Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ To je za PC...

Ima li gdje kakva akcija online za pes 2018?
Biće verovatno kad izađe 2019... [emoji30]
Ispostavilo se da je pes najbolje uzimati na novogodišnjem/božićnom popustu. Tad je uglavnom najpovoljniji mislim da je bio 35 il 39$,a to je samo dva ipo meseca po izlasku.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li može da se vidi kada će koja igra biti na nekom popustu npr? Konkretno me zanima UFC3, WCR7.. Za US. WCR7 je sad bio, ali mi pobeže, uzeo sam nešto drugo...

^ To je za PC...

Ja tek sada vidim da sam omašio i greškom postavio ovde. Izvinjavam se.

Nego, jel se meni čini ili će to Resident Evil 2 Remake da bude klasična survival pucačina? Po ugledu na RE5, RE6? Prilično razočaravajuće ako je tako. Očekivao sam da će ostati šmek iz originalne dvojke, u suštini "remade", kao sa RE1 što je odrađeno :(

Možda nije za ovu temu, ali jutros mi stiže mail od Epic Games da sam uspešno povezao svoj Epic nalog sa PSN nalogom. Pritom, mi stiže i da sam uspešno promenio šifru, nakon čega sam odradio reset iste i onda mail o više neuspešnih pokušaja logovanja na nalog (neko spam-uje nalog bezuspešno). Procunjam netom i vidim da se nalozi kradu zbog Fortnite igre i kartica za online plaćanje koje su povezane sa nalozima. Pošto sam se za sad (promenom šifre) spasio, a Epic nalog sam napravio nekad zbog UE4 (dakle nije mi potreban i nemam karticu za plaćanje na nalogu), moje pitanje je da li mogu nešto da pokušavaju da vršljaju po PSN nalogu, pošto na njemu imam svašta?

Zamolio bih moderatore da prebace post ako nije za ovu temu, ali meni je u celoj prici bitan PSN nalog, pa zato pitam ovde.

Drugari, uzeh na US Flash Sale TR Definitive, posle par sati igranja su poceli cudni bagovi da mi se desavaju... Igram, nestane zvuka, slika nestane na sekund pa TV, pa nastavi i tako u krug... Iskljucio konzolu, igrao opet neko vreme i sve je bilo ok, pa posle ponovo pocelo... Da li je neko imao ovakav problem? Igra ili neki prob sa konzolom? PS4 Pro je u pitanju, od decembra do danas nikada nisam imao problema, zavrsio sam jedno 10 igara do sada (Killzone, Nathan Drake Collection, Unch4, Last of Us itd).

moje pitanje je da li mogu nešto da pokušavaju da vršljaju po PSN nalogu, pošto na njemu imam svašta?

Kako bi povećao bezbednost, aktiviraj 2-Step Verification na nalogu, da bi pri logovanju koristio <kod> koji ti pošalju.

Zašto bi gasio nalog? Možeš mail da promeniš.

Da li neko ima iskustvo sa flashovanjem ploče za bluray i da li to može da se odradi?Zamenio sam glavnu ploču ,a drugi bluray drive ne prihvata jer ploče nisu "uvezane" i nemogu da odradim UPDATE(error code E-801809A8).

Heavy Rain i Absolver su igre za juli.

Heavy Rain je odlična igra. Ja sam zadovolja, do sada skupih preko 100 igara preko PSN-a.

PES 2018 i ME: Andromeda po 5,99 na PS store-u u EU regiji. Ko nije uzeo jeftinije od ovoga nije bilo - za te pare odlicna kupovina.

Heavy Rain i Absolver, konačno jedan mesec izuzev onih od prošlog leta kada su uz AAA igre davali free Telltales igre, koji - po meni, ima dve odlične igre, iako sam igrao Heavy Rain preko PS Now pretplate, igraću je opet i nadam se boljoj grafici i fps-u...
Po meni odličan mesec...
Zna li neko od vas, starijih pretplatnika PS+ i vlasnika PS4, da li je ranije možda izašla free igra Alien: Isolation i da li neko možda ima link od svih free igara sa PS+ od 2014 pa na ovamo?

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

PES 2018 i ME: Andromeda po 5,99 na PS store-u u EU regiji. Ko nije uzeo jeftinije od ovoga nije bilo - za te pare odlicna kupovina.
Do kad li traje deal? Uzeo bih za vikend

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne daj bože otići na PSN i pogledati. Do 11-og traje popust.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

^ jel im ovo spada sada spada u vece akcije/rasprodaje ili ne?

Generalno ima jos par interesantnih dealova, za mene makar, tipa F1 2017 za 13e i Shenmue 1 i 2 za 31e

Poslednja izmena:
Zna li neko zasto se dodatni avatari za Fortnite ne vide u igrici kada se dodaju preko psn store? Recimo pise set za leviathan, a u igrici ga nema. Region UK je Sony nalog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno