Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vjerovatno ispričana priča ali ajde, ukoliko bi na externi disk trpao igre u digitalnom obliku, može li se taj disk iskoristiti i na nekoj drugoj konzoli? 🙂

Ne.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Konzola sam prepoznaje novi hdd i pita za formatiranje, isto i na eksterni hdd. Ubodes jednom i ostaviš tako,gašenje i paljenje radiš sve normalno.Ako ga isključiš pre paljenja konzole nećeš moci pokrenuti igre koje su na njemu bile instalirane a možeš posle naknadno da ga ubodes u usb i katanac sa tih igara ce ispariti.

Sent from my D6603 using Tapatalk

I da jos nesto jel treba neko dodatno napajanje za eksterni hdd ili moze konzola sa jednim usb da ga napaja i pokrece, ili moram na oba da prikopcam?

A koliko su pouzdani oni sajtovi za porucivanje igara na disku? Da li tu treba da se pise adresa sa kvacicama ili bez (č,ć...)? Video sam base.com...

Base je ok, ne moras kvacice, stize za 10-15 dana. Pise normalno prava cena na paketu pa ocekuj jos 20 % poreza na paketic kad stigne....
Narucio ja PES18 pre 15ak dana pa iz prve ruke 🙂
A dopune imas na Ebay, Amazonu i jos X sajtova .....
ako imas UK nalog uzimaj u funtama dopune, ako je US onda naravno u $....

I to je pitanje (oko poreza), može da te zakači a i ne mora. Zavisi od njih na carini.

Obrisao jutros konzolu truleks krpom i sredstvom za ciscenje. Cela konzola se prisajavala kao da je masna i nije moglo da se skine, sada opet upalim svetlo u sobi da proverim kad ono osusilo se samo u zadnjoj polivini konzole, tacno se vidi dokle greje konzola, ostalo i dalje se presijava kao da je mokro. Cime da obrisem sada konzolu ?

Mnogo opasnije izgleda na slici, konzola radila do sada sve ok..

https://imgur.com/a/Wc4vU

Poslednja izmena:
😀

Mazi, brate...

Uzmi "magičnu" krpu, samo blago, blago navlaži jednu stranu, pređi time , odmah posle suvom stranom i to je to.

Ne trebaju ti nikakva sredstva za čišćenje nikad za ove stvari. Eventualno nešto na bazi alkohola da bi isparilo i da ne ostavlja to što ti se sad desilo, ali i to je nepotrebno.

Razumem da hoćeš joypad nečim da razmastiš ako se nekako uprljao, ali samoj konzoli ništa ne treba.

Poslednja izmena:
Zena ! Al preuzimam krivicu 😀 sad cu magicnu krpu da kupim.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Imao sam ja drugara kome je baba redovno čistila skup televizor čime je ona smatrala da treba dobro da izriba ekran 😀.

Ajoj, ode premaz u očin 😀

Imao sam ja drugara kome je baba redovno čistila skup televizor čime je ona smatrala da treba dobro da izriba ekran 😀.

Meni je keva krenula kao da skida mrlju sa Sony TV-a, pa malo jace pritiskala jer nije htela da se skine.......
Rezultat pretpostavljate i sami :d :d :d

Izgleda kao normalna konzola sada. Provericu sada nakon par sati igranja, mnogo je ruzna ova plastika, tolko ga pokrivam, mazim i pazim a ono kao da ga rintam po igraonici. Mozda je i vreme da pocnem grubo 😀

Izgleda kao normalna konzola sada. Provericu sada nakon par sati igranja, mnogo je ruzna ova plastika, tolko ga pokrivam, mazim i pazim a ono kao da ga rintam po igraonici. Mozda je i vreme da pocnem grubo 😀

Uzmi ovako nesto onda da ga pokrijes 🙂

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Cekaj bre Mazi, jesi ogulio sloj ili se od brisanja sam skinuo ili je samo ostala fleka?! Wtf?! kako moze da se onako oguli od obicne trulex krpe i vode?! 😵

Ma sredstvo za prasinu.. Zena brise prasinu sa tim, ali kad se obrise konzola time eto sta se desi. Vlaznom magicnom krpom i onda suvom, skinulo je sve.

To sredstvo je na bazi alkohola ali ocigledno ima sastojke koji ne daju ovoj plastici da se osuse osim ako se ne zagreje. Drvo pa i mazna plastika dzojstika se osusi za 5min, ali konzola se samo umasti [emoji23]
bb998d052a2e5ac921c6d9a0fcca25ae.jpg
1215fdb7255ea45e8c95e369de015228.jpg

Ali fina stvar ako hoces da radis termalnu sliku hahahah.

Poslednja izmena:
P.S meni i dalje deluje masno al to mu je, kad rikne da ga lomim za youtube. Sony evo ti .!.

c123a13b5806019f20d1c6b237319029.jpg

Poslednja izmena:
Ja svoj Pro nisam takao godinu dana, obično ako vidim da ima prašine na njega, dunem malo samo 😀
Vidjeću da ga otvorim ako nije komplikovano pa da ga detaljno očistim kroz pola godine...

****m ti temu.

^ zasto?
Ja imam neko sredstvo za ciscenje PC komponenti (predvidjeno za plasticne povrsine - tastature, kucista, kulera) - u principu mozda bih nekada i potegao za takvim necim i eto sta bi moglo da me zadesi. Dobro je znati da se sa te mat plastika na PS4 moze potencijalno ostetiti.

@Mazi

Koliko vidim sve je ok, samo je trebalo da se osusi. Ti i tvoje "zamascivanje" komponenti... Onda ti je najbolje da ga drzis pokrivenim dok ne koristis i posle samo krpom prebrisi i po potrebi izduvaj necim. A za dzojstike, nadji one "futrole" za bolji grip i manje mascenja... 😉

Jok vala... Ima onaj cover od neoprena za celu konzolu... 😉

Sećam se, u Gigatronu kupio vlažne maramice za brisanje ekrana, neko maksi pakovanje (to tražio, to i pisalo na deklaraciji). Sednem u kola, pogledam, a ono na ambalaži, na engleskom piše, nije za ekrane!?
Još se prodavačica ljutila što je morala da stornira račun 🙂

Ako neko ima prilike da igra RiME, topla preporuka. Odlicna muzika i level dizajn, pa i kraj je dosta emotivan. Doduse najgore performanse na PS od svih igara koje sam igrao ali nije umanjilo uzitak.

Cini mi se da je vecina ovde BASH u materiji i da spava sa joy ispod jastuka,a li da li je tolko tesko da se napise celo ime igre kad je vec pominjete...
Ajd PES i sl. kao svi znaju ....ali TRT PRC MRK samo da nagadjam sta je pisac hteo da kaze... :-devil-:

Jel' probao iko Shadow of War, valja li čemu? Meni je recimo SoM bio skroz ok, šta više obrnuo sam ga tri puta. Priča bila meh, ali zarazan gameplay i Nemesis sistem su mi bili do jaja 🙂

Cini mi se da je vecina ovde BASH u materiji i da spava sa joy ispod jastuka,a li da li je tolko tesko da se napise celo ime igre kad je vec pominjete...
Ajd PES i sl. kao svi znaju ....ali TRT PRC MRK samo da nagadjam sta je pisac hteo da kaze... :-devil-:
Koji ti naziv igre nije jasan? Ako misliš na RiME, to nije skraćenica, već pun naziv igre. 😉

Sent from Nexus 5X

Izgleda da je tesko da se ukuca "Rime ps4", a uopste i ne proveri o cemu je rec.. Hoces i link na preporuku koju nisam dao nikom odredjenom ? Ja shvatam da ima onih koji cute pa bodu trenutak da se naprave pametnim ali mrdni prstom ***e.

Jel' probao iko Shadow of War, valja li čemu? Meni je recimo SoM bio skroz ok, šta više obrnuo sam ga tri puta. Priča bila meh, ali zarazan gameplay i Nemesis sistem su mi bili do jaja 🙂

Meni dve identicne igre.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno