shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Mozda u trecem delu 🙂.
U prvom Last of Us je AI bio upravo takav... traži te na sve strane, nije bilo varanja da te vidi okrenut leđima ili da zna tvoju lokaciju pa ide u tom smeru 😀 Čini mi se da je ovde vrlo slično prikazano, očekujem samo unapređenje na tom planu 🙂
To sa lezbejkama odličan potez sa strane marketinga. Što je reko kolega belaja bi bilo da su stavili da se ljube dva dečaka.
Oni su stvarno planirali vece cifre? Ja sam mojim PSVR prezadovoljan.
RE7, Wipeout i GTS (sa volanom) su fenomenalne igre.
Naravno, nije to jos na nivou potrebnom za mainstream (jednom cu uslikati kako izgleda kada se povezu volan, ps4 i psvr...toliko kablova u zivotu nisam video), ali vec u sledecoj generaciji mozda bude.
Pa to, PSN US rekoh 🙂To je možda samo za US region, EU ništa ne pokazuje...
Amazon je imao dobre ponude plus 10e popusta ako se instalira amazon assistant za browser, tako da mi je fino legla Persona 5 i Shadow Tactics: blades of the shogun za 28e
I ja isto, jel sad ima jeftinije negde?‘ladno sam kupio gta v pre dva dana za 20$...
Za PS3 🙂Sad je 9.99$ na US storeu 🙁
Pa to, PSN US rekoh 🙂
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ma da, ja gotovo isključivo na US kupujem. Sad je HZD Complete 20 dolara regularna cena, pisao sam pre neku stranu...Prevideh US... 😀
Rece neko nisu nesto vece cene u EU vs US... Neka baci sada pogled na TloU, Last Guardian, HZD, Killzone, Dark Souls...
Ludaja kolike su razlike u cenama i ne znam zasto ne daju iste cene i u EU nego samo izjednace dolar i evro.
Ludaja kolike su razlike u cenama i ne znam zasto ne daju iste cene i u EU nego samo izjednace dolar i evro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari