Zna neko gde se moze uzeti PlayStation Store Gift Card za US nalog ali da kljuceve salju digitalno, posto su se ovi iz amazona i sony pokacili pa vise nema kod njih, a ni na drugim sajtovima ne vidim da moze da se uzme.
Imao sam ja sličan problem, ali se sve rešilo inicijalizacijom, ili kako se vec to zove, pa mi je sve izbrisao sa konzole, sreća pa sam imao save-ove igara na PS+ i brz net...Kupio pre dva dana na PSN Card Delivery, malo skuplji, ali odmah stiže i daju povremeno neki kupone za mali popust.
Kupio sam takođe i preko MTC Game. Oni su jeftiniji, rekao bih da je neka Turska firma, deluju malo sumnjivo. Kod mi nije stigao 7-8 sati, kontaktirao sam ih preko Fejsa i stigao je kod kroz 1h.
Koliko vidim ovaj Offgamers je možda i bolja ponuda od oba, ali znači imati veći izbor
EDIT: Offtopic. Malo PS problema
Skoro sam kupio PS i pri jednom paljenju nije nikako hteo da se butuje i čulo se neprestano jako kliktanje. Posle restarta se takođe teško podigao i sporo radio. Rekao bih da trenutno radi kako treba i klikne samo jednom-dva puta pri butovanju.
Je l' imao neko sličnih iskustava i da li bih mogao da reklamiram za ovako nešto? Ili da čekam da crkne skroz :smash:
Aaa super onda kao i gost mogu kupovati racune jer imam ps plusDa, ako ti je taj drugi račun sa PS+ primaran na toj konzoli.
Zna li neko kada izlazi sledeći whitepapergames biser The occupation?
Ne mogu nigde da pronadjem info a najavljena je igra za ovu godinu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari