Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene jako zanima da li je ko igrao Last Guardian, jer je meni ta igra upala u oči pre no što sam kupio konzolu i još ništa ne znam o njoj, nisam hteo da spojlam, samo znam gde ima da se kupi Collector Edition te igre za stvarno smešan novac, pa me zanima da li je stvarno ta igra toliko sentimentalna?!

Meni se nije svidela zbog kontrola, AI-a i input laga.
Ako volis zivotinje, uzmi igru :).

Uzimam, imam Collector Edition sa figurom dečaka i tog *psa* plus neke dodatke, art book, poster, svašta nešto za ukupno 50$, tako da - hvala puno, uzimam i javljam utiske.
[emoji16][emoji16][emoji16]

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Horizon zero dawn Complete 20 dolara na psn us... nije popust već nova regularna cena. GTA V prvi put, ako se ne varam, ispod 20 dolara...

Uncharted Collection 10 dolara :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Gleda li neko E3? Ima li sta od najava za PS4 (citaj novih trejlera) i di su lajv strimovi "lepce vam? :p

Offtopic obrisan. Ne pišite više postova zaredom, već koristite mogućnost izmene posta.

Pre par nedelja bila vest da PS5 neće pre 2021. A danas da će to u teoriji biti i poslednji PS, tj poslednja generacija konzola u obliku u kojem ih danas poznajemo.

" There will be one more console generation and then after that, we will be streaming, all of us.”

The news comes mere weeks after the CEO of Sony Interactive Entertainment, John Kodera, confirmed that there will be no new PlayStation before 2021."

Pre par nedelja bila vest da PS5 neće pre 2021. A danas da će to u teoriji biti i poslednji PS, tj poslednja generacija konzola u obliku u kojem ih danas poznajemo.

" There will be one more console generation and then after that, we will be streaming, all of us.”

The news comes mere weeks after the CEO of Sony Interactive Entertainment, John Kodera, confirmed that there will be no new PlayStation before 2021."
Tako sam upravo I ja pročitao... Msm da im se to ne bi finansijski isplatilo. Koliko su samo konzola do sada prodali, gamepadova, raznih ostalih PS accessoriesa, da ne pominjem Microsoftovu konzolu a tek ne Nintendo[emoji768]

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Na koliko dana će da se menjaju igre u ponudi u days of play?

Hawaii Mate 10 Pro

Neće?

Mislio sam da hoće jer je spisak na njihovom sajtu mnogo veći nego ono što je u ponudi trenutno...?

Hawaii Mate 10 Pro

Oko 150 igara im je trenutno na sniženju. Ono sto sam ja okačio (onih par naslova) je samo mali deo.

Kompletna ponuda je mnogo veća ali generalno gledano max 10 naslova je povoljnije odnosno jeftinije u odnosu na prethodne sale-ove, većina stvari je cenovno neinteresantna

Poslednja izmena:
Bio prošle nedelje 8£ na UK PSN-u.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Bas su dugo drzali taj popust i to je bio do sada najnize spusten PES

Yep, 10e. Dvoumio sam se da li da uzmem pošto sledeće godine nemaju više ni licencu za LŠ I pitanje je na šta će PES da liči i da li će više da ulažu njega

Oko 150 igara im je trenutno na sniženju. Ono sto sam ja okačio (onih par naslova) je samo mali deo.

Kompletna ponuda je mnogo veća ali generalno gledano max 10 naslova je povoljnije odnosno jeftinije u odnosu na prethodne sale-ove, većina stvari je cenovno neinteresantna

Na US je 40ak naslova u ponudi, od čega ima dosta varijacija iste igre, legendary edition i sl.

U suštini mene zanima najviše UFC 3 i možda teken.

Evo je nesto veca lista za EU (DE/AT) region sa cenom u evrima, isto vazi i za UK. Kao sto rekoh tek nekoliko naslova je na all-time low (ako se gleda na psprices.com).

Bacite pogled i na Shopto, cini mi se da su i oni izjednacili cene za neke igre sa onim iz PS Store (Shadow of Colossus), za one koje preferiraju fizicke kopije.

Mene trenutno najvise svrbi za jedan kristalni dzojstik. Vidim da ih Saturn nudi na akciji, sa vaucerom izadje 35e. :D

Ta lista ima tipa 4x više igara nego ovo što je meni dostupno na US store-u :(

Ali zato igre na US store-u znaju da budu bezobrazno jeftine u odnosu na EU region... ;) Cak i sa ovim snizenjima u EU popust za neku igru bude 2x skuplji nego na US ps storeu.

Pa džaba i da su free ako nema ono što mi treba :) I cene na linku koji si okačio uopšte ne deluju strašno, naprotiv.

Mozda 10ak dealova je zaista "povoljno" tj na najnizoj ceni (HZD,SoC,GT Sport...), ostatak je na inace standardnoj ceni kao i na prethodnim akcijama.

Ja se lepo snabdeo na ovom sniženju. HZD i TLoU će mi biti dovoljni za neko vreme.

Za TLoU samo DLC koji nisam igrao vredi para koje traže.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno