Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
20-og avgusta stiže New Game + za God of War:

*Relive the journey of Kratos and Atreus with all of your previous armors, enchantments, talismans, resources and abilities on the difficulty of your choosing.

*Test your skills against higher level enemies; some of which might even have a few new tricks up their sleeves!

*Unique to New Game+ is a brand new rarity level of equipment to craft and upgrade! Collect ‘Skap Slag’, a new resource to upgrade your gear to the best of the best from our finest blacksmiths.

*Play the game in a whole new way by exploring new customization options with extremely powerful new armor sets and enchantments.

*Finally, get right back into the action with the newly added ability to skip through cinematics in both normal and New Game+ modes once a full play through has been completed.

Probao PES 2019 Demo, meh...

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

20-og avgusta stiže New Game + za God of War:

*Relive the journey of Kratos and Atreus with all of your previous armors, enchantments, talismans, resources and abilities on the difficulty of your choosing.

*Test your skills against higher level enemies; some of which might even have a few new tricks up their sleeves!

*Unique to New Game+ is a brand new rarity level of equipment to craft and upgrade! Collect ‘Skap Slag’, a new resource to upgrade your gear to the best of the best from our finest blacksmiths.

*Play the game in a whole new way by exploring new customization options with extremely powerful new armor sets and enchantments.

*Finally, get right back into the action with the newly added ability to skip through cinematics in both normal and New Game+ modes once a full play through has been completed.

Kasnis decko, stare su vesti u pitanju, ali svakako lepe. :)

Btw ima suskanja da ce novi GoW biti spreman za 2020/21 sto je odlicno za nas sa PS4 konzolama...

Poslednja izmena:
Iako je NG+ najavljen još u junu, pre koji sat su objavili te detalje i sam datum izlaska.

Koliko para dati okvirno za ps4 pro ?
Na KP je najjeftiniji 360e, to je nesto mnogo.. cini mi se da su prosle god bili ispod 350 ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Daš onoliko koliko košta najjeftiniji koji možeš naći na kp. Nema nekog mozganja :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ja bas htedoh isto da pitam za kinguin - imaju neki promo kod za 20% iff, prakticno moze 70e dopune (50+20) da se kupi za ~54e.

Ja sam do sada imao iskustva samo sa press-start.com i nije bilo problema...

Gde kupujete igre,konkretno trazim fifu 18? Juce sam uzeo ps4 pa nemam nista od igrica.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Na diskovima (base, kupujemprodajem, razmenaigara) i digitalno na PSN-u (kodove za PSN wallet na cdkeys, g2a, amazon, kinguin...)

Igre, ne igrice.

Dobrodošao :)

Jel zna neko u čemu je stvar, amazon i soni se više ne vole? Gledam na camelcamelcamel.com, ps+ kod je poslednji put bio 40$ u decembru 2017...

I potpuni offtopic pored ovoga, jel neko imao problema sa tapatalkom da mu neku temu (u mom slučaju upravo ovu) na koju je subscribe-ovan ne prikazuje u notifikacijama, "subscriptions" delu? Sve druge teme sa više foruma koje pratim mi prikazuju notifikacije za nove postove, ovo je jedina koja se ne pojavljuje.. S druge strane, uredno se vidi u "you" tabu, zajedno sa ostalim temama gde sam postovao.

Izvinjavam se na offtopicu, može i PM ako neko ima ideju.
bf4da7042d2e69b2139681534ccd4eee.jpg

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Sta je novo i dobro, igra mi se nesto pa ne znam sta da uzmem. Nesto relativno opustajice, ne previse komplikovano.

Zadnje sam igrao God of War, to mi je leglo ko budali samar, ima li sta tako dobro da je izaslo u zadnjih par meseci?

ima li sta tako dobro da je izaslo u zadnjih par meseci?

Da da ima, pošto je svaka druga-treća igra GoW kvaliteta...

Čekaj Spidermana i RDR2. Eventualno probaj Detroit, kažu da je dobra igra.

Preporuka za neki RPG na PS4, osim Witchera?

Trenutno je na popustu Fallout4+Skyrim bundle za 30$, razmisljam da li vredi te pare, igrao neko?

Takodje, ako ima neko od malo starijih gejmera ko je igrao stare izometrijske Fallout1&2, vidim da je Wasteland 2 neka vrsta naslednika. U tu pricu upada i Torment: Tides of Numenera, pa bi me zanimalo misljenje ako je neko probao bilo koju od dve.

Preporuka za neki RPG na PS4, osim Witchera?

Trenutno je na popustu Fallout4+Skyrim bundle za 30$, razmisljam da li vredi te pare, igrao neko?

Takodje, ako ima neko od malo starijih gejmera ko je igrao stare izometrijske Fallout1&2, vidim da je Wasteland 2 neka vrsta naslednika. U tu pricu upada i Torment: Tides of Numenera, pa bi me zanimalo misljenje ako je neko probao bilo koju od dve.

Horizon:Zero Dawn i Bloodborne, ta dva obavezno

Da da ima, pošto je svaka druga-treća igra GoW kvaliteta...

Čekaj Spidermana i RDR2. Eventualno probaj Detroit, kažu da je dobra igra.

+1

Novi (moan simulator) Tomb Raider takodje izlazi sada u Septembru/Oktobru ako se ne varam?

Cek, cek... Sto znaci Spidey i TR izlaze sada u Septembru i samim tim eskiviraju RDR2? :)

Sto znaci da nam je RDR2 poslednji veliki naslov za ovu godinu? Cak je i Days Gone pomeren na prolece/pocetak sledece? Deluje mi da ostali izdavaci eskiviraju jer ocekuju da Rockstar pocisti sa prodajom...

Winter is coming i bogme bice vrlo zabavno.. :)

Poslednja izmena:
Cek, cek... Sto znaci Spidey i TR izlaze sada u Septembru i samim tim eskiviraju RDR2? :)

Sto znaci da nam je RDR2 poslednji veliki naslov za ovu godinu? Cak je i Days Gone pomeren na prolece/pocetak sledece? Deluje mi da ostali izdavaci eskiviraju jer ocekuju da Rockstar pocisti sa prodajom...

Winter is coming i bogme bice vrlo zabavno.. :)

Tako nekako hehe...

Days Gone izlazi 22. Februara 2019-e.

Zavrsih Horizon Zero Dawn po drugi put. Strasna igra.

Medjutim ima ta praznina u meni kao i posle prvog puta. Jako mi je zao sto nisu malo vise paznju posvetili Sylensu. Kroz neki DLC, njegova proslost je prezanimljiva.

Meni je Horizon ogromno razočarenje. Došao u Meridian i batalio.. greota lepe grafike i dizajna sveta.

Vrhunska igra (i DLC takođe), apsolutna preporuka.

Još da su se malkice potrudili sa side questovima... A i neki likovi skroz jednodimenzionalni, uključujući tu i Aloj. Ali uživao sam igrajući, svet i glavni quest su fantastični. Jedva čekam nastavak.

Side questovi jesu slicni jedni drugima. To je mana...
Al zato main story izuva uz prelepu grafiku.

Igrao sam uncharted 4 koji mi je bio vrh, lost legacy takodje, ali grafika u Horizonu mi je i dan danas nesto najbolje sto sam video, vise puta sam ovo pricao i nije se prokenilo do dan danas.

Meni je Uncharted 4 i dalje neprikosnoven sto se grafike tice, ocekujem da ga RDR 2 nadmasi.

I onda izađe TLoU2 i popiša se po svima i tako u krug, dok ne izađe neki novi AAA blokbaster naslov.

Meni je bitniji celokupni uzitak koji igra pruza. Pre svega prica, zatim egzekucija/gameplay pa tek onda grafika. Hebes onanisanje na grafiku ako su prva dva elementa skart, nema tu nikakve motivacije za igranje... :)

A sto se tice oko RDR2 - nisam nesto pod hajpom ali razmisljam o pre-orderu jer za relativo ok cenu moze da se nabavi. Ako je GoW "isporucio", verujem da ce i ovo u najmanju ruku biti istog kvaliteta...

Ali bih prvo keca treba da odigram i vidim razlog oko dizanja hajpa. (eto opravdanja da se iskoristi onaj free pass za PS Now)

Meni je bitniji celokupni uzitak koji igra pruza. Pre svega prica, zatim egzekucija/gameplay pa tek onda grafika. Hebes onanisanje na grafiku ako su prva dva elementa skart, nema tu nikakve motivacije za igranje... :)

A sto se tice oko RDR2 - nisam nesto pod hajpom ali razmisljam o pre-orderu jer za relativo ok cenu moze da se nabavi. Ako je GoW "isporucio", verujem da ce i ovo u najmanju ruku biti istog kvaliteta...

Ali bih prvo keca treba da odigram i vidim razlog oko dizanja hajpa. (eto opravdanja da se iskoristi onaj free pass za PS Now)
Obavezno odigraj RDR 1.Ja sam pre par godina pozajmio od drugara ps3 da odigram gta v, na kraju sam zavrsio igrajuci RDR, a GTA V sam ,,samo prešao".Remek delo od pocetka do kraja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno