekoh 🙂

Prevideh US... 😀

Rece neko nisu nesto vece cene u EU vs US... Neka baci sada pogled na TloU, Last Guardian, HZD, Killzone, Dark Souls...

Ludaja kolike su razlike u cenama i ne znam zasto ne daju iste cene i u EU nego samo izjednace dolar i evro.

Prevideh US... 😀

Rece neko nisu nesto vece cene u EU vs US... Neka baci sada pogled na TloU, Last Guardian, HZD, Killzone, Dark Souls...

Ludaja kolike su razlike u cenama i ne znam zasto ne daju iste cene i u EU nego samo izjednace dolar i evro.
Ma da, ja gotovo isključivo na US kupujem. Sad je HZD Complete 20 dolara regularna cena, pisao sam pre neku stranu...

^ Bas to. Hebga ja sam se zaleteo sa nalogom kada sam uzeo PS, a i iskreno kasnije sam skapirao da mi je prakticnije sa cimanjem oko dopune jer mogu u svakoj prodavnici da uzmem ili jednostavnao preko PPala.

Btw. dodali su jos oko 200 naslova u PS storu na akciji, ali su indie naslovi u pitanju i osim 3-4 koja su ok, ostatak ponude je toliko los da me je blam da kacim listu.

Vidim da su naknadno dodali i COD: Black Ops III kao free za jun? 🙂

Da. Ko je imao srece pokupio je i Surge sa US nalogom, jer su i to kratko delili za dzabe... Vise nego odlican mesec.

Često se zaboravlja da se u US porez dodaje tek nakon checkout faze, jer svaka US savezna država ima nezavisne poreske sisteme, a da većina odavde bira savezne države koje nemaju porez na digitalne distribucije (Oregon, Aljaska i ne znam još koje..). Dok se po EU zakonima cene uvek prikazuju sa uračunatim VAT-om. 🙂

19% je u AT.

Koliko god da je u US ne verujem da cena na kraju bude ista - da HZD npr kosta sa porezom 29$, dok je u EU 27.49e sa PS+.

Mass Effec Andromeda Deluxe US disk verzija me je kostala direktno preko US Amazona sa uvoznim taksama/porezom i shippingom za AT 13e, krajem prosle godine. O cemu dalje da pricamo?

Imaju bolje dealove za digitalne kopije i tesko da moze da se uporedi sa EU, kako god da okrenes.

Doduse pre mesec dana je digitalna deluxe bila na snizenju u EU za 9.99e ali hbg...

U EU makar fizicke kopije mogu da se upecaju kod shopto, gamebase i gameware(at). Nekada saturn,mm i amazon (koji obicno izjednaci njihove ponude) izbace dobre ponude

Poslednja izmena:
Odakle kupujete dopunu za USA regiju? Vidim da na Amazonu nemaju vise karitce od 10$ i 20$, samo od 50$ ili 100$. Da li ima jos neki site gde se placa katica koliko i vredi? Takodje nema ni na cdkeys. Do sada sam uvek kupovao na Amazonu ne znam sto vise nema u manjim valutama.
A mislio sam da pazarim GTA V nije bio jeftiniji do sad nikad. 🙂

Greenmangaming (GMG)
Samo moraš da koristiš US VPN kada pristupaš GMG-u da bi dobio mogućnost kupovine PSN US dopuna.

Uh nikad se nisam zezao sa vpn serverima ne znam iskren da budem ni kako to bas najbolje funkcionise. Da li mozda ima neko drugo resenje?

Isto preporuka za G2A.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Da potpuno sam zaboravio na ova dva site-a G2A i Kinguin. 🙂

Hvala svima na pomoci. cheers Idem da pazarim GTA V dok je jos na akicji. :d

Ja sam dobro prolazio kod press-start.com
Obično platim ~42€ za dopunu od 50€.

Sto kod njih izadje na jednu gratis od 20€ pri svakoj drugoj-trećoj dopuni od 50€

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno