Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna neko gde se moze uzeti PlayStation Store Gift Card za US nalog ali da kljuceve salju digitalno, posto su se ovi iz amazona i sony pokacili pa vise nema kod njih, a ni na drugim sajtovima ne vidim da moze da se uzme.

Offgamers ja koristim, pouzdani, brzi. Mozda za 20-50c skuplji od drugih ali su sigurica. Doduse, nemaju trenutno od 10$ ali ostalo ima....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze da se uzme i na Greenmangaming preko US VPNa(proxyija).Uzimao sam mnogo puta.

Zna neko gde se moze uzeti PlayStation Store Gift Card za US nalog ali da kljuceve salju digitalno, posto su se ovi iz amazona i sony pokacili pa vise nema kod njih, a ni na drugim sajtovima ne vidim da moze da se uzme.

Kupio pre dva dana na PSN Card Delivery, malo skuplji, ali odmah stiže i daju povremeno neki kupone za mali popust.
Kupio sam takođe i preko MTC Game. Oni su jeftiniji, rekao bih da je neka Turska firma, deluju malo sumnjivo. Kod mi nije stigao 7-8 sati, kontaktirao sam ih preko Fejsa i stigao je kod kroz 1h.

Koliko vidim ovaj Offgamers je možda i bolja ponuda od oba, ali znači imati veći izbor :)

EDIT: Offtopic. Malo PS problema :)
Skoro sam kupio PS i pri jednom paljenju nije nikako hteo da se butuje i čulo se neprestano jako kliktanje. Posle restarta se takođe teško podigao i sporo radio. Rekao bih da trenutno radi kako treba i klikne samo jednom-dva puta pri butovanju.
Je l' imao neko sličnih iskustava i da li bih mogao da reklamiram za ovako nešto? Ili da čekam da crkne skroz :smash:

Poslednja izmena:
^ Meni to deluje kao rikavanje HDD-a... Imao sam 2x iste simptome sa HDD-om u PC-u, jednom je geknuo van garancije, drugi put cim se pojavio pred istek garancije odneo na reklamaciju i dobio nov.

Btw. - Hitman Summer Pack za PS4 za dz na PSN-u (i koliko vidim na Steam-u). Da li nam ovo dodje free samo za ovaj vikend ili trajno ostaje u biblioteci?

Koliko sam video imam(o) 1. misiju i 2. (Sapienza) od ranije free, a ovo prakticno dodje 3. misija koju dele dzabe...

Kupio pre dva dana na PSN Card Delivery, malo skuplji, ali odmah stiže i daju povremeno neki kupone za mali popust.
Kupio sam takođe i preko MTC Game. Oni su jeftiniji, rekao bih da je neka Turska firma, deluju malo sumnjivo. Kod mi nije stigao 7-8 sati, kontaktirao sam ih preko Fejsa i stigao je kod kroz 1h.

Koliko vidim ovaj Offgamers je možda i bolja ponuda od oba, ali znači imati veći izbor :)

EDIT: Offtopic. Malo PS problema :)
Skoro sam kupio PS i pri jednom paljenju nije nikako hteo da se butuje i čulo se neprestano jako kliktanje. Posle restarta se takođe teško podigao i sporo radio. Rekao bih da trenutno radi kako treba i klikne samo jednom-dva puta pri butovanju.
Je l' imao neko sličnih iskustava i da li bih mogao da reklamiram za ovako nešto? Ili da čekam da crkne skroz :smash:
Imao sam ja sličan problem, ali se sve rešilo inicijalizacijom, ili kako se vec to zove, pa mi je sve izbrisao sa konzole, sreća pa sam imao save-ove igara na PS+ i brz net...

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

Ako ti se desava stalno, reklamiraj. Ako ti se jednom desilo, nece imati efekta... vratice ti je kao popravljenu a nece je pipnuti

Sent from my iPhone using Tapatalk

I moja pretpostaka je bio hard, kao da glava leti s jedne strane na drugu.
S obzirom da se sada smirilo nadam se da će trajati.
Hvala!

^ Ovo sada je samo 3. epizoda free. (ali cini mi se da je samo free vikend)

Inace je "za stalno" dostupan demo, odnosno "tutorial" prva misija u Parizu. Drugu su delili free u Martu/Aprilu.

Pre je bilo dostupan upgrade na GOTY relativno povoljno (cini mi se oko 12e) ako se ima taj "free" demo, sada su ga uklonili...

Jel može još uvek da se skine taj Gutman, prva I treća epizoda koliko sam razumeo ili sam *odocnio*?!
Hvala [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

Ok izgleda da se nismo razumeli, uspeo sam da nadjem na netu.

Hitman ep3 (tj Summer pack) je free na odredjeno vreme- do 31. Jula, sto znaci da "Summer pack" moze da se skine i odigra do kraja meseca i ne ostaje free zauvek u biblioteci kao prethodne 2 epizode.
Pri cemu ako se skine moze da stoji neodredjeno dugo ali ce verovatno biti uklonjen iz store-a (i verovatno iz biblioteke) nakon 31.7

Mada su skroz nejasno odradili objasnjenje i nigde ne ukazuje na to da ostaje zauvek u biblioteci ako se doda.

Jedno hitno pitanje, ako koristim racun sa igrom kao gost koji nema ps plus, da li preko tog racuna mogu igrati Online ako imam drugi racun kao nosioca sa ps plus?

Da, ako ti je taj drugi račun sa PS+ primaran na toj konzoli.

Zna li neko kada izlazi sledeći whitepapergames biser The occupation?
Ne mogu nigde da pronadjem info a najavljena je igra za ovu godinu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

The Occupation will be releasing on the PlayStation Store and at retail on October 9th!

Odlična vest, čim se pojavi na ps store, pada preorder.

Zamenio sam guest konzolu (imam više komada), sa novom. Uneo isti guest nalog, međutim nisam ga izbrisao skroz, staru konzolu sam odneo kući dok se ne proda, i jednom se konektovao.

Ova nova GUEST sada malo zeza kad je upalim, stoji katanac dugo i sl. Da li je nastao neki konflikt, da izbrišem nalog sa "stare" konzole?...

Mafia III i Dead by Daylight PS4 igre za avgust.

Ostale:

Bound by Flame, PS3
Serious Sam 3 BFE, PS3
Draw Slasher, PS Vita
Space Hulk, PS Vita
Here They Lie, PS VR

Lol, opet mrsavo za mene vec 3. mesec u nizu... :) Mafiu imam za PS, DbD su delili za dz na HB ili Steamu prosle godine...

PS3 ima jacu postavu...

Ista stvar, mafiju obrnuo kad je izašla, ovo ostalo nije za mene.

Drugari,
bratancu je puko grom blizu i sad par stvari po kuci je pokvareno, izmedju ostalog i PS4 nece da se upali, pretpostavljam da je napajanje. Da li znate da li moze da se popravi, da li se menja napajanje samo za ps4 i da li to ima smisla ili je preskupo?
Unapred zahvalan

Kakva je Mafia,nisam nikada igrao?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kec i dvojka su odlične igre, ova treća iz nekog razloga deli ime sa tim igrama (toliko je dobra).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno