Wtf sam ovim SJW gomnetom u TLO2?! Da li im je zaista to trebalo?!
Naravno da nije. Ali bilo je za očekivati.Jeste. Ti kao da nisi igrao prvi deo.
Jeste. Ti kao da nisi igrao prvi deo.
Pogrešno si me razumeo. Bas kao sto je dowla rekao, ne svidja mi se sto su morali da stave to u gro planu. Dobili smo prvi gameplay trejler (koji je odličan) ali utisak je pokvaren bespotrebnim guranjem lezbo momenta...
Death stranding mi tek nije jasan. Kojima je totalni ludak
Tsushima predobro izgleda.
Spidey opet prijatno iznenadio.
Control isto interesantno delovao.
Jedino mi ne ide u glavu kako će neke od ovih igara da rade na slim/fat konzolama bez downgrade-a. Čak i pro deluje da će štucati.
@eufrat
Jel da?
Cisto da se ne propusti za korisnike PS+, Black Ops 3 je dodatna free igra ovog meseca:
https://store.playstation.com/en-us/product/UP0002-CUSA02290_00-BLACKOPS3GAME000
Jel ima sanse nekako ja sa UK PS+ pretplatom da skinem free Black Ops 3?
Sad sam procitao da je free za sve korisnike PS+.Verovatno ce se nesto kasnije u toku dana pojaviti i na UK PS.
Mene je mozda jedino razocarala VR podrska, skoro pa niceg nije bilo, nikakve visokobudzetne igre. Nadam se da ce novi RE2 rimejk imati podrsku jer bi to bio apsolutan pogodak.
Eli da bude gej u njena 4 zida, a ne u igri.
Control mi je od prve sekunde izgledao kao Quantum Break, vidi se da nisu ništa uradili sa onim engine-om. Samo da ne bude onako muljavo opet.
Brate koji je tvoj problem?! Ne znam zasto si trigerovan i zasto te toliko pogadja?!
Ako je priča dobra i igra odrađena kako treba, što se mene tiče može da opšti i sa zombijima a da bude zaljubljena u predmet i da se izjašnjava kao aerogender.
Mislim da je to nekako i logično s obzirom da su nedavno izjavljivali da VR prodajom nije ispunio očekivanja. Od 70M vlasnika PS4-ki, 2M je kupilo VR. To je ništa.
Kako se zove onaj sajt za kupovinu igara?
Nije im uopste potrebno to gejisanje i ostalo, ali sta me briga.. bice odlicna igra u to ne sumnjamJes da me nervira faca od Ellen Page glumice ili sta je vec od koje su i kreirali ovu mali, pa bi radije igrao kao Joel ali sta je tu je
U prvom Last of Us je AI bio upravo takav... traži te na sve strane, nije bilo varanja da te vidi okrenut leđima ili da zna tvoju lokaciju pa ide u tom smeruhttps://store.playstation.com/en-us/home/games
:d
Ja recimo uopšte nemam problema sa scenom. Po meni scena ima efekat i svrhu za samu priču, odnosno nije SJW/lobi priča. SJW je nasilno ubacivanje stvari tamo gde im nije mesto zarad postizanja neke "kvote" rasnih/seksualnih manjina (recimo novi BF, CoD, poslednji SW film, itd...), da bi izbegao napad medija i javnosti, kao što je trpeo CDPR zbog Witchera ili Vavra zbog Kingdom Come.
Kao što sam već napisao u celoj priči me nervira skriptovanje i peglanje "gejmplej" trejlera. Ali već ćemo videti da li će se botovi u igri zaista šokirati dok te budu tražili ispod kamiona i da li će se tako lepo raspodeliti i pretraživati redom svaki ćošak sobe, umesto da magično zapucaju direktno u tebe čim zavihoru delić glave iznad cover-a, kao u prethodnim naslovima. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari