Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mi je vec mnogo, posebno sto mi fifa ne treba. Nemam s'kim da igram, a i 330e je malo mnogo, osim ako nije PRO.
Nista bice slim za 225e i to je to. Hvala svima.

Gde si nasao za 225e? Svuda nalazim na KP 250e klot konzola, od ovih poznatijih prodavaca?

Da pitam...ako sam letos igrao Horizon Zero Down nosioca sa svog naloga (UK) kupljenu na US store-u i juce od prijatelja pozajmim HZD ali sa UK store-a (imam PS+ pretplatu i online save sacuvan,cak ga imam i na konzoli) zbog ceka ga nemam u load kao opciju u igri.

Jel moguce da zbog tog sto je jedna bila US a druga na UK kupljena ne mogu da iskoristim stari save vec moram ispocetka da igram a bio sam na 36 sati?

Da pitam...ako sam letos igrao Horizon Zero Down nosioca sa svog naloga (UK) kupljenu na US store-u i juce od prijatelja pozajmim HZD ali sa UK store-a (imam PS+ pretplatu i online save sacuvan,cak ga imam i na konzoli) zbog ceka ga nemam u load kao opciju u igri.

Jel moguce da zbog tog sto je jedna bila US a druga na UK kupljena ne mogu da iskoristim stari save vec moram ispocetka da igram a bio sam na 36 sati?
Da, moguće je. Ali to u glavnom nije slučaj. Imao sam isti "problem" s Uncharted 4.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Moraju da se poklapaju regioni da bi se poklopio i save.

Imam cak slucaj gde je Uncharted 4 kupljem na CH regionu, i ja prodam, posle hocu da zavrsim i kupim opet ali UK verziju (misleci proci ce kao sto prolazi CA i US, tako bi trebalo i svaki EU region da je povezan), medjutim nista, nije vredelo. Moracu bas da nadjem CH verziju.

Poslednja izmena:
Bio sam ubedjen da ce da radi,rekao bi da je na nekim naslovima radilo onako po secanju.
Bzv. nisam imao ovaj problem do sad sa starijim save game,ne igra mi se ispocetka nikako ...bar ne za sad.

Kao što sam napisao u glavnom to nije slučaj tj save-ovi rade na svim regionima. U4 je jedan od izuzetaka...a verovatno ih ima još

Najcesce Naughty Dog igre

Pozdrav, imam mobilni broj sa posla sto dobijam sa limitom od 2000 dinara sto nikad ne potrosim ni pola pa sam mislio da kupim svaki mesec sa G2A psn card od 10 dolara.. vidim da G2A ima opciju pay with mobile, preko servisa Boku..ali meni nikako da se pojavi ta opcija, na boku sajtu pise da podrzavaju Srbiju..kontaktirao sam tehnicku podrsku G2A, govorili su mi da uradim odredjene korake da bi mi se pojavila ta opcija ali i dalje nista (tipa, probaj drugi internet pretrazivac, probaj drugi uredjaj, probaj incognito window, preko druge internet mreze) cak sam i probao drugi mobilni broj (privatni, postpaid) i dalje nista..
Sad su me pitali da pitam nekog iz Srbije da li on ima opciju da placa sa mobilnim, pa jel moze neko od vas da mi kaze da li ima tu opciju kad mu izlista na kraju opcije placanja..
Ja imam samo Credit Card, Paypal, Webmoney, Aliplay, Bitbay, Skrill, Neteller, G2A Wallet..

ne znam kakav paket imas, ali vecina biznis paketa koje sam ja video kod nasih provajdera vrlo jasno ima podelu na minute, sms, megabajte koji ulaze u limit
dodatni servisi, kakvi su npr. placanje parkinga i verovatno to sto bi ti platio na g2a obicno nisu u okviru paketa
mislim da tako nesto imaju mozda samo zaposleni telenora, a i kod njih se to verovatno ne odnosi na sve servise

Ne znam kako se zove paket, znam samo da je mts, da imam gigabajt neta i 2000 dinara limit, tj mogu i vise da potrosim ali mi se odbija od plate onda..nemam minuta i besplatnih poruka.. Kolega placa gold u world of tanks sa njegovim brojem, vise mislim da je problem do g2a..ako nekom nije tesko da proveri da li mu se pojavljuje placanje telefonom u g2a bio bih zahvalan..

Jel prati neko PS4 temu na komsijskom forumu?
SK
Povremeno upalim temu kod njih i to samo zbog jednog trola koji ih redovno voza vec par meseci i jos uvek nije popio bananu... I plus mu ljudi konstantno odgovaraju...

Poslednji biser mu je kmecanje za PS+ i kako treba da bude 5-10e na godisnjem nivou... Da mi je znati od kog dilera dobije inspiraciju pre pisanja onakvih postova... :d

Nikada u životu nisam bio tamo. Od naših foruma pratim Bench, EmuGlx i Razmenu Igara.

Baci pogled samo zbog tog lika - da ne poveruje covek sta mu prolazi od izjava...

Će pogledam. Mada oduvek sam imao utisak da je tamo PCMR ekipa gora od Bench PCMR ekipe koja povremeno svrati ovde da baci koji trol/hate post itd. Tamo je console gaming verovatno jeres :D

Edit: Taman i da postavim jedno pitanje. Ladno neće igra da mi prepozna save u Fallout 4 (a imam cca 400 sati u igri) Samo mogu da idem na new game. A save mi se normalno vidi kada odem u storage settings. Pretpostavljam da se to sjebalo posle poslednjeg updatea igre. Jel' ima neko sličnih problema?

Poslednja izmena:
Za nas konzolaše samo XBR forum.

^
+1

Gledao bas za vikend malo gameplaya. Odlicna igra i pre svega vrhunski remaster. Ucinilo mi se da ima stucanja tu i tamo ali verujem da ce i to da ispeglaju kroz buduce patcheve.

Btw. znam streamer spomenu da je SoTC pored Skyrima igra koja je najvise puta dobila remaster - ozbiljno ili se zeza? (ovo je tek drugi ako se ne varam ali je ovo definitivno "zasijalo" na PS cetvorci).

Gde da kupim ove "original" ili koje već kablove za punjenje džojstika? Malo su kao deblji i kvalitetniji, tako mi deluju. Neki koje probam neće ni da rade.

Random usb radi kako treba kod mene. Svi su isti po specifikacijama".

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Gde da kupim ove "original" ili koje već kablove za punjenje džojstika? Malo su kao deblji i kvalitetniji, tako mi deluju. Neki koje probam neće ni da rade.

Bilo koji USB funkcionise. Mozes i ovako da nabavis neki. Generalno nisam nesto impresioniran tim sto je stigao uz dzojpede jer ima i boljih koji dolaze kao standard prateca oprema uz recimo telefone.

^
+1

Gledao bas za vikend malo gameplaya. Odlicna igra i pre svega vrhunski remaster. Ucinilo mi se da ima stucanja tu i tamo ali verujem da ce i to da ispeglaju kroz buduce patcheve.

Btw. znam streamer spomenu da je SoTC pored Skyrima igra koja je najvise puta dobila remaster - ozbiljno ili se zeza? (ovo je tek drugi ako se ne varam ali je ovo definitivno "zasijalo" na PS cetvorci).

Mešaš malo termine, ovo je više remake. Remaster je npr. Uncharted trilogija na PS4.

Yep, ovo je definitivno remake, a ne remaster.

Mešaš malo termine, ovo je više remake. Remaster je npr. Uncharted trilogija na PS4.

Yep, u pravu si. Navikao na praksu remastera za PC tako da koristim po automatizmu... :)

@eufrat

Za komsijski forum i konzolnu sekciju - mislim da su skroz PCMR fazon. Ima par ljudi koji su aktivni u konzolnoj sekciji (izuzev ona 1-2 trola) ali kod njih nema "mesanja" izmedju PC elite i "konzolne seljadije".
Pitao jednog moderatora (koji bas aktivan na forumu) sto tolerisu tog trola - i on u fazonu odgovora "a, to je gaming sekcija. ja tamo ne zalazim, samo budale kupuju konzole"

Previse primas k srcu te gluposti [emoji16]

Sto se Collosusa tice,ja nisam imao priliku da ga igram pre,tako da jedva cekam da izidje

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

^ jok, nego mi je zanimljivo zasto su ljudi toliko alergicni na konzole i imaju tolike predrasude?

Ako neko uziva u igrama, ili ih makar vidi kao formu umetnosti ne vidim sto bi sebe uskratio da ne odigra i konzolne naslove? Posebno kada poslednjih godina medju najboljim naslovima, ako ne i najbolji, su konzolne ekskluzive...

Ako recimo prosle godine konzole nisu izdominirale sa kvalitetnim naslovima, verujem da ce ove godine definitivno.

Sa sledecom generecijom ni slabasni HW nece biti vise izgovor, jer ce u drasticnoj meri da sustignu ako ne i prestignu prosecnu PC gaming masinu, za skoro duplo manje novca...

Kupis konzolu i miran si 10 godina sto se tice gaming-a.Dok PC moras da upgrade-ujes GPU svake 3 godine i izdvojis 400-500 evra.Naravno,ko je u mogucnosti,nije mu ni to problem.

Kao što sam x puta pisao, to su dve potpuno različite filozofije igranja i glupo je uopšte raspravljati sa njima.......

Ontopic, uzeo sam 4k LG HDR Tv i kada je HDR uključen, javlja se baš strašan input lag..... Ako ide preko VR-a signal ( znači nema HDR pass-trough ) onda je lag normalan.....
Ima li neko rešenje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno