Da, moguće je. Ali to u glavnom nije slučaj. Imao sam isti "problem" s Uncharted 4.Da pitam...ako sam letos igrao Horizon Zero Down nosioca sa svog naloga (UK) kupljenu na US store-u i juce od prijatelja pozajmim HZD ali sa UK store-a (imam PS+ pretplatu i online save sacuvan,cak ga imam i na konzoli) zbog ceka ga nemam u load kao opciju u igri.
Jel moguce da zbog tog sto je jedna bila US a druga na UK kupljena ne mogu da iskoristim stari save vec moram ispocetka da igram a bio sam na 36 sati?
Da pitam...ako sam letos igrao Horizon Zero Down nosioca sa svog naloga (UK) kupljenu na US store-u i juce od prijatelja pozajmim HZD ali sa UK store-a (imam PS+ pretplatu i online save sacuvan,cak ga imam i na konzoli) zbog ceka ga nemam u load kao opciju u igri.
Jel moguce da zbog tog sto je jedna bila US a druga na UK kupljena ne mogu da iskoristim stari save vec moram ispocetka da igram a bio sam na 36 sati?
Gde da kupim ove "original" ili koje već kablove za punjenje džojstika? Malo su kao deblji i kvalitetniji, tako mi deluju. Neki koje probam neće ni da rade.
^
+1
Gledao bas za vikend malo gameplaya. Odlicna igra i pre svega vrhunski remaster. Ucinilo mi se da ima stucanja tu i tamo ali verujem da ce i to da ispeglaju kroz buduce patcheve.
Btw. znam streamer spomenu da je SoTC pored Skyrima igra koja je najvise puta dobila remaster - ozbiljno ili se zeza? (ovo je tek drugi ako se ne varam ali je ovo definitivno "zasijalo" na PS cetvorci).
Za nas konzolaše samo XBR forum.
Mešaš malo termine, ovo je više remake. Remaster je npr. Uncharted trilogija na PS4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari