Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene baš nervira što je lista US igara koju vidim tipa 5 puta manja od ove za EU. Sve se nadam promeniće igre ili dodati nove u nekom momentu...

Ja se lepo snabdeo na ovom sniženju. HZD i TLoU će mi biti dovoljni za neko vreme.

Za TLoU samo DLC koji nisam igrao vredi para koje traže.
Imaš preko 150h gaminga I to kakvog, moj savet ti je da počneš sa TLOU, pošto je priča odlična, a onda HZD na full HDR!!!
Sretno igranje...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja sam izgleda igrao neki pogresan the last of us. Svi pricaju prica odlicna, a ja sam odigrao jedno 5-6 sati i batalio, jer je prica u najbolju ruku neki prosek, a i skoro da je pa ni nema. Gejmplej u istom rangu, mozda cak i nivo ispod. I najvise mi se svidja ta realnost, sto je kao tesko naci municiju a protivnik moze da puca na tebe dan i noc bez prestanka.
Jedna od rekih igara koje nisam uspeo da zavrsim

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Ja sam izgleda igrao neki pogresan the last of us. Svi pricaju prica odlicna, a ja sam odigrao jedno 5-6 sati i batalio, jer je prica u najbolju ruku neki prosek, a i skoro da je pa ni nema. Gejmplej u istom rangu, mozda cak i nivo ispod. I najvise mi se svidja ta realnost, sto je kao tesko naci municiju a protivnik moze da puca na tebe dan i noc bez prestanka.
Jedna od rekih igara koje nisam uspeo da zavrsim

Da, nisi ti to odigrao definitivno il ne razumeš ni reč engleskog :) Priče nema, o šta sve neću čuti na ovom forumu...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

da,igra je smece ako je igras kao suter sa skipovanjem katscinsa,zauvek hvala naughty dogu na tome.

A u brate, napisao da je prica bezveze i odma pretpostavke da ne znam engleski i prekskacem katscene. Dobar je bio prolog i jos malo posle toga. I onda se pretvorila u izuzetnu dosadu. Evo igram sad yakuzu ziro i kako opisati pricu tu ako je u last of us vrhunska. Prosla odigrana igra until dawn i isto prica 5 puta bolja. Ovo deluje kao epizoda walking dead-a. Serije, ne igre, igra je zapravo dobra

A u brate, napisao da je prica bezveze i odma pretpostavke da ne znam engleski i prekskacem katscene. Dobar je bio prolog i jos malo posle toga. I onda se pretvorila u izuzetnu dosadu. Evo igram sad yakuzu ziro i kako opisati pricu tu ako je u last of us vrhunska. Prosla odigrana igra until dawn i isto prica 5 puta bolja. Ovo deluje kao epizoda walking dead-a. Serije, ne igre, igra je zapravo dobra

Pogledajte prilog 252629

Okej neka me neko prosvetli sta je to toliko fantasticno u toj prici pa da zbog nje cak i pored ocajnog gejmpleja bude medju najboljim igrama. Meni prosek najobicniji
Em likovi dosadni, em prica klise najobicniji, predvidljiva vec posle sat vremena. Kao sto rekoh moze da prodje kao epizoda neke ocajne zombi ili apokalioticne serije

Mali hint.

Shadow Tactics: Blades of Shogun i The Surge, fizicke kopije su imale znacajan pa u EU ovih dana (mogle su da se nabave za 8e i ~5/6e nove) tako da je moguce da su kandidati za PS+ igre narednih meseci..

To je do tebe a ne do igre, nije ti legla i kraj. Reći da je loša i uporediti sa jakuzom je u najmanju ruku smešno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne znam da li ste pratili, trenutno vam je ps+ pretplata jeftinija na cdkeys nego na storeu. Oko 5300 din je 15 meseci a 4400 din je 12. Fina ponuda.

Ne znam da li ste pratili, trenutno vam je ps+ pretplata jeftinija na cdkeys nego na storeu. Oko 5300 din je 15 meseci a 4400 din je 12. Fina ponuda.
Hvala na informaciji, još kada se unese kod sa FB, još 5% popusta na to. Ali jedno vreme uopšte nije bilo da se kupi dolara, tj US PSN top up card...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Drug izvinjavam se nisam napomenuo da vazi za uk naloge, za us nalog ima popust ali nije toliki.

Jedno pitanje..

Ukoliko sam prosli mesec uzeo ps+ 3 meseca, i sada uzmem godinu dana, sta ce biti ako odmah unesem kod?
Nova pretplata od godinu dana pocinje odmah, ili nakon isteka ova 3 meseca?

Kada uneseš kod, produžiće ti pretplatu za 12 meseci.

Jedno pitanje..

Ukoliko sam prosli mesec uzeo ps+ 3 meseca, i sada uzmem godinu dana, sta ce biti ako odmah unesem kod?
Nova pretplata od godinu dana pocinje odmah, ili nakon isteka ova 3 meseca?

Kada uneses kod, produzava se od datuma zavrsetka pretplate koja je u toku. Pisace ti krajnji datum isteka preplate (sve se odmah sabira).

evo samo da potvrdim, meni se pre par dana obnovila tromesecna pretplata, i sad sam uzeo tih 15 meseci (hvala darinkosinko ;) ) i sada mi stoji da je sledeca obnova 6. decembra 2019. znaci 18 meseci ukupno od danas ;)
15 meseci preko cdkeys sa kodom ispalo £37.04, odlicno :)

Poslednja izmena:
Kada počinje Sony večeras njihov E3 program?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Prvo pa musko na Sony E3.

Gemplej iz TLOU 2.

Doduse sa primesama gej lobija :D

Publika ostala delimicno razocarana.

Poslednja izmena:
Borba i akcija je neverovatno brutalna, kvalitet animacije je ovde na skroz drugom nivou. Da ne spominjem kako dobro izgleda nov renderer.

Ovo je bio jedan od boljih E3 za Sony

evo samo da potvrdim, meni se pre par dana obnovila tromesecna pretplata, i sad sam uzeo tih 15 meseci (hvala darinkosinko ;) ) i sada mi stoji da je sledeca obnova 6. decembra 2019. znaci 18 meseci ukupno od danas ;)
15 meseci preko cdkeys sa kodom ispalo £37.04, odlicno :)

Nema na cemu naravno. Za 50,2 U$ 15 meseci ne pamtim da je bilo ponuda. 333 dinara mesecno. ☺️

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno